Kék hírekTűzeset két halottal Hódmezővásárhelyen

2018. május 25., péntek
 

Füst áramlott ki egy hódmezővásárhelyi családi házból pénteken hajnali 5 órakor. Járókelők értesítették a tűzoltókat, de szinte ezzel egyidőben a környéken lakók is füstszagra ébredtek és riasztották a tűzoltókat.

 

 

 

 

 

A Béke telep, egyik csendes kis utcájában az egyik családi ház ablakából gomolygott a füst. Az értesített hivatásos tűzoltók 3 kocsival érkeztek a helyszínre, továbbá a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is kivonult.

A Gregus Máté utcai házba behatolva, nagyjából 3 négyzetméteres területen volt a tűz, amelyet a tűzoltók hamar eloltottak.

 

A hódmezővásárhelyi tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az ingatlanban. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Tájékoztatás későbbre ígértek.

Információk szerint nem a tűz keletkezési helyénél találtak rá az idős házaspárra.

Az utcának az érintett teljes szakaszát, jelentős rendőri egységek segítségével lezárták. Bűnügyi helyszínelők vizsgálják a tragédia helyszínét.

 


 
 
VH-CSMRFK-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várják a családokat május 27-én, vasárnap. Trambulin, ugrálóvár,...

Családtagjait lopta meg

Családtagjait lopta meg

Százezer forintot lopott el a 15 éves vásárhelyi fiú. A Rendőrség vádemelést javasol a fiatallal...
 

És ezt már olvasta?

Bronzérem Ukrajnában
Bronzérem Ukrajnában A legjobb négy között öklözhetett a Boxing Gym Vásárhely kiválósága az Ukrajnában megrendezett négynemzetes torna döntőjén.
 
Betegellátás harcászati körülmények között
Betegellátás harcászati körülmények között A vásárhelyi laktanya Egészségügyi Központjának katonái gyakorlatoztak.
 
Táncgála két estén át
Táncgála két estén át Telt házas előadásokon a BFMK hat gyermektánccsoportja ‑ kiegészülve az Árendás együttessel – különböző tájegységek táncait, népi játékait mutatta be. Képekkel.
 
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen Június 23-án Hódmezővásárhely hat helyszínnel kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozatához.
 
Zentai diákok az Emlékpontban
Zentai diákok az Emlékpontban Hódmezővásárhely vajdasági testvérvárosából, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ötvenfős diákcsoportja járt június 17-én az Emlékpontban.
 
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk!
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk! Egy sereg önkéntes, Márki-Zay Péter polgármester tevőleges közreműködésével éppen az iskolai vakáció kezdetére időzítve, igazi homokos plázst varázsolt a Holt Tisza partjára.
 
Szúnyogmentesítési nagyüzem
Szúnyogmentesítési nagyüzem Április 25-e óta ez volt a negyedik szúnyogirtási hadművelet Hódmezővásárhelyen és térségében. Mind a légi, mind a földi eljárás során deltametrint használnak.