BulvárVásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

2017. július 10., hétfő
 
Vásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

Sztár lett Madzag, a rosszcsont vásárhelyi tacskókölyök. Gazdáját a hűsége mellett, egy drága okostelefon megnyerésével is gazdagította.

 

 

 

 

 

 

 

 

Véget ért a BLIKK játéka, amelyre - a lap szerint is - dőltek a jelentkezők. A héten sorban robbantak a cukiság gránátok. Tegnap délután lezárult a szavazás, gazdára talált a Huawei P8 lite okostelefon.

A verseny győztese nem volt kérdéses a szavazók számára: a hódmezővásárhelyi Rácz Ágnes Madzag nevű tacskójáról készült fénykép a szavazatok 37 százalékát elvitte.

 

– A kép akkor készült, amikor Madzag megérkezett hozzánk – mesélte meghatódva Ági. – Az volt az első, hogy szétnézett az udvarban, meglátta a cipőmet, és elkezdett játszani a cipőfűzőmmel. Annyira édes volt – mondta a nyertes a blikk.hu-nak.

 

Madzag egyébként nemrég ünnepelte az első születésnapját, és gazdái alig várják, hogy újabb imádnivaló fotókat készíthessenek róla a frissen nyert okostelefonnal. Mint mondják, szinte nics is olyan pillanat, amely ne érne meg egy fényképet, hiszen a kis ke­verék játékos, örökmozgó, és még mindig imád a cipőfűzőkkel rosszalkodni.

 

A Vásárhelyi Híreknek Rácz Ágnes elmondta, meglepődött, amikor észrevette, hogy finalisták Madzaggal és vezetnek. Mint mondta, nyomon követték a versenyt a végéig és nagyon izgultak. Végül péntek délután értesítették a Blikk szerkesztőségéből, hogy ők a szerencsés nyertesek.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Vádemelés K'Art ügyben

Vádemelés K'Art ügyben

Bíróság elé állítják a 400 millió forinttal megkárosító elkövetőket. A...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kalandtúrára fel!
Kalandtúrára fel! A vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub hetedik alkalommal rendezi meg a régió egyik legérdekesebb és százakat megmozgató sportrendezvényét.
 
90 éves Lipcsei Jánosné
90 éves Lipcsei Jánosné A Béke Szálló bisztrójában dolgozott szakácsként, majd Újvároson egy kifőzdében közel 300 főre főzött, innen ment nyugdíjba.
 
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta Hatalmas tapsot kapott, miután fejsérülése után visszament a pályára. A vásárhelyi játékos a szerencsétlen esetről, állapotáról beszélt.
 
Tolvaj a strandon
Tolvaj a strandon Szerencsére idén ez az első és remélhetőleg a továbbiakban ritka bűncselekmény: strandolók meglopása a Török Sándor Strandfürdőben. 
 
Készülnek a szezonra
Készülnek a szezonra Három hét egyéni és két hét közös edzésmunka áll az NBI/B bajnokságra készülő felnőtt női kézilabda csapat mögött. Itt a szezon menetrendje!
 
Országos aláírásgyűjtés kezdődött
Országos aláírásgyűjtés kezdődött A cél az állatvédelmi törvény szigorítása. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott.
 
Vitt mindent ami mozdítható volt
Vitt mindent ami mozdítható volt A tettes mindig visszatér a tett színhelyére - tartja a mondás. A vásárhelyi betörő ezt megduplázta. A 21 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.