BulvárVásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

2017. július 10., hétfő
 
Vásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

Sztár lett Madzag, a rosszcsont vásárhelyi tacskókölyök. Gazdáját a hűsége mellett, egy drága okostelefon megnyerésével is gazdagította.

 

 

 

 

 

 

 

 

Véget ért a BLIKK játéka, amelyre - a lap szerint is - dőltek a jelentkezők. A héten sorban robbantak a cukiság gránátok. Tegnap délután lezárult a szavazás, gazdára talált a Huawei P8 lite okostelefon.

A verseny győztese nem volt kérdéses a szavazók számára: a hódmezővásárhelyi Rácz Ágnes Madzag nevű tacskójáról készült fénykép a szavazatok 37 százalékát elvitte.

 

– A kép akkor készült, amikor Madzag megérkezett hozzánk – mesélte meghatódva Ági. – Az volt az első, hogy szétnézett az udvarban, meglátta a cipőmet, és elkezdett játszani a cipőfűzőmmel. Annyira édes volt – mondta a nyertes a blikk.hu-nak.

 

Madzag egyébként nemrég ünnepelte az első születésnapját, és gazdái alig várják, hogy újabb imádnivaló fotókat készíthessenek róla a frissen nyert okostelefonnal. Mint mondják, szinte nics is olyan pillanat, amely ne érne meg egy fényképet, hiszen a kis ke­verék játékos, örökmozgó, és még mindig imád a cipőfűzőkkel rosszalkodni.

 

A Vásárhelyi Híreknek Rácz Ágnes elmondta, meglepődött, amikor észrevette, hogy finalisták Madzaggal és vezetnek. Mint mondta, nyomon követték a versenyt a végéig és nagyon izgultak. Végül péntek délután értesítették a Blikk szerkesztőségéből, hogy ők a szerencsés nyertesek.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Vádemelés K'Art ügyben

Vádemelés K'Art ügyben

Bíróság elé állítják a 400 millió forinttal megkárosító elkövetőket. A...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere Kovács István: Ez a kitüntetés nemcsak nekem, hanem a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar minden tagjának szól.
 
Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.
 
Hét éve hunyt el Olasz Sándor
Hét éve hunyt el Olasz Sándor 2011. február 21-én  meghalt Olasz Sándor, irodalomtörténész, kritikus, a Tiszatáj folyóirat főszerkesztője. A Hódmezővásárhelyen született tudós 2010-ben Pro Urbe kitüntetést kapott.
 
Égető Eszter találkozása mai diákokkal
Égető Eszter találkozása mai diákokkal Németh László Hódmezővásárhelyen töltött időszakára és a vásárhelyi élményeit is megjelenítő Égető Eszter című regényéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa A látogatás időzítése talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk. Már  minden megyei lap kormányközeli vállalkozók kezébe került.
 
Lassabban terjed az influenza
Lassabban terjed az influenza A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25%-a, 9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki. A 3-5 évesek körében volt a legmagasabb.