BulvárVásárhelyről indult Essende karrierje

2017. április 29., szombat
 
Vásárhelyről indult Essende karrierje

Április 28 -án kezdődöttt és vasárnap ér véget a 2017 tavaszi Budapest Fashion Week. A szervezők ezúttal elegáns díszletek közé, a Városligeti Gundel Étterem Erzsébet Királyné Báltermébe helyeztél az eseményt.

 

 

 

 


Minden évben a Budapest Fashion Week egyszerre elegáns és extravagáns, újító és tradicionális, egyszóval benne van mindaz, amit az adott időszak kultúrája diktál. A világ divatot meghatározó nagyvárosaiban megrendezett „Fashion Week”-ek sorában a budapesti a magyar divattervezők seregszemléje, ahol a feltörekvő tehetségek és a már ismert nevek együttesen jelennek meg, és mutatják be azt a színes és széles divat-palettát, ami a mai magyar divatkultúrát jellemzi.

A háromnapos esemény 15 divattervező kollekcióját láthatta a közönség, köztük Ecker Szilvia, vagyis Essende kollekcióit.

 

A jelenleg Bordányban élő divattervező karrierje Hódmezővásárhelyen indult. 2010 decemberében a Ginkgo Hotel különtermében aratott hatalmas sikert akkor debütáló kollekciójával.

„Az Essende márkát 2005-ben alapítottam, azóta számos kollekcióval szerepeltem Budapesten, Párizsban, Monte Carloban. Kollekcióim stílusa egyedi, nagyon ügyelek a nőies, elegáns ruháim aprólékosan kidolgozására” - mondta Ecker Szilvia a Vásárhelyi Híreknek.

Az idei 2017-es tavaszi rendezvényen jól megfértek egymás mellett az egyedi, kézzel festett finom selyemruhák, a merészebb karakteres megjelenésű darabok, a rockabilly ihlette 50-es évek amerikáját idéző, vagy a magyaros motívumok újragondolásával született ruhák.

Nem maradtak el a romantika jegyeit viselő puha tüllök, horgolt csipkék, a klasszikus női vonalakat képviselő designer darabok sem. Ennek egyik szemet gyönyörködtető példája Essende 11 alkalmi darabból álló kollekciója volt, amellyel szombaton vonultak ki a kifutóra a manökenek.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Essende kollekciója a Budapest Fashion Week 2016-on (Képekkel)

Képünk a Budapest Fashion Week 2017-en készült

 

 
 
Selmeczi Dorottya
 

Olvassa el ezt is!

Irány a majális!

Irány a majális!

Míg Hódmezővásárhelyen - több éves következetességgel - csendesen telik május elseje, a...
Legalább egy év csúszás?

Legalább egy év csúszás?

Leállították Vásárhelyen a közműkiváltás munkálatait, a május 8-tól tervezett nagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A tanévkezdés biztosított, de a Táltos ügy vége még nem látszik
A tanévkezdés biztosított, de a Táltos ügy vége még nem látszik A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ szülői értekezletre hívta a Táltosba járó gyerekek szüleit. A tanévkezdés minden gyerek számára megoldódott.
 
Megvannak tram train nyertes kivitelezői
Megvannak tram train nyertes kivitelezői 2019 első felére készülhet el a még most is sok vásárhelyi által vitatott projekt. Ha megépül gyorsan elérhető lesz Szeged. Nézze meg a megállókat!
 
Restaurálták Magyarország legnagyobb első világháborús szobrát
Restaurálták Magyarország legnagyobb első világháborús szobrát Pásztor János alkotása csütörtökön került vissza a Kossuth térre. Az elesett hódmezővásárhelyi katonák nevét megörökítik a szobor előtt
 
Ököllel ütve követelték vissza a kölcsönt
Ököllel ütve követelték vissza a kölcsönt Erőszakkal követelték a kölcsönadott pénzt egy 35 éves férfi ismerősüktől. A vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették őket.
 
Mégis Vásárhelyen játssza hazai meccseit a HFC
Mégis Vásárhelyen játssza hazai meccseit a HFC Az MLSZ legfrissebb elnökségi határozata szerint mégis Hódmezővásárhelyen játszhatja NB III-as mérkőzéseit a vásárhelyi klub csapata.
 
Nyári szünidőben is sportolás
Nyári szünidőben is sportolás Idén is sikeres volt  Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület egyhetes tábora. Két koreai mester segített elmélyíteni a tudást.   
 
Talaj-előkészítés művészi szinten
Talaj-előkészítés művészi szinten A Szegedi Tudományegyetem vásárhelyi Mezőgazdasági Karának mérnök hallgatója idén is szép eredményt ért el a Regionális Szántóversenyen. Látványos videóval!