BulvárVásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

2017. július 10., hétfő
 
Vásárhelyi kiskutya vitte el nyereményt

Sztár lett Madzag, a rosszcsont vásárhelyi tacskókölyök. Gazdáját a hűsége mellett, egy drága okostelefon megnyerésével is gazdagította.

 

 

 

 

 

 

 

 

Véget ért a BLIKK játéka, amelyre - a lap szerint is - dőltek a jelentkezők. A héten sorban robbantak a cukiság gránátok. Tegnap délután lezárult a szavazás, gazdára talált a Huawei P8 lite okostelefon.

A verseny győztese nem volt kérdéses a szavazók számára: a hódmezővásárhelyi Rácz Ágnes Madzag nevű tacskójáról készült fénykép a szavazatok 37 százalékát elvitte.

 

– A kép akkor készült, amikor Madzag megérkezett hozzánk – mesélte meghatódva Ági. – Az volt az első, hogy szétnézett az udvarban, meglátta a cipőmet, és elkezdett játszani a cipőfűzőmmel. Annyira édes volt – mondta a nyertes a blikk.hu-nak.

 

Madzag egyébként nemrég ünnepelte az első születésnapját, és gazdái alig várják, hogy újabb imádnivaló fotókat készíthessenek róla a frissen nyert okostelefonnal. Mint mondják, szinte nics is olyan pillanat, amely ne érne meg egy fényképet, hiszen a kis ke­verék játékos, örökmozgó, és még mindig imád a cipőfűzőkkel rosszalkodni.

 

A Vásárhelyi Híreknek Rácz Ágnes elmondta, meglepődött, amikor észrevette, hogy finalisták Madzaggal és vezetnek. Mint mondta, nyomon követték a versenyt a végéig és nagyon izgultak. Végül péntek délután értesítették a Blikk szerkesztőségéből, hogy ők a szerencsés nyertesek.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Közel fél tonna adomány

Közel fél tonna adomány

Nagy adakozó kedvről tettek tanúbizonyságot a vásárhelyi és szegedi állatkedvelők. A...
Vádemelés K'Art ügyben

Vádemelés K'Art ügyben

Bíróság elé állítják a 400 millió forinttal megkárosító elkövetőket. A...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Ismét rengeteg kihagyott ziccer
Ismét rengeteg kihagyott ziccer Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A HLKC mérlege a szezonban: 4 pont 10. hely a tabellán.
 
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi – utat mutat a következő évre. 
 
Legendák és hiedelmek
Legendák és hiedelmek December 13-a Szent Lúcia keresztény vértanú ünnepe. Magát Luca nevét is szokás a fényt jelentő latin lux szóval összefüggésbe hozni.
 
Húsz éves a Kerámia Szimpózium
Húsz éves a Kerámia Szimpózium December 14-én nyílik és jövő év január 28-ig tekinthető meg a XX. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium ’Jubileum’ című beszámoló kiállítása.
 
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban December 10-én kigyulladt egy szárítógép, amit a város hivatásos egységei eloltottak. Két típusnál előfordul az öngyulladás. Önnek milyen van?
 
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.