Kék hírekTűzeset két halottal Hódmezővásárhelyen

2018. május 25., péntek
 

Füst áramlott ki egy hódmezővásárhelyi családi házból pénteken hajnali 5 órakor. Járókelők értesítették a tűzoltókat, de szinte ezzel egyidőben a környéken lakók is füstszagra ébredtek és riasztották a tűzoltókat.

 

 

 

 

 

A Béke telep, egyik csendes kis utcájában az egyik családi ház ablakából gomolygott a füst. Az értesített hivatásos tűzoltók 3 kocsival érkeztek a helyszínre, továbbá a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is kivonult.

A Gregus Máté utcai házba behatolva, nagyjából 3 négyzetméteres területen volt a tűz, amelyet a tűzoltók hamar eloltottak.

 

A hódmezővásárhelyi tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az ingatlanban. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Tájékoztatás későbbre ígértek.

Információk szerint nem a tűz keletkezési helyénél találtak rá az idős házaspárra.

Az utcának az érintett teljes szakaszát, jelentős rendőri egységek segítségével lezárták. Bűnügyi helyszínelők vizsgálják a tragédia helyszínét.

 


 
 
VH-CSMRFK-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várják a családokat május 27-én, vasárnap. Trambulin, ugrálóvár,...

Családtagjait lopta meg

Családtagjait lopta meg

Százezer forintot lopott el a 15 éves vásárhelyi fiú. A Rendőrség vádemelést javasol a fiatallal...
 

És ezt már olvasta?

Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.
 
Egy Napos oldal
Egy Napos oldal A Szabadság téri óvoda Klímanócskái nyáron sem tétlenkednek a Nap elleni védelemre szemléletformáló foglalkozásokkal hívják fel a figyelmet. Képekkel.
 
A férfiélet tárgyai és történetei
A férfiélet tárgyai és történetei A Tornyai János Múzeum Férfiak a múltból. Tárgyak, sorsok, történetek című kiállításában a tárlat kurátora, Terendi Viktória kalauzolta az érdeklődőket. Képekkel.
 
Klasszikus formák és modern törekvések
Klasszikus formák és modern törekvések Makón nyílt kiállítása V. Nagy Nándornak, a Tornyai János Múzeum főrestaurátorának. Szobrászati és grafikai munkáiból nyújt keresztmetszetett. Képekkel.
 
Színházi bérlet-ajánlatok
Színházi bérlet-ajánlatok Két bérletsorozatban kínál 11 színházi előadás az ősszel kezdődő évadában a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.
 
Kétszáznál több mű - húsz díjazott
Kétszáznál több mű - húsz díjazott

Háromnapos tanácskozást követően döntött a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlat zsűrije arról, hogy mely műalkotásokat láthatja a nagyközönség az október 7-én nyíló kiállításon.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.31.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."