BulvárVásárhelyről indult Essende karrierje

2017. április 29., szombat
 
Vásárhelyről indult Essende karrierje

Április 28 -án kezdődöttt és vasárnap ér véget a 2017 tavaszi Budapest Fashion Week. A szervezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyeztél az eseményt.

 

 

 

 


Minden évben a Budapest Fashion Week egyszerre elegáns és extravagáns, újító és tradicionális, egyszóval benne van mindaz, amit az adott időszak kultúrája diktál. A világ divatot meghatározó nagyvárosaiban megrendezett „Fashion Week”-ek sorában a budapesti a magyar divattervezők seregszemléje, ahol a feltörekvő tehetségek és a már ismert nevek együttesen jelennek meg, és mutatják be azt a színes és széles divat-palettát, ami a mai magyar divatkultúrát jellemzi.

A háromnapos esemény 15 divattervező kollekcióját láthatta a közönség, köztük Ecker Szilvia, vagyis Essende kollekcióit.

 

A jelenleg Bordányban élő divattervező karrierje Hódmezővásárhelyen indult. 2010 decemberében a Ginkgo Hotel különtermében aratott hatalmas sikert akkor debütáló kollekciójával.

„Az Essende márkát 2005-ben alapítottam, azóta számos kollekcióval szerepeltem Budapesten, Párizsban, Monte Carloban. Kollekcióim stílusa egyedi, nagyon ügyelek a nőies, elegáns ruháim aprólékosan kidolgozására” - mondta Ecker Szilvia a Vásárhelyi Híreknek.

Az idei 2017-es tavaszi rendezvényen jól megfértek egymás mellett az egyedi, kézzel festett finom selyemruhák, a merészebb karakteres megjelenésű darabok, a rockabilly ihlette 50-es évek amerikáját idéző, vagy a magyaros motívumok újragondolásával született ruhák.

Nem maradtak el a romantika jegyeit viselő puha tüllök, horgolt csipkék, a klasszikus női vonalakat képviselő designer darabok sem. Ennek egyik szemet gyönyörködtető példája Essende 11 alkalmi darabból álló kollekciója volt, amellyel szombaton vonultak ki a kifutóra a manökenek.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Essende kollekciója a Budapest Fashion Week 2016-on (Képekkel)

Képünk a Budapest Fashion Week 2017-en készült

 

 
 
Selmeczi Dorottya
 

Olvassa el ezt is!

Irány a majális!

Irány a majális!

Míg Hódmezővásárhelyen - több éves következetességgel - csendesen telik május elseje, a...
Legalább egy év csúszás?

Legalább egy év csúszás?

Leállították Vásárhelyen a közműkiváltás munkálatait, a május 8-tól tervezett nagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Nemzetmentő, nemzetébredést sugalló szabadságharc volt
Nemzetmentő, nemzetébredést sugalló szabadságharc volt A magyar történelmet évszázadokon át végigkísérte a szabadságvágy, a hazaszeretet, ami biztató a jövőre nézve - mondta Vásárhelyen Boross Péter korábbi miniszterelnök. 
 
Megvan a szezon első gőzelme
Megvan a szezon első gőzelme Sokat kellett rá várni, de meglett a Hódmezővásárhelyi FC első szezonbeli győzelme. A Szekszárd vendéglátójaként, Faggyas Milán góljaival győztek.
 
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált halt katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált halt katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel.
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!