SportTámadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat

2017. december 16., szombat
 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat

Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.

 

 

 

 

 

 

 

A Hepp-kupában ugyanis a B csoport alsó házában szereplő, ám egyáltalán nem lebecsülendő Salgótarján otthonába látogatnak vasárnap 17 órakor. Egy biztos, hogy a sérüléssel bajlódó vásárhelyi kosaras, Kelemen Balázs nem játszhat a derbin, de semmiképpen sem hagyja magára társait, így ő is elutazik a meccsre. A kupaforduló előtt vele beszélgettünk.

 

- Hetek óta nem láthattunk a pályán, az beszélik sérült vagy, ezért nem játszol. Mi történt?

- Sajnos igaz, sérült vagyok, a jobb térdemmel van egy kis gond. Meg augusztusban volt egy rossz mozdulatom, akkor is kihagytam két hetet. Most ez újult ki, ráadásul lehet, hogy a helyzet komolyabb, mint azt először gondoltuk.

 

- Hogy áll most a felépülésed, mikor játszhatsz újra?

- Január elején dől el, hogy megműtenek-e vagy sem, mivel az MRI vizsgálat nem mutatta ki pontosan, hogy szalaghúzódásom vagy szakadásom van. Egyelőre kezelésekre járok, gyógyszert szedek és pihentetem a térdem. Ha húzódás, akkor január közepén ismét bekapcsolódhatok a munkába. Viszont ha műtét, akkor nem tudom pontosan mikor léphetek pályára, de remélem minél előbb.

 

- Nem indult túl jól a szezon, mintha nehezen akarnának összeállni a dolgok. Hogy látod az eddigi szerepléseteket?

- Nálunk védekezésben vannak gondok igazából, és persze az idegenbeli meccsekkel. Idegenben sajnos nem tudtunk nyerni, mindenki nagyon erős hazai pályán. Ráadásul a bajnokság átszervezése miatt, a B csoport felső házában mindenki igencsak beerősített. Sőt a fiatal szabály is változott idén, az is sokban befolyásolja a dolgokat.

 

- Vasárnap Salgótarjánban játszotok a Hepp-kupában. A Nógrád megyeiekkel idén még nem találkoztok, mivel ők a B csoport alsó házában játszanak. Mennyire kell tartani tőlük, és hogyan lehet ellenük győzni idegenben?

- Őszintén megmondva nagyon is kell tartanunk tőlük. Még ha az alsóházban is vannak, egy jó csapat igen jó játékos állománnyal. Valamint van egy extra légiósuk bedobó poszton, így sok fog azon múlni, hogy őt mennyire tudjuk megfogni. Valószínűleg azonban ez még kevés lesz a sikerhez, be kell dobnunk a helyzeteket, és védekezésben keményen oda kell tenni magunkat. Nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk, hogy nyerni tudjuk. A sérülésem ellenére én is utazok, és a kispadról maximálisan biztatni fogom a srácokat, jelenleg ezzel tudom segíteni őket. Ezt jövő szerdán, december 20-án a Hódtói Sportcsarnokban is megteszem majd, mivel akkor a Pécs ellen játszunk majd bajnokit 18:30-kor.

 
 
Forrás: Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi...

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István...

Szőnyi Benjaminra emlékeznek

Szőnyi Benjaminra emlékeznek

Háromnapos ünnepségsorozattal emlékezik egykori lelkipásztorára a hódmezővásárhelyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.