KözéletCsaládi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét

2021. január 14., csütörtök
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2021. 1. hét

"Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."

 

 

 

Segítség olvasóinknak: ha egy adott nevet keresnek, Internet Explorer, Chrome vagy Firefox böngésző használata esetén, a Ctrl és az 'F' együttes lenyomásakor a képernyőn valamelyik sarkában megjelenő mezőbe beírhatják a keresett nevet, majd a (keresés), nyilak valamelyikére kattintva megjelenik a keresett név. Természetesen ez minden internetes oldalon működik. Fontos! Ha nem az ideiben kíván keresni, akkor a kereséshez az egy-egy (az oldal alján felsorolt) régebbi oldalt meg kell nyitni!

 

Született: Lévai Imrének és Kormányos Petrának (Csongrád) ROBIN, Ecseki Attilának és Szatmári Rékának (Földeák) ÁRON ATTILA, Tóth Milán Pálnak és Nagy Erika Katalinnak (Hmvhely) LÉNA ERIKA, Rácz Zoltánnak és Bráj Valentina Erzsébetnek (Makó) MILÁN, Csóka Zoltánnak és Puskás Brigittának (Kiskunhalas) PATRIK, Oláh Attilának és Galváts Andreának (Makó) DZSENIFER KIARA, Szentesi Erik Viktornak és Tapodi Nórának (Szeged) ZSÓFIA utónevű gyermeke.

 

Házasságot kötöttek: Jakus Krisztián (Hmvhely) és Szitás Bettina (Szentes), Miskolczi Csaba (Szegvár) és Gajdán Adrienn (Hmvhely)


 

Elhunyt: Arany János (Hmvhely), Koczka András Péter (Hmvhely), Balogné Nagy Erzsébet (Hmvhely), Rácz Attila Győző (Hmvhely), Tóth József Sándor (Hmvhely), Balogh Péter Dániel (Hmvhely), Bán Ferenc (Szikáncs), Mihály Etelka Mária (Hmvhely), Száva-Nagy Jánosné Németh Judit (Hmvhely), Kozma Nándor András (Hmvhely), Kruzslicz Péter (Mindszent), Szabó Pál (Hmvhely), Buzás Imre József (Hmvhely), Nagy-Géczi Benjamin (Mindszent), Farkas Mihály (Mindszent), Juhász István (Hmvhely), Tóth István Pálné Mohácsi Ilona (Hmvhely), Kokovai Ferenc István (Hmvhely), Szalai István (Mindszent), Kovács Lajosné Kun Erzsébet Eszter (Hmvhely), Elek József (Hmvhely), Nagyimre Zsuzsanna (Budapest), Nagy Rébék Zsuzsanna (Hmvhely), Kiss Sándorné Kovács Róza (Hmvhely), Fonay Tibor (Hmvhely)

 

Családi események 2020 ITT

Családi események 2019 ITT

Családi események 2018 ITT

Családi események 2017 ITT

Családi események 2016 ITT

Családi események 2015 ITT

Családi események 2014. ITT

Családi események 2013. ITT 
 

Olvassa el ezt is!

Bessenyei az örök szerelem

Bessenyei az örök szerelem

Éppen 16 éve hunyt el. Özvegye vehemensen védi és ápolja emlékét. Idén még a nevét viselő díj névhasználatát is visszavonta. Házasságai felemásan sikerültek.
A román forradalom vásárhelyi áldozata

A román forradalom vásárhelyi áldozata

December 23-án hajnali 2 órakor az aradi újhíd feljárójánál lövések érték a teherautót. Ezekben a napokban kiállítással emlékezik az Emlékpont
A tabella harmadik helyén a Kosársuli

A tabella harmadik helyén a Kosársuli

Az NB I/B Zöld csoportjának 7. fordulóján szoros meccset vívott egymással a két élcsapat, de a nagy csata után tovább él hazai veretlenségük.
Vége és kezdete az évnek

Vége és kezdete az évnek

Tiltás is kötődik január elsejéhez, a legismertebb, hogy ezen a napon semmit nem adnak ki a házból, mert akkor egész éven át minden kimegy onnan.
 

És ezt már olvasta?

133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza
133 hódmezővásárhelyi soha nem tért haza A magyar történelem legtöbb áldozatott követelő vereségének részleteit mind a háború alatt, mind az azt követő kommunista diktatúra alatt el elhallgatták.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2020. 52. hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Az országos oltási terv részletei
Az országos oltási terv részletei Az oltás nem a regisztráció sorrendjében fog történni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ közleménye a következő időszak oltási menetrendjéről.
 
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó
Tanodásnak lenni - továbbra is - jó Tavaly óta a kormány döntésével a tanodák eltávolodtak a köznevelési rendszertől. A vásárhelyi Gastro-Ker Tanoda működése is nyertes pályázatokon múlik.
 
A 2021-es év színei
A 2021-es év színei A választott színek illenek ahhoz a kettős érzéshez, amellyel az új évet várjuk: reménykedünk a világ újranyitásában, abban, hogy visszatérhetünk a normalitáshoz.
 
Jön a 001-es
Jön a 001-es

Kamionon jön január közepén Szentesig a tram-train prototípusa. Az első érkező szerelvény „kicsomagolását”, üzemszerű állapotba hozását ott végzik. Videóval!

 
A Holtág szerelmese
A Holtág szerelmese Varga András vásárhelyi fotós évtizedek óta szenvedélyesen megörökíti a Tisza, a Mártélyi Holtág évszakait, ezúttal a téli pihenőjében is varázslatos tájat. Képekkel!