BulvárTea mellett az állatvédelemről

2017. december 14., csütörtök
 
Tea mellett az állatvédelemről

Egy pohár forró teával kíván boldog karácsonyt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete december 17-én, az Állatok Karácsonyán.

 

 

 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a vásárhelyi állatvédők idén is kitelepültek a karácsonyi vásárba. A szervezet önkéntesei az adventi időszak alatt minden nap délután négy és este hét óra között várják a kilátogatókat a vásárhelyi sétálóutcában.

 

Balogh Ernő, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnöke elmondta, a faházuknál mindenkit szívesen látnak advent harmadik vasárnapján 17 órától egy melengető italra a szeretet jegyében.

Az akció célja – az ajándékozáson és az örömszerzésen túl –, hogy az emberek nyitottabbak legyenek az állatvédők munkájára. Az elnök bízik abban is, hogy párbeszéd alakul ki a lakók és az állatvédők között, ezzel is erősítve az összefogást.

 

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a teaosztás után még továbbra is naponta várja a kilátogatókat a faháznál, ahol különböző kézműves dekorációk és ajándékcsomagok közül válogathatnak az érdeklődők. Az önkéntes felajánlásokból, illetve az árusításból befolyt összeget a rászoruló állatokra, illetve állattartó családokra fordítja az egyesület.

 

Olvassa el ezt is!

Karácsonyi ajándék a közfoglalkoztatot- taknak

Karácsonyi ajándék a közfoglalkoztatot-...

Nemcsak a város utcáinak, parkjainak rendben tartásáról gondoskodnak, hanem sokan dolgoznak Vásárhely...
Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az Év színe 2018-ban

Prince, Bowie, Jimi Hendrix kedvence az...

A drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.