SportVásárhelyi lovassikerek

2018. augusztus 5., vasárnap
 

A Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületének lovasai egymást követő hétvégéken versenyeztek Grand Prix  és Országos Bajnokság versenyein sikeresen.

 

 

 

 

 

 

Egy 400 milliós beruházás látványos részeinek lezárása után megújulva várta a lovasokat a Hirling József Lovaspark az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix négy napján.

 

Nagypál Eszter és Campestrin Eleonóra az Amatőr GP. mezőnyében álltak starthoz  ahol vasárnapi döntőben Eszter,  K-Genova nevű  lovával  az előkelő 5. helyen, míg Eleonóra, Akcento nevű lovával.  a 9. helyen végzett a népes mezőnyben.

Ugyanezen a helyszínen az 5 éves lovak versenyében amelyben  leginkább már profi  lovasok lovagolnak,  Hajdú Kitti a remek  bátor lovaglással 7. helyezést szerezte meg Nadli Feeling "f  nevű lovával.  Ezt a kategóriát az egyesületünkből kinevelt Török Sándor nyerte a Lázár Lovaspark sportolójaként.

 

Tamásiban rendezték a Pannon Tour Csapatversenyt és nyílt kategóriájú versenyszámokat.

Sarkadi Petra Főnix nevű lovával remekelt. 3 nap hibátlan pályalovaglásokkal egyéni 7. és 2. helyezett lett, míg csapatban 1. helyezést ért el.

 

Sportlovasok Egyesületének gyermekversenyzői: Cseri Luca  Beretta nevű lovával és Tóth Sára Maxim Elena nevű lovával Kecskemét Pataki Ménesének kiváló versenypályáján remek helyezéseket értek el. Luca 2. és 4. helyezett, míg Sára 1. és 3. helyezett lett.

 

Felkészítő edző: Kezes Gabriella

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Újabb osztálytermekkel bővülhet a vásárhelyi iskola

Újabb osztálytermekkel bővülhet a...

A rendkívüli közgyűlés 10 igennel megszavazta a nemrég a Kormányhivatal pályázatával...
Kullancsveszély!

Kullancsveszély!

Biológiai bombák robbannak a természetben, amelyre egyik példa a fehér testű aranysárga lábú...
 

És ezt már olvasta?

Vásárhelyen is folytatódik
Vásárhelyen is folytatódik 10 éve az országban 26 városban kaphatták meg ingyenesen a méhnyak-rák elleni védőoltást a diákok, azonban Hódmezővásárhelyen volt a legnagyobb az érdeklődés.
 
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak eddigi adományozóiknak, azonban bíznak abban, hogy érkezik még segítség.
 
Különleges koncert Vásárhelyen
Különleges koncert Vásárhelyen

Fassang László Liszt-díjas orgonaművész és Szokolay Dongó Balázs Artisjus-díjas népi hangszeres szólista közös muzsikálása új zenei világot hoz létre.

 
Egy minden várakozást felülmúló akció
Egy minden várakozást felülmúló akció Kitűnő ötletnek bizonyult a Szeretem Vásárhelyt Egyesület által Hódmezővásárhelyen először megszervezett elektronikai hulladék gyűjtése.
 
Segített a kamerarendszer
Segített a kamerarendszer A szatymazi férfit Vásárhely nevezetességeinek értékeinél jobban érdekelték a bevásárló központ parkolójában álló autó értékei. Alig néhány óra alatt azonosították.
 
Nagymama és unoka - '56 hatása egy család életére
Nagymama és unoka - '56 hatása egy család életére A rendhagyó történelemóráán Aranyossy Ildikó unokájával, a jogászhallgató Tóth Marcellel és az Emlékpont történészével, Nagy Gyöngyivel beszélgetett. Képekkel.
 
Kellemes feladat egy sün átteleltetése
Kellemes feladat egy sün átteleltetése Itt az ősz, a hideg idő. Fontos odafigyelnünk a sünökre, főleg a kölyök tüskésekre. A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének néhány hasznos tanácsa.