Kék hírekTűzeset két halottal Hódmezővásárhelyen

2018. május 25., péntek
 

Füst áramlott ki egy hódmezővásárhelyi családi házból pénteken hajnali 5 órakor. Járókelők értesítették a tűzoltókat, de szinte ezzel egyidőben a környéken lakók is füstszagra ébredtek és riasztották a tűzoltókat.

 

 

 

 

 

A Béke telep, egyik csendes kis utcájában az egyik családi ház ablakából gomolygott a füst. Az értesített hivatásos tűzoltók 3 kocsival érkeztek a helyszínre, továbbá a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is kivonult.

A Gregus Máté utcai házba behatolva, nagyjából 3 négyzetméteres területen volt a tűz, amelyet a tűzoltók hamar eloltottak.

 

A hódmezővásárhelyi tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az ingatlanban. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Tájékoztatás későbbre ígértek.

Információk szerint nem a tűz keletkezési helyénél találtak rá az idős házaspárra.

Az utcának az érintett teljes szakaszát, jelentős rendőri egységek segítségével lezárták. Bűnügyi helyszínelők vizsgálják a tragédia helyszínét.

 


 
 
VH-CSMRFK-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várják a családokat május 27-én, vasárnap. Trambulin, ugrálóvár,...

Családtagjait lopta meg

Családtagjait lopta meg

Százezer forintot lopott el a 15 éves vásárhelyi fiú. A Rendőrség vádemelést javasol a fiatallal...
 

És ezt már olvasta?

A Nagy Háború mindszenti áldozataira emlékeztek
A Nagy Háború mindszenti áldozataira emlékeztek Az I. Világháborúról adott ki kötetet a Csongrád Megyei Önkormányzat, amelyet a szerző mutatott be a mindszenti Keller Lajos Városi Könyvtárban. Képekkel.
 
Újabb sikeres rekonstrukció
Újabb sikeres rekonstrukció Befejeződött a csapadékvíz-elvezető rendszer felújítása Csúcs, Béketelep, Tabán és Kincses-telep városrészben. Összesen 13 kilométer csatorna készült
 
Egy helyszín két megemlékezés
Egy helyszín két megemlékezés

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulóján, Hódmezővásárhelyen az ünnepi megemlékezés 23-án 9 óra 30 perckor a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődik.

 
Videókkal vívtak történelemversenyt a középiskolások
Videókkal vívtak történelemversenyt a középiskolások A Nemzeti Emlékezet Hete részeként került sor a helyi középiskolások számára kiírt történelemversenyre, amelyre hat csapata jelentkezett. Eredményekkel és képekkel.
 
A vásárhelyi szakképzők is ott lesznek
A vásárhelyi szakképzők is ott lesznek Szegeden az IH Rendezvényközpontban illetve a Szent-Györgyi Albert Agórában tartanak pályaválasztási napokat.
 
A Szeretem Vásárhelyt Egyesület környezettudatos akciója
A Szeretem Vásárhelyt Egyesület környezettudatos akciója Szeretem Vásárhelyt Egyesület Hódmezővásárhelyen először szervezte meg használaton kívüli vagy rossz elektronikai eszközök gyűjtését.
 
Változik a vásárhelyi hajléktalanok élete is
Változik a vásárhelyi hajléktalanok élete is Életbe lépett a közterületen életvitelszerű lakhatást jogellenessé nyilvánító rendelkezés. Hódmezővásárhelyen bejárást tartottak helyi rendőrök és a Szociális Szolgáltató szakemberei.