BulvárVásárhelyről indult Essende karrierje

2017. április 29., szombat
 
Vásárhelyről indult Essende karrierje

Április 28 -án kezdődöttt és vasárnap ér véget a 2017 tavaszi Budapest Fashion Week. A szervezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyeztél az eseményt.

 

 

 

 


Minden évben a Budapest Fashion Week egyszerre elegáns és extravagáns, újító és tradicionális, egyszóval benne van mindaz, amit az adott időszak kultúrája diktál. A világ divatot meghatározó nagyvárosaiban megrendezett „Fashion Week”-ek sorában a budapesti a magyar divattervezők seregszemléje, ahol a feltörekvő tehetségek és a már ismert nevek együttesen jelennek meg, és mutatják be azt a színes és széles divat-palettát, ami a mai magyar divatkultúrát jellemzi.

A háromnapos esemény 15 divattervező kollekcióját láthatta a közönség, köztük Ecker Szilvia, vagyis Essende kollekcióit.

 

A jelenleg Bordányban élő divattervező karrierje Hódmezővásárhelyen indult. 2010 decemberében a Ginkgo Hotel különtermében aratott hatalmas sikert akkor debütáló kollekciójával.

„Az Essende márkát 2005-ben alapítottam, azóta számos kollekcióval szerepeltem Budapesten, Párizsban, Monte Carloban. Kollekcióim stílusa egyedi, nagyon ügyelek a nőies, elegáns ruháim aprólékosan kidolgozására” - mondta Ecker Szilvia a Vásárhelyi Híreknek.

Az idei 2017-es tavaszi rendezvényen jól megfértek egymás mellett az egyedi, kézzel festett finom selyemruhák, a merészebb karakteres megjelenésű darabok, a rockabilly ihlette 50-es évek amerikáját idéző, vagy a magyaros motívumok újragondolásával született ruhák.

Nem maradtak el a romantika jegyeit viselő puha tüllök, horgolt csipkék, a klasszikus női vonalakat képviselő designer darabok sem. Ennek egyik szemet gyönyörködtető példája Essende 11 alkalmi darabból álló kollekciója volt, amellyel szombaton vonultak ki a kifutóra a manökenek.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Essende kollekciója a Budapest Fashion Week 2016-on (Képekkel)

Képünk a Budapest Fashion Week 2017-en készült

 

 
 
Selmeczi Dorottya
 

Olvassa el ezt is!

Irány a majális!

Irány a majális!

Míg Hódmezővásárhelyen - több éves következetességgel - csendesen telik május elseje, a...
Legalább egy év csúszás?

Legalább egy év csúszás?

Leállították Vásárhelyen a közműkiváltás munkálatait, a május 8-tól tervezett nagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Úszó Ifjúsági Országos Bajnokság Hódmezővásárhelyen
Úszó Ifjúsági Országos Bajnokság Hódmezővásárhelyen Hódmezővásárhely ad otthont a 89. Ifjúsági Országos Bajnokságnak május 24-től 27-ig a Gyarmati Dezső Sportuszodában.
 
Ludas Matyi - gyerekekre hangolva
Ludas Matyi - gyerekekre hangolva A nagysikerű Bon Bon Matiné gyerekelőadás ezúttal Ludas Matyi, a furfangos libapásztor történetét zenei feldolgozásban kelti életre a BFMK színpadán.
 
Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok a Bessenyeiben
Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok a Bessenyeiben Három napon át előadások, tucatnyi fantasztikus magyar és külföldi filmalkotás, amelyek Földünk csodáit, értékeit mutatják be és hívják fel a figyelmet a védelmükre.
 
A szeretet arcai az Emlékpontban
A szeretet arcai az Emlékpontban A Manilában embert próbáló körülmények között szolgálatot teljesítő katolikus nővérek munkáját megörökítő film operatőre vásárhelyi származású. Képekkel!
 
Gyermekvállalásról, bevándorlókról, Székkutas páratlan fejlődéséről
Gyermekvállalásról, bevándorlókról, Székkutas páratlan fejlődéséről Lázár János országgyűlési képviselő, Miniszterelnökséget vezető miniszter május 23-án este lakossági fórumot tartott Székkutason.    
 
Veszély a magasból
Veszély a magasból Hódmezővásárhelyen a gyalogosokat veszélyeztette egy törött erkélykorlát üveg, amely egy negyedik emeleti erkélyről lógott le a Lehel utcában.
 
A Holló utcából a Nap felé
A Holló utcából a Nap felé A vásárhelyi származású csillagász egykori iskolájában, a Varga Tamásban diákoknak tartott vetítéses előadást. Képekkel!