Kék hírekTűzeset két halottal Hódmezővásárhelyen

2018. május 25., péntek
 

Füst áramlott ki egy hódmezővásárhelyi családi házból pénteken hajnali 5 órakor. Járókelők értesítették a tűzoltókat, de szinte ezzel egyidőben a környéken lakók is füstszagra ébredtek és riasztották a tűzoltókat.

 

 

 

 

 

A Béke telep, egyik csendes kis utcájában az egyik családi ház ablakából gomolygott a füst. Az értesített hivatásos tűzoltók 3 kocsival érkeztek a helyszínre, továbbá a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is kivonult.

A Gregus Máté utcai házba behatolva, nagyjából 3 négyzetméteres területen volt a tűz, amelyet a tűzoltók hamar eloltottak.

 

A hódmezővásárhelyi tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az ingatlanban. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Tájékoztatás későbbre ígértek.

Információk szerint nem a tűz keletkezési helyénél találtak rá az idős házaspárra.

Az utcának az érintett teljes szakaszát, jelentős rendőri egységek segítségével lezárták. Bűnügyi helyszínelők vizsgálják a tragédia helyszínét.

 


 
 
VH-CSMRFK-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várják a családokat május 27-én, vasárnap. Trambulin, ugrálóvár,...

Családtagjait lopta meg

Családtagjait lopta meg

Százezer forintot lopott el a 15 éves vásárhelyi fiú. A Rendőrség vádemelést javasol a fiatallal...
 

És ezt már olvasta?

Vásárhelyen a futás ikonikus alakja
Vásárhelyen a futás ikonikus alakja Monspart Sarolta igazi táj- és hosszútávfutó-legenda, akiért az egész ország hónapokig aggódott, amikor egy kullancscsípés miatt majdnem meghalt
 
Tovább enyhül a belváros forgalma
Tovább enyhül a belváros forgalma Március 31-én adják át a Keleti elkerülő utat, amely Hódmezővásárhely központját naponta 2-3000-el kevesebb járművel tehermentesíti.
 
Egészséghét a mindennapi egészséges életmódért
Egészséghét a mindennapi egészséges életmódért Március 18-22-e között Egészséghetet szervezett az Oldalkosár utcai óvoda. Főszerepet kapott a szájhigiénia, a mozgás, a vízivás. Képekkel.
 
Vásárhely és Makó kapcsolatát a művészek is erősítik
Vásárhely és Makó kapcsolatát a művészek is erősítik A makói Natura Marosmenti Művésztelep alkotóinak képei és plasztikái a Tornyai János Múzeumban csoportos kiállításon tekinthetők meg. Képekkel.
 
Erős ellenfél - még erősebb felállásban
Erős ellenfél - még erősebb felállásban Utolsó idegenbeli bajnokiján lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjának alapszakaszában a Vásárhelyi Kosársuli. A siker most elmaradt.
 
Magyar kultúra és történelem testközelben
Magyar kultúra és történelem testközelben

A vásárhelyi Németh László Gimnázium, Általános Iskola egyik osztálya Erdélyben járt a Határtalanul pályázat finanszírozásában. Élménybeszámoló.

 
A lélek egy pohár, amely folyamatosan telítődik az élményekkel
A lélek egy pohár, amely folyamatosan telítődik az élményekkel A 32 éves székkutasi tanár Viharsarok blues című új verseskötetét a Németh László Könyvtárban mutatja be  Beszélgetőtársa Arany-Tóth Katalin lesz.