BulvárTeSzedd akcióban a vásárhelyi vízilabdások

2017. szeptember 15., péntek
 

A Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club is csatlakozott a TeSzedd! elnevezésű országos önkéntes szemétszedési akcióhoz. A közel félszáz fiatal sportoló edzőik kíséretében a Téglagyári Tanösvényt takarították ki.

 

 

 

 

 

 

Nemtől és korosztálytól függetlenül töltötték meg szemeteszsákjaikat a vásárhelyi vízilabdasport növendékei. Az egyesületet 48 fiatal játékos képviselte, akik közül a legfiatalabb 9 éves volt. A fiú korosztályos csapatok mellett a lányok és a serdülő gárda is részt vett a kubikgödrök melletti terület rendbetételében.

 

„Az egyesület életében régi hagyomány, hogy az egészséges életmódra nevelés mellett a környezettudatosságra is igyekszünk felhívni a figyelmet. A csapatok rendszeresen járnak Mártélyra, kerékpártúrákat is szoktunk szervezni. A mostani akció is azt a célt szolgálta, hogy egy fontos társadalmi problémára, az illegális szemételhelyezésre hívjuk fel a figyelmet. Mindemellett pedig csapatépítésnek is kiváló volt” – emelte ki Rókus Ákos utánpótlásedző.

 

A közel másfél órás művelet során 30 zsáknyi szemetet - jellemezően sörös és energiaitalos dobozokat, illetve műanyag üvegeket és snackes zacskókat – szedtek össze a területről a vízilabdások.

 

 

Olvassa el ezt is!

Algyő az egész országnak üzent

Algyő az egész országnak üzent

A fotel a képviselő-testületi választás miatt még kényelmesebb lett a nagyközség...
TeSzedd akció Vásárhelyen

TeSzedd akció Vásárhelyen

Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár hetedik alkalommal rendezik szeptember 15. és 17-e között....
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Profitmilliárdok jó hátszél segítségével
Profitmilliárdok jó hátszél segítségével Egy hódmezővásárhelyi cég érte el a megyében a legnagyobb árbevételt. Ez talán csak a gazdasági életben járatosaknak nem meglepő.
 
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél

Nagyszabású erdősítés kezdődött a Mártélyi Holtág területén és környékén. Több tízezer facsemete ültetését kezdték meg a Kiskunsági Nemzeti Park dolgozói.

 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.
 
A szent pirítós készítő
A szent pirítós készítő Ütős ajándék az idei karácsonyfa alá. Kétszeresen is hasznos ajándék, mert amikor a Jézus képpel kiugrik a pirítós, rögtön meg lehet neki köszönni a napi betevőt, a forgalmazó cég reklámja szerint.
 
Ismét akcióban a Klímanócskák
Ismét akcióban a Klímanócskák Piros ruhában nagy sereg óvodás szív alakban ülte körbe a sok ajándéknak szánt ruhát, cipőt, játékot. Ők már tudják, mit jelent valaminek az igazi értéke. Képekkel!
 
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi laktanyáját kereste fel. Képekkel! 

 

 
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen az Ady Endre úti Kormányhivatal épületébe költözik a Földhivatali és a Foglalkoztatási Osztály.