SportTámadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat

2017. december 16., szombat
 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat

Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.

 

 

 

 

 

 

 

A Hepp-kupában ugyanis a B csoport alsó házában szereplő, ám egyáltalán nem lebecsülendő Salgótarján otthonába látogatnak vasárnap 17 órakor. Egy biztos, hogy a sérüléssel bajlódó vásárhelyi kosaras, Kelemen Balázs nem játszhat a derbin, de semmiképpen sem hagyja magára társait, így ő is elutazik a meccsre. A kupaforduló előtt vele beszélgettünk.

 

- Hetek óta nem láthattunk a pályán, az beszélik sérült vagy, ezért nem játszol. Mi történt?

- Sajnos igaz, sérült vagyok, a jobb térdemmel van egy kis gond. Meg augusztusban volt egy rossz mozdulatom, akkor is kihagytam két hetet. Most ez újult ki, ráadásul lehet, hogy a helyzet komolyabb, mint azt először gondoltuk.

 

- Hogy áll most a felépülésed, mikor játszhatsz újra?

- Január elején dől el, hogy megműtenek-e vagy sem, mivel az MRI vizsgálat nem mutatta ki pontosan, hogy szalaghúzódásom vagy szakadásom van. Egyelőre kezelésekre járok, gyógyszert szedek és pihentetem a térdem. Ha húzódás, akkor január közepén ismét bekapcsolódhatok a munkába. Viszont ha műtét, akkor nem tudom pontosan mikor léphetek pályára, de remélem minél előbb.

 

- Nem indult túl jól a szezon, mintha nehezen akarnának összeállni a dolgok. Hogy látod az eddigi szerepléseteket?

- Nálunk védekezésben vannak gondok igazából, és persze az idegenbeli meccsekkel. Idegenben sajnos nem tudtunk nyerni, mindenki nagyon erős hazai pályán. Ráadásul a bajnokság átszervezése miatt, a B csoport felső házában mindenki igencsak beerősített. Sőt a fiatal szabály is változott idén, az is sokban befolyásolja a dolgokat.

 

- Vasárnap Salgótarjánban játszotok a Hepp-kupában. A Nógrád megyeiekkel idén még nem találkoztok, mivel ők a B csoport alsó házában játszanak. Mennyire kell tartani tőlük, és hogyan lehet ellenük győzni idegenben?

- Őszintén megmondva nagyon is kell tartanunk tőlük. Még ha az alsóházban is vannak, egy jó csapat igen jó játékos állománnyal. Valamint van egy extra légiósuk bedobó poszton, így sok fog azon múlni, hogy őt mennyire tudjuk megfogni. Valószínűleg azonban ez még kevés lesz a sikerhez, be kell dobnunk a helyzeteket, és védekezésben keményen oda kell tenni magunkat. Nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk, hogy nyerni tudjuk. A sérülésem ellenére én is utazok, és a kispadról maximálisan biztatni fogom a srácokat, jelenleg ezzel tudom segíteni őket. Ezt jövő szerdán, december 20-án a Hódtói Sportcsarnokban is megteszem majd, mivel akkor a Pécs ellen játszunk majd bajnokit 18:30-kor.

 
 
Forrás: Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi...

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István...

Szőnyi Benjaminra emlékeznek

Szőnyi Benjaminra emlékeznek

Háromnapos ünnepségsorozattal emlékezik egykori lelkipásztorára a hódmezővásárhelyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.