SportVásárhelyi lovassikerek

2018. augusztus 5., vasárnap
 

A Hódmezővásárhelyi Sportlovasok Egyesületének lovasai egymást követő hétvégéken versenyeztek Grand Prix  és Országos Bajnokság versenyein sikeresen.

 

 

 

 

 

 

Egy 400 milliós beruházás látványos részeinek lezárása után megújulva várta a lovasokat a Hirling József Lovaspark az Országos Minősítő Díjugrató Verseny és Grand Prix négy napján.

 

Nagypál Eszter és Campestrin Eleonóra az Amatőr GP. mezőnyében álltak starthoz  ahol vasárnapi döntőben Eszter,  K-Genova nevű  lovával  az előkelő 5. helyen, míg Eleonóra, Akcento nevű lovával.  a 9. helyen végzett a népes mezőnyben.

Ugyanezen a helyszínen az 5 éves lovak versenyében amelyben  leginkább már profi  lovasok lovagolnak,  Hajdú Kitti a remek  bátor lovaglással 7. helyezést szerezte meg Nadli Feeling "f  nevű lovával.  Ezt a kategóriát az egyesületünkből kinevelt Török Sándor nyerte a Lázár Lovaspark sportolójaként.

 

Tamásiban rendezték a Pannon Tour Csapatversenyt és nyílt kategóriájú versenyszámokat.

Sarkadi Petra Főnix nevű lovával remekelt. 3 nap hibátlan pályalovaglásokkal egyéni 7. és 2. helyezett lett, míg csapatban 1. helyezést ért el.

 

Sportlovasok Egyesületének gyermekversenyzői: Cseri Luca  Beretta nevű lovával és Tóth Sára Maxim Elena nevű lovával Kecskemét Pataki Ménesének kiváló versenypályáján remek helyezéseket értek el. Luca 2. és 4. helyezett, míg Sára 1. és 3. helyezett lett.

 

Felkészítő edző: Kezes Gabriella

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Újabb osztálytermekkel bővülhet a vásárhelyi iskola

Újabb osztálytermekkel bővülhet a...

A rendkívüli közgyűlés 10 igennel megszavazta a nemrég a Kormányhivatal pályázatával...
Kullancsveszély!

Kullancsveszély!

Biológiai bombák robbannak a természetben, amelyre egyik példa a fehér testű aranysárga lábú...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.