SportTestvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel

2019. szeptember 17., kedd
 
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel

A tizenkilencedik Testvárosok Kupáján jártak a vásárhelyi öklözők Kiskunhalason. Az ökölvívók szokásos seregszemléjét, a kiskunhalasi Kertvárosi Általános iskola tornacsarnokában rendezték

 

 

 

 

 

 

Szeptember 14-én 13 órától 15-én pedig 9 órától mérték össze erejüket a bokszolók.

 

A két Kovács, Fanni és Pál válogatottbeli elfoglaltsága miatt ezúttal nem lehetett a csapat tagja, Gyermán Kyra és Ajtai Attila pedig gőzerővel már a serdülő OB-re készül, illetve Balog Patrik betegség miatt nem utazhatott – számolt be Tóth Zsolt vezetőedző.

 

Kovács Krisztián ezúttal is ellenfél nélkül maradt, de bemutató mérkőzést bokszolhatott a felnőtt OB ezüstérmesével, ahol ragyogóan helytállt, igazi nehézsúlyú meccset játszottak, melynek döntetlen lett a vége.

 

Tóth Nikolett az egri válogatott versenyzővel, Oláh Eszterrel bokszolt és pontozással maradt alul. Rónyai Roland is hasonlóképpen járt a többszörös korosztályos magyar bajnokot, Borsos Tamást kapta, de méltó ellenfélnek bizonyul, kemény mérkőzésen csak pontozással kapott ki. Ütközetük kiérdemelte a nap mérkőzése címet is.

A vásárhelyi klub így egy ezüsttel és egy bronzzal térhetett haza.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Győzelemmel indult a szezon

Győzelemmel indult a szezon

A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól...
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben...
 

És ezt már olvasta?

Újabb sikeres színházi előadás
Újabb sikeres színházi előadás Egy férfiklub hétköznapjaiba engedett bepillantást a Nő a tét című előadás legutóbb a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek Pazar zenei élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann közös koncertjére a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
 
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt-, valamint U20-as csapata vasárnap a Pápa otthonában lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjában. Egy győzelem, egy vereség.
 
Dobogós helyezések Budapesten
Dobogós helyezések Budapesten

Október 12-én a 12. Magyar Open Poomsae Bajnokságon a vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KHSE sportolói 5 dobogós helyezést ért el.

 
Súlyos testi sértés a vád
Súlyos testi sértés a vád Vádat emeltek egy tanár ellen, aki eltörte egy diákja kezét idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában.
 
Választott Hódmezővásárhely
Választott Hódmezővásárhely

13 478 szavazattal Dr. Márki-Zay Péter lett a polgármestere. Fölényes győzelmet arattak a Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltje.

 

 
Mindszenti sorozatbetörés elfogással
Mindszenti sorozatbetörés elfogással Nem kis riadalmat keltett a mindszenti és vásárhelyi facebookosok között az a hír, hogy 12 óra alatt 5 betörés volt. Igaz a betörő csak 4 órán ár örülhetett a zsákmánynak.