BulvárTeSzedd akcióban a vásárhelyi vízilabdások

2017. szeptember 15., péntek
 

A Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club is csatlakozott a TeSzedd! elnevezésű országos önkéntes szemétszedési akcióhoz. A közel félszáz fiatal sportoló edzőik kíséretében a Téglagyári Tanösvényt takarították ki.

 

 

 

 

 

 

Nemtől és korosztálytól függetlenül töltötték meg szemeteszsákjaikat a vásárhelyi vízilabdasport növendékei. Az egyesületet 48 fiatal játékos képviselte, akik közül a legfiatalabb 9 éves volt. A fiú korosztályos csapatok mellett a lányok és a serdülő gárda is részt vett a kubikgödrök melletti terület rendbetételében.

 

„Az egyesület életében régi hagyomány, hogy az egészséges életmódra nevelés mellett a környezettudatosságra is igyekszünk felhívni a figyelmet. A csapatok rendszeresen járnak Mártélyra, kerékpártúrákat is szoktunk szervezni. A mostani akció is azt a célt szolgálta, hogy egy fontos társadalmi problémára, az illegális szemételhelyezésre hívjuk fel a figyelmet. Mindemellett pedig csapatépítésnek is kiváló volt” – emelte ki Rókus Ákos utánpótlásedző.

 

A közel másfél órás művelet során 30 zsáknyi szemetet - jellemezően sörös és energiaitalos dobozokat, illetve műanyag üvegeket és snackes zacskókat – szedtek össze a területről a vízilabdások.

 

 

Olvassa el ezt is!

Algyő az egész országnak üzent

Algyő az egész országnak üzent

A fotel a képviselő-testületi választás miatt még kényelmesebb lett a nagyközség...
TeSzedd akció Vásárhelyen

TeSzedd akció Vásárhelyen

Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár hetedik alkalommal rendezik szeptember 15. és 17-e között....
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel. 
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!
 
Tarolt a Veszprém
Tarolt a Veszprém Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére,
 
Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.