SportÚszógála világklasszissal

2017. október 16., hétfő
 
Úszógála világklasszissal

Vasárnap véget ért a Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa kétnapos versenye a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

 

 

 

 

 

 

 


Október 14-15-én a II. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupán 4 ország, 40 egyesületének 480 úszója mérte össze tudását a köztük a két vásárhelyi sportegyesület.

 

Rajtköre állt a budapesti Iron Aquatics sportklub is 56 versenyzővel, akiket nemcsak a biztatás kedvéért elkísért Hosszú Katinka és edző-férje Shane Tusup is.

 

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka szokásához híven mind a 14 egyéni  számban indult és persze meg is nyert. Ennél persze sokkal többet ért személyes varázsa, elhívatottsága, amely példaként szolgál sok ifjú sportoló számára.

 

A 40 induló egyesület közül az Iron Aquatics sportklubhoz hasonlóan nagyszámú versenyzővel, szám szerint 52-vel csak a vásárhelyi Hód-Úszó SE. indult, míg a HSÚVC 38 ifjú sportolóval, ám az érmes helyezésekben messze magasabban - közel a dupláját - teljesítettek Bán Sándor vezetőedző tanítványai. A 17 arany, 13-13 ezüst és bronzérem a csapatok összesítésében a harmadik helyezést eredményezte. A csapatversenyben HSÚVC mögött végzett a Hód Úszó SE. 9 arany-, 9 ezüst- és 9 bronzéremmel.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Mobilalkalmazás Hódmezővásárhelyről

Mobilalkalmazás Hódmezővásárhelyről

A vásárhelyi önkormányzat által megrendelt, kissé drágának tűnő áron elkészített...
Megszerezte második idénybeli győzelmét a Vásárhelyi Kosársuli

Megszerezte második idénybeli győzelmét a...

A Bonyhád elleni összecsapás végig óriási izgalmat hozott, így a közönség élvezetes...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Tartalékos ezredes lett a kormánymegbízott
Tartalékos ezredes lett a kormánymegbízott Juhász Tünde a sikeres alkalmassági vizsgálat után idén augusztus 20-án, Ópusztaszeren írta alá erről szóló szerződését. 
 
Nemzetek és kultúrák együttélése - öt ország diákjai tanulmányozzák
Nemzetek és kultúrák együttélése - öt ország diákjai tanulmányozzák  A némethlászlós diákok, négy külföldi iskolával közösen egy nemzeteközi projekt részeként a migránsokkal történő bánásmódot is tanulmányozzák.
 
Kiváló minőségű, kedvezményes árú szolgáltatás a Centrum-Kábel ügyfeleknek
Kiváló minőségű, kedvezményes árú szolgáltatás a Centrum-Kábel ügyfeleknek Novembertől Hódmezővásárhelyen is elérhetők a UPC Magyarország kábeltelevíziós, internetes, valamint vezetékes és mobiltelefon szolgáltatásai.
 
Vásárlás interneten biztonsággal
Vásárlás interneten biztonsággal A fekete péntek – és a közelgő karácsonyi ünnepek – alkalmával megszaporodnak a hamis internetes áruházak. Néhány jótanács mire ügyeljünk rendeléskor.
 
Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?
Diák fiúmunka és közös zuhanyozás? Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak munkalehetőséget kínáló férfi nem igazán azt szeretné, amit hirdet.
 
Eszméletlen volt a megtalált néni
Eszméletlen volt a megtalált néni Hódmezővásárhelyen a Zrínyi utcában egy idős nénihez érkezett a gondozója, aki azonban nem tudott bejutni a házba. A tűzoltók riasztották a menősöket.
 
Csipkés fehérnemű forró téli estékhez
Csipkés fehérnemű forró téli estékhez A barátságtalan téli korai éjszakában sokan igyekeznek hazamenni. Ezekhez a bensőséges estékhez érdemes csemegézni a szebbnél szebb neglizsék között.