BulvárTeSzedd akcióban a vásárhelyi vízilabdások

2017. szeptember 15., péntek
 

A Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club is csatlakozott a TeSzedd! elnevezésű országos önkéntes szemétszedési akcióhoz. A közel félszáz fiatal sportoló edzőik kíséretében a Téglagyári Tanösvényt takarították ki.

 

 

 

 

 

 

Nemtől és korosztálytól függetlenül töltötték meg szemeteszsákjaikat a vásárhelyi vízilabdasport növendékei. Az egyesületet 48 fiatal játékos képviselte, akik közül a legfiatalabb 9 éves volt. A fiú korosztályos csapatok mellett a lányok és a serdülő gárda is részt vett a kubikgödrök melletti terület rendbetételében.

 

„Az egyesület életében régi hagyomány, hogy az egészséges életmódra nevelés mellett a környezettudatosságra is igyekszünk felhívni a figyelmet. A csapatok rendszeresen járnak Mártélyra, kerékpártúrákat is szoktunk szervezni. A mostani akció is azt a célt szolgálta, hogy egy fontos társadalmi problémára, az illegális szemételhelyezésre hívjuk fel a figyelmet. Mindemellett pedig csapatépítésnek is kiváló volt” – emelte ki Rókus Ákos utánpótlásedző.

 

A közel másfél órás művelet során 30 zsáknyi szemetet - jellemezően sörös és energiaitalos dobozokat, illetve műanyag üvegeket és snackes zacskókat – szedtek össze a területről a vízilabdások.

 

 

Olvassa el ezt is!

Algyő az egész országnak üzent

Algyő az egész országnak üzent

A fotel a képviselő-testületi választás miatt még kényelmesebb lett a nagyközség...
TeSzedd akció Vásárhelyen

TeSzedd akció Vásárhelyen

Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma. Idén immár hetedik alkalommal rendezik szeptember 15. és 17-e között....
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.