SportVásárhelyi lovassikerek

2018. augusztus 5., vasárnap
 

A Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületének lovasai egymást követő hétvégéken versenyeztek Grand Prix  és Országos Bajnokság versenyein sikeresen.

 

 

 

 

 

 

Egy 400 milliós beruházás látványos részeinek lezárása után megújulva várta a lovasokat a Hirling József Lovaspark az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix négy napján.

 

Nagypál Eszter és Campestrin Eleonóra az Amatőr GP. mezőnyében álltak starthoz  ahol vasárnapi döntőben Eszter,  K-Genova nevű  lovával  az előkelő 5. helyen, míg Eleonóra, Akcento nevű lovával.  a 9. helyen végzett a népes mezőnyben.

Ugyanezen a helyszínen az 5 éves lovak versenyében amelyben  leginkább már profi  lovasok lovagolnak,  Hajdú Kitti a remek  bátor lovaglással 7. helyezést szerezte meg Nadli Feeling "f  nevű lovával.  Ezt a kategóriát az egyesületünkből kinevelt Török Sándor nyerte a Lázár Lovaspark sportolójaként.

 

Tamásiban rendezték a Pannon Tour Csapatversenyt és nyílt kategóriájú versenyszámokat.

Sarkadi Petra Főnix nevű lovával remekelt. 3 nap hibátlan pályalovaglásokkal egyéni 7. és 2. helyezett lett, míg csapatban 1. helyezést ért el.

 

Sportlovasok Egyesületének gyermekversenyzői: Cseri Luca  Beretta nevű lovával és Tóth Sára Maxim Elena nevű lovával Kecskemét Pataki Ménesének kiváló versenypályáján remek helyezéseket értek el. Luca 2. és 4. helyezett, míg Sára 1. és 3. helyezett lett.

 

Felkészítő edző: Kezes Gabriella

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Újabb osztálytermekkel bővülhet a vásárhelyi iskola

Újabb osztálytermekkel bővülhet a...

A rendkívüli közgyűlés 10 igennel megszavazta a nemrég a Kormányhivatal pályázatával...
Kullancsveszély!

Kullancsveszély!

Biológiai bombák robbannak a természetben, amelyre egyik példa a fehér testű aranysárga lábú...
 

És ezt már olvasta?

Módosították a költségvetést
Módosították a költségvetést A büdzsé módosításra az állami támogatások és korábban született közgyűlési határozatok átvezetése és a pályázatok miatt van szükség,
 
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC
Éremesővel zárta a szezont a HSÚVC A hétvégén tartotta a Hód Úszó SE a JAKED-HÓD Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyt. A HSÚVC a szezonzáró versenyen megnyerte a HÓD Kupát. Eredményekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.50.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.