Kék hírekTűzeset két halottal Hódmezővásárhelyen

2018. május 25., péntek
 

Füst áramlott ki egy hódmezővásárhelyi családi házból pénteken hajnali 5 órakor. Járókelők értesítették a tűzoltókat, de szinte ezzel egyidőben a környéken lakók is füstszagra ébredtek és riasztották a tűzoltókat.

 

 

 

 

 

A Béke telep, egyik csendes kis utcájában az egyik családi ház ablakából gomolygott a füst. Az értesített hivatásos tűzoltók 3 kocsival érkeztek a helyszínre, továbbá a Katasztrófavédelem Műveleti Szolgálata is kivonult.

A Gregus Máté utcai házba behatolva, nagyjából 3 négyzetméteres területen volt a tűz, amelyet a tűzoltók hamar eloltottak.

 

A hódmezővásárhelyi tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az ingatlanban. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Tájékoztatás későbbre ígértek.

Információk szerint nem a tűz keletkezési helyénél találtak rá az idős házaspárra.

Az utcának az érintett teljes szakaszát, jelentős rendőri egységek segítségével lezárták. Bűnügyi helyszínelők vizsgálják a tragédia helyszínét.

 


 
 
VH-CSMRFK-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Gyermeknapi programok a BFMK előtt

Vidám programokkal várják a családokat május 27-én, vasárnap. Trambulin, ugrálóvár,...

Családtagjait lopta meg

Családtagjait lopta meg

Százezer forintot lopott el a 15 éves vásárhelyi fiú. A Rendőrség vádemelést javasol a fiatallal...
 

És ezt már olvasta?

Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel. 
 
Gyermekkarácsony 2018
Gyermekkarácsony 2018 A korábbi évek hagyományaihoz hűen Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata az idén is megrendezi a gyermekek karácsonyát.
 
Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés
Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés Hódmezővásárhely 1,1 milliárd forintot nyert a komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére, hat új jármű, konténerek, kukák kerülnek a városba.
 
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát Félszáz videófilmet készítettek a fiatalok a pályázatra, és a legkülönbözőbb élethelyzetek alapján irányították rá a figyelmet a megtakarítások fontosságára.