SportVásárhelyi lovassikerek

2018. augusztus 5., vasárnap
 

A Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületének lovasai egymást követő hétvégéken versenyeztek Grand Prix  és Országos Bajnokság versenyein sikeresen.

 

 

 

 

 

 

Egy 400 milliós beruházás látványos részeinek lezárása után megújulva várta a lovasokat a Hirling József Lovaspark az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix négy napján.

 

Nagypál Eszter és Campestrin Eleonóra az Amatőr GP. mezőnyében álltak starthoz  ahol vasárnapi döntőben Eszter,  K-Genova nevű  lovával  az előkelő 5. helyen, míg Eleonóra, Akcento nevű lovával.  a 9. helyen végzett a népes mezőnyben.

Ugyanezen a helyszínen az 5 éves lovak versenyében amelyben  leginkább már profi  lovasok lovagolnak,  Hajdú Kitti a remek  bátor lovaglással 7. helyezést szerezte meg Nadli Feeling "f  nevű lovával.  Ezt a kategóriát az egyesületünkből kinevelt Török Sándor nyerte a Lázár Lovaspark sportolójaként.

 

Tamásiban rendezték a Pannon Tour Csapatversenyt és nyílt kategóriájú versenyszámokat.

Sarkadi Petra Főnix nevű lovával remekelt. 3 nap hibátlan pályalovaglásokkal egyéni 7. és 2. helyezett lett, míg csapatban 1. helyezést ért el.

 

Sportlovasok Egyesületének gyermekversenyzői: Cseri Luca  Beretta nevű lovával és Tóth Sára Maxim Elena nevű lovával Kecskemét Pataki Ménesének kiváló versenypályáján remek helyezéseket értek el. Luca 2. és 4. helyezett, míg Sára 1. és 3. helyezett lett.

 

Felkészítő edző: Kezes Gabriella

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Újabb osztálytermekkel bővülhet a vásárhelyi iskola

Újabb osztálytermekkel bővülhet a...

A rendkívüli közgyűlés 10 igennel megszavazta a nemrég a Kormányhivatal pályázatával...
Kullancsveszély!

Kullancsveszély!

Biológiai bombák robbannak a természetben, amelyre egyik példa a fehér testű aranysárga lábú...
 

És ezt már olvasta?

Augusztus 20-a Vásárhelyen
Augusztus 20-a Vásárhelyen Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes program.
 
Szeretem Vásárhelyt
Szeretem Vásárhelyt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették egy új egyesület megalakulását.
 
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A RakpartFeszt kísérőrendezvényeként öt nemzet ökölvívó tornáját rendezik.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.
 
Egy Napos oldal
Egy Napos oldal A Szabadság téri óvoda Klímanócskái nyáron sem tétlenkednek a Nap elleni védelemre szemléletformáló foglalkozásokkal hívják fel a figyelmet. Képekkel.
 
A férfiélet tárgyai és történetei
A férfiélet tárgyai és történetei A Tornyai János Múzeum Férfiak a múltból. Tárgyak, sorsok, történetek című kiállításában a tárlat kurátora, Terendi Viktória kalauzolta az érdeklődőket. Képekkel.