BulvárVásárhelyről indult Essende karrierje

2017. április 29., szombat
 
Vásárhelyről indult Essende karrierje

Április 28 -án kezdődöttt és vasárnap ér véget a 2017 tavaszi Budapest Fashion Week. A szervezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyeztél az eseményt.

 

 

 

 


Minden évben a Budapest Fashion Week egyszerre elegáns és extravagáns, újító és tradicionális, egyszóval benne van mindaz, amit az adott időszak kultúrája diktál. A világ divatot meghatározó nagyvárosaiban megrendezett „Fashion Week”-ek sorában a budapesti a magyar divattervezők seregszemléje, ahol a feltörekvő tehetségek és a már ismert nevek együttesen jelennek meg, és mutatják be azt a színes és széles divat-palettát, ami a mai magyar divatkultúrát jellemzi.

A háromnapos esemény 15 divattervező kollekcióját láthatta a közönség, köztük Ecker Szilvia, vagyis Essende kollekcióit.

 

A jelenleg Bordányban élő divattervező karrierje Hódmezővásárhelyen indult. 2010 decemberében a Ginkgo Hotel különtermében aratott hatalmas sikert akkor debütáló kollekciójával.

„Az Essende márkát 2005-ben alapítottam, azóta számos kollekcióval szerepeltem Budapesten, Párizsban, Monte Carloban. Kollekcióim stílusa egyedi, nagyon ügyelek a nőies, elegáns ruháim aprólékosan kidolgozására” - mondta Ecker Szilvia a Vásárhelyi Híreknek.

Az idei 2017-es tavaszi rendezvényen jól megfértek egymás mellett az egyedi, kézzel festett finom selyemruhák, a merészebb karakteres megjelenésű darabok, a rockabilly ihlette 50-es évek amerikáját idéző, vagy a magyaros motívumok újragondolásával született ruhák.

Nem maradtak el a romantika jegyeit viselő puha tüllök, horgolt csipkék, a klasszikus női vonalakat képviselő designer darabok sem. Ennek egyik szemet gyönyörködtető példája Essende 11 alkalmi darabból álló kollekciója volt, amellyel szombaton vonultak ki a kifutóra a manökenek.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Essende kollekciója a Budapest Fashion Week 2016-on (Képekkel)

Képünk a Budapest Fashion Week 2017-en készült

 

 
 
Selmeczi Dorottya
 

Olvassa el ezt is!

Irány a majális!

Irány a majális!

Míg Hódmezővásárhelyen - több éves következetességgel - csendesen telik május elseje, a...
Legalább egy év csúszás?

Legalább egy év csúszás?

Leállították Vásárhelyen a közműkiváltás munkálatait, a május 8-tól tervezett nagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.