SportWolf Eszter ismét a dobogó legtetején

2017. november 6., hétfő
 
Wolf Eszter ismét a dobogó legtetején

A Magyar Kupa sorozat soron következő állomása Esztergom volt, ahova a vásárhelyi Csomrkányi Vívó SE is benevezte versenyzőit. A kétnapos versenyen a teljesen kezdő gyerekek is megismerkedhettek a versenyzés rejtelmeivel. A Csomorkányos fiatalok tisztességesen helytálltak, győzelmeket aratva.

 

 

 

 


Az idősebb korosztály versenyére vasárnap került sor.

Magyary Ágnes vezetőedző beszámolója szerint a fiúk kevésbé, de a lányok igazán kitettek magukért. Wolf Eszter rajt – cél győzelmet aratva, veretlenül ismét a dobogó legtetejére állhatott. Egy fárasztó, kemény pannonhalmi edzőtáborból érkezett a versenyre néhány fiú társával együtt. A fiúknak nem sikerült felülkerekedni az edzőtábor fáradalmain,

Eszter viszont nyerni jött és ez sikerült is neki. Magyary Ágnes szerint nagyon összeszedetten, magabiztosan vívott egész nap. Pozitív meglepetést hozott Papp Jázmin 5. helyezése, hiszen Jázmin tehetséges és még három évvel fiatalabb ennél a korosztálynál. Akarása, az ellenféltől való félelem legyőzése, példamutató volt. Előző nap szintén érmet szerzett ott 6. helyezett lett.

A harmadik benevezett versenyzőnk Molnár Réka, aki a nevezési korosztálynál szintén fiatalabb egy évvel. Bizonytalanul kezdte a csoport kör vívását, végül összeszedett két vereséget. A második körben javítani tudott, de a 8-ba jutásért azonos ágra került klubtársával, Wolf Eszterrel. Ez a szerencsétlen klubtárs asszó Rékának a búcsút jelentette, 16. lett.

 

Eredmények:

 

Bambi ffi tőr:

18. h. Czifra Bence

22. h. Bálint Ákos

24. h. Kerecsen Gelse

26. h. Benák Adrián

28. h. Nagy-Sztancsik Ádám                                                                      

 

Újonc ffi tőr:

15. h. Papp Medárd

24. h. Juhos Benedek

26. Gémes Ádám

28. h. Kindlik Dániel

32. h. Sós Levente

 

Bambi leány tőr:                                                                                        

  6. h. Papp Jázmin      

20. h. Kékesi Dóra     

 

Újonc női tőr:            

  1. h. Wolf Eszter

  5. h. Papp Jázmin

16. h. Molnár Réka

 

 

Olvassa el ezt is!

Hadra fogható a szemeteslapát

Hadra fogható a szemeteslapát

Utcai harcok zajlanak Vásárhelyen. A város gondozott közterületeibe belerondító, gonosz,...
Hatperces parasztvakítás

Hatperces parasztvakítás

Már a NIF válasza előtt elhangzott a városvezetés részéről, hogy nem lesz itt megálló, nem lesz helyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy nagy emberáldozatot követelő csata története
Egy nagy emberáldozatot követelő csata története Pintér István történelemtanár, amatőr történész mutatta be a tanulóknak az osztrák-magyar haderő által végrehajtott sikeres hadművelet történéseit. Képekkel!
 
Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!