SportWolf Eszter ismét a dobogó legtetején

2017. november 6., hétfő
 
Wolf Eszter ismét a dobogó legtetején

A Magyar Kupa sorozat soron következő állomása Esztergom volt, ahova a vásárhelyi Csomrkányi Vívó SE is benevezte versenyzőit. A kétnapos versenyen a teljesen kezdő gyerekek is megismerkedhettek a versenyzés rejtelmeivel. A Csomorkányos fiatalok tisztességesen helytálltak, győzelmeket aratva.

 

 

 

 


Az idősebb korosztály versenyére vasárnap került sor.

Magyary Ágnes vezetőedző beszámolója szerint a fiúk kevésbé, de a lányok igazán kitettek magukért. Wolf Eszter rajt – cél győzelmet aratva, veretlenül ismét a dobogó legtetejére állhatott. Egy fárasztó, kemény pannonhalmi edzőtáborból érkezett a versenyre néhány fiú társával együtt. A fiúknak nem sikerült felülkerekedni az edzőtábor fáradalmain,

Eszter viszont nyerni jött és ez sikerült is neki. Magyary Ágnes szerint nagyon összeszedetten, magabiztosan vívott egész nap. Pozitív meglepetést hozott Papp Jázmin 5. helyezése, hiszen Jázmin tehetséges és még három évvel fiatalabb ennél a korosztálynál. Akarása, az ellenféltől való félelem legyőzése, példamutató volt. Előző nap szintén érmet szerzett ott 6. helyezett lett.

A harmadik benevezett versenyzőnk Molnár Réka, aki a nevezési korosztálynál szintén fiatalabb egy évvel. Bizonytalanul kezdte a csoport kör vívását, végül összeszedett két vereséget. A második körben javítani tudott, de a 8-ba jutásért azonos ágra került klubtársával, Wolf Eszterrel. Ez a szerencsétlen klubtárs asszó Rékának a búcsút jelentette, 16. lett.

 

Eredmények:

 

Bambi ffi tőr:

18. h. Czifra Bence

22. h. Bálint Ákos

24. h. Kerecsen Gelse

26. h. Benák Adrián

28. h. Nagy-Sztancsik Ádám                                                                      

 

Újonc ffi tőr:

15. h. Papp Medárd

24. h. Juhos Benedek

26. Gémes Ádám

28. h. Kindlik Dániel

32. h. Sós Levente

 

Bambi leány tőr:                                                                                        

  6. h. Papp Jázmin      

20. h. Kékesi Dóra     

 

Újonc női tőr:            

  1. h. Wolf Eszter

  5. h. Papp Jázmin

16. h. Molnár Réka

 

 

Olvassa el ezt is!

Hadra fogható a szemeteslapát

Hadra fogható a szemeteslapát

Utcai harcok zajlanak Vásárhelyen. A város gondozott közterületeibe belerondító, gonosz,...
Hatperces parasztvakítás

Hatperces parasztvakítás

Már a NIF válasza előtt elhangzott a városvezetés részéről, hogy nem lesz itt megálló, nem lesz helyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.
 
Nincs mérlegelési lehetőség
Nincs mérlegelési lehetőség Az egyik nyilatkozó szerint az alaphelyzet sem gömbölyű, a másik szerint a baloldal is legyen ott a választáson. Az alapszabályzat viszont mindenkit kötelez.