BulvárVásárhelyről indult Essende karrierje

2017. április 29., szombat
 
Vásárhelyről indult Essende karrierje

Április 28 -án kezdődöttt és vasárnap ér véget a 2017 tavaszi Budapest Fashion Week. A szervezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyeztél az eseményt.

 

 

 

 


Minden évben a Budapest Fashion Week egyszerre elegáns és extravagáns, újító és tradicionális, egyszóval benne van mindaz, amit az adott időszak kultúrája diktál. A világ divatot meghatározó nagyvárosaiban megrendezett „Fashion Week”-ek sorában a budapesti a magyar divattervezők seregszemléje, ahol a feltörekvő tehetségek és a már ismert nevek együttesen jelennek meg, és mutatják be azt a színes és széles divat-palettát, ami a mai magyar divatkultúrát jellemzi.

A háromnapos esemény 15 divattervező kollekcióját láthatta a közönség, köztük Ecker Szilvia, vagyis Essende kollekcióit.

 

A jelenleg Bordányban élő divattervező karrierje Hódmezővásárhelyen indult. 2010 decemberében a Ginkgo Hotel különtermében aratott hatalmas sikert akkor debütáló kollekciójával.

„Az Essende márkát 2005-ben alapítottam, azóta számos kollekcióval szerepeltem Budapesten, Párizsban, Monte Carloban. Kollekcióim stílusa egyedi, nagyon ügyelek a nőies, elegáns ruháim aprólékosan kidolgozására” - mondta Ecker Szilvia a Vásárhelyi Híreknek.

Az idei 2017-es tavaszi rendezvényen jól megfértek egymás mellett az egyedi, kézzel festett finom selyemruhák, a merészebb karakteres megjelenésű darabok, a rockabilly ihlette 50-es évek amerikáját idéző, vagy a magyaros motívumok újragondolásával született ruhák.

Nem maradtak el a romantika jegyeit viselő puha tüllök, horgolt csipkék, a klasszikus női vonalakat képviselő designer darabok sem. Ennek egyik szemet gyönyörködtető példája Essende 11 alkalmi darabból álló kollekciója volt, amellyel szombaton vonultak ki a kifutóra a manökenek.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Essende kollekciója a Budapest Fashion Week 2016-on (Képekkel)

Képünk a Budapest Fashion Week 2017-en készült

 

 
 
Selmeczi Dorottya
 

Olvassa el ezt is!

Irány a majális!

Irány a majális!

Míg Hódmezővásárhelyen - több éves következetességgel - csendesen telik május elseje, a...
Legalább egy év csúszás?

Legalább egy év csúszás?

Leállították Vásárhelyen a közműkiváltás munkálatait, a május 8-tól tervezett nagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ismét angyalokat keres a Vodafone
Ismét angyalokat keres a Vodafone Idén hetedik alkalommal hirdetik meg a pályázatot, amelynek keretein belül eddig összesen 30 Főállású Angyal valósíthatta meg kitűzött céljait.
 
Melegben a kutyák is kutyául vannak
Melegben a kutyák is kutyául vannak Tudta? Kutyánk azért kapar magának egy helyet a földben hogy abba belefeküdve lehűtse a testét. Érdemes ezt a helyet kicsit belocsolni. Még több jótanács!
 
Viharkárok adnak munkát
Viharkárok adnak munkát

Fák dőltek ki, ágak szakadtak le, több épület is megrongálódott. A 47-es számú főúton több helyen is faágak zuhantak az útra. Két nap összefoglalása.

 
Fesztivál katonazenekarra hangolva
Fesztivál katonazenekarra hangolva Idén is gyepshow-val tarkítva három helyőrségi zenekar vesz részt Vásárhelyen, a Dél-alföldi Katonazenekari Fesztiválon. Fellép Kónya Krisztina is.
 
Koszovói előkészületek
Koszovói előkészületek

A kontingens több mint háromszáz tagja nagy erőbedobással készül a balkáni feladat ellátására a hódmezővásárhelyi laktanyában. Képekkel!

 
Lezárult egy felesleges háborúskodás
Lezárult egy felesleges háborúskodás A régóta húzodó ügy a sportágnak és a sportolóknak is ártott. A Fővárosi Törvényszék megsemmisítette a Máté Taekwondoval szemben hozott  fegyelmi határozatot.
 
Tartós lesz a kánikula
Tartós lesz a kánikula Június 22-én 0 órától másodfokú hőségriasztást adnak ki. Nem árt feleleveníteni az életmentő javaslatokat.