SportVásárhelyi dobogós helyezés a Diákolimpia döntőjén

2019. május 29., szerda
 
Vásárhelyi dobogós helyezés a Diákolimpia döntőjén

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Székesfehérváron, a Bregyó Közi Atlétikai Centrumban a Diákolimpia Országos Döntőit.

 

 

 

 

 

 

A diákolimpikonok gyönyörű környezetben, inspiráló atmoszférájú stadionban állhattak rajthoz, ahol évről évre a Gyulai Memorial Nemzetközi versenyen világklasszis atléták koptatják a rekortánt.

A Székesfehérváron zajló döntőre az egész országból érkeztek a résztvevők. Összesen húsz megyei, és a budapesti csapat fiataljai versengtek az egyéni és csapatelsőségekért.

 

A hódmezővásárhelyi atlétikai sportokat választó diákok és a HÓDIÁK SE atlétái számára sem ismeretlenek a körülmények, hiszen - a teljesség igénye nélkül - például a hódiákos Szűcs Noémi, Vörös Márk, Kovács Leila, Krucsai Zanett is dobogós helyezéseket értek el a Diákolimpia döntőin.

 

A 2016/2017. tanévi Diákolimpia Atlétika országos döntőjén a csapatversenyekben a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola fiúcsapata bizonyult a legjobbnak. 

Idén pedig a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola diákjai értek el országos sikereket.

 

Papp Jázmin, az iskola tanulója és a HÓDIÁK SE versenyzője az Országos Atlétika Diákolimpia döntőjében a III. korcsoportban magasugrásban és többpróbában ezüstérmes lett.
Edzője Héjja Antal, testnevelő tanára Borbás Marianna.

 

A 4x100 méteres váltó a 24-ik helyen ért célba. A Liszt Ferenc iskola csapatának tagjai: Makai Lili, Kecskeméti Dorottya, Kővári Zsófi és Papp Jázmin.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Vásárhelyi lány újabb sikere az EB-n

Kovács Fanni keddi győzelmével már elődöntős a Galatiban megrendezett Junior Ökölvívó...
Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó Bajnokságnak

Nagyok a tétjei a Ifjúsági Országos Úszó...

A Bán Sándor és Sibalin Dávid vezette NICS-HSÚVC-s csapatot tizenhárom versenyző képviseli a 91....
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.24.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.24.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Megemlékezés és könyvbemutató
Megemlékezés és könyvbemutató A holokauszt hódmezővásárhelyi áldozataira emlékeztek a zsinagógában, majd a zsinagóga melleti kiállítóhelyen mutatták be Nagy Gyöngyi, zsidó katonák sorsát ismertető könyvét.
 
470 vásárhelyi mártír emléknapja
470 vásárhelyi mártír emléknapja 1944-ben június 16-án hurcolták el a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai napig is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja.
 
Vásárhelyi öklöző a magyar válogatottban
Vásárhelyi öklöző a magyar válogatottban Három Kovácsra lehet büszke Vásárhely. Nem rokonok, de a vezetéknevük azonos, és az a közös bennük, hogy a Boxing Gym Vásárhely fiatal ökölvívói.
 
Tűzgyújtási tilalom Csongrád Megyében
Tűzgyújtási tilalom Csongrád Megyében Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.
 
Szűcs Róbert marad a felnőtt csapat vezetőedzője
Szűcs Róbert marad a felnőtt csapat vezetőedzője Az együttes a megyei I. osztályban folytathatja a küzdelmeket. A cél az lesz, hogy a helyi kötődésű és az utánpótlás tehetséges játékosai kapjanak lehetőséget.
 
Doktoranduszok az Emlékpontban
Doktoranduszok az Emlékpontban Az Emlékpontban negyedik alkalommal rendezték meg a PhD hallgatók és doktorjelöltek országos konferenciáját.