BulvárVásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

2017. július 10., hétfő
 
Vásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

Sztár lett Madzag, a rosszcsont vásárhelyi tacskókölyök. Gazdáját a hűsége mellett, egy drága okostelefon megnyerésével is gazdagította.

 

 

 

 

 

 

 

 

Véget ért a BLIKK játéka, amelyre - a lap szerint is - dőltek a jelentkezők. A héten sorban robbantak a cukiság gránátok. Tegnap délután lezárult a szavazás, gazdára talált a Huawei P8 lite okostelefon.

A verseny győztese nem volt kérdéses a szavazók számára: a hódmezővásárhelyi Rácz Ágnes Madzag nevű tacskójáról készült fénykép a szavazatok 37 százalékát elvitte.

 

– A kép akkor készült, amikor Madzag megérkezett hozzánk – mesélte meghatódva Ági. – Az volt az első, hogy szétnézett az udvarban, meglátta a cipőmet, és elkezdett játszani a cipőfűzőmmel. Annyira édes volt – mondta a nyertes a blikk.hu-nak.

 

Madzag egyébként nemrég ünnepelte az első születésnapját, és gazdái alig várják, hogy újabb imádnivaló fotókat készíthessenek róla a frissen nyert okostelefonnal. Mint mondják, szinte nics is olyan pillanat, amely ne érne meg egy fényképet, hiszen a kis ke­verék játékos, örökmozgó, és még mindig imád a cipőfűzőkkel rosszalkodni.

 

A Vásárhelyi Híreknek Rácz Ágnes elmondta, meglepődött, amikor észrevette, hogy finalisták Madzaggal és vezetnek. Mint mondta, nyomon követték a versenyt a végéig és nagyon izgultak. Végül péntek délután értesítették a Blikk szerkesztőségéből, hogy ők a szerencsés nyertesek.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Vádemelés K'Art ügyben

Vádemelés K'Art ügyben

Bíróság elé állítják a 400 millió forinttal megkárosító elkövetőket. A...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Aggodalomra nincs ok
Aggodalomra nincs ok Több ezer vásárhelyit érint a Centrum-Kábel megszűnése. A céget a UPC vette meg, amely igen kedvező ajánlattal él, sőt 2 hónapig fizetni sem kell.
 
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit A Délmagyarországnál szerda délelőtt egy értekezleten bejelentették, hogy távoznia kell a lap főszerkesztőjének és az helyettesének is.
 
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden A hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének 1956-os témájú kiállításán új könyvét is bemutatta. 
 
Ismét ledől az Iván szobor
Ismét ledől az Iván szobor Idén nem lesz koszorúzás, hanem azt szeretnék, ha egy-egy szál virággal emlékezik a város az 56-os áldozatokra. Fáklyás felvonulás, fényfestés.
 
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete Shane Tusup a saját facebook oldalán méltatta a hódmezővásárhelyi rendezvényt, illetve leírta benyomásait. Az oldalnak közel 50 ezer követője van.
 
Történelemverseny az Emlékpontban
Történelemverseny az Emlékpontban Tavaly 60 diák, idén négy csapat 14 diák nevezett be a hódmezővásárhelyi Emlékpont 1956-os történelemversenyére. Képekkel!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."