Sport

 
A Kosársulinak fel van adva a lecke

A Kosársulinak fel van adva a lecke

2017. március 29. Győzelem esetén a Vásárhelynek még marad matematikai esélye a harmadik hely megszerzésére a most záruló alapszakaszban.
Megint nem jött össze

Megint nem jött össze

2017. március 26. A körülbelül kétszáz néző nagy része nagy reményeket fűzött a vásárhelyi lányok játékához, mert már nagyon hiányzik egy győzelem.
Rangadóhoz méltó óriási küzdelem

Rangadóhoz méltó óriási küzdelem

2017. március 25.

Hosszabbítás után kapott ki a Kosársuli a Nyíregyháza otthonában. A Vásárhely így is kiemelkedő eredményt ért el a tavaly még az élvonalban pattogtató ellenfelével szemben.

A HLKC serdülő és U11-es csapata nyerő szériában

A HLKC serdülő és U11-es csapata nyerő szériában

2017. március 24. Amíg a HLKC Felnőtt Csapata bukdácsol az NB I/B-ben, addig a vásárhelyi Leány Kézilabda Klub utánpótlás gárdái országos sikereket aratnak.
Nagy bravúrra van szükség

Nagy bravúrra van szükség

2017. március 24. Ha az idei eredménylistát nézzük a Kosársuli szombari ellenfele az idény elejétől végig a dobogós helyek valamelyikét foglalják el, sőt több fordulón keresztül ők voltak az éllovasok.
Hirdetés

Ennivaló receptjeink!

Sárgabarack torta citromos túrókrémmel

"Amit most hozok, tök egyszerű, helyettünk készíti el szinte magát, nem sütjük, és igazán könnyű darab, kánikulában, illetve egy nehéz ebéd után"- mondja Baracskay Angéla, a Vásárhelyi Hírek állandó háziasszonya. 


Próbálja ki Ön is!


Nézze meg Ennivaló receptjeink gyűjteményét ITT!

Hirdetés

Ajánlatunk!

Hódmezővásárhely és környéke 42  panoráma képét láthatja. Illés Tibor speciális fotón az egér mozgatásával nézhet körbe. Kattintson a képre!


Hirdetés

Sportolóink legszebbjei

Hirdetés

Divat anno - az izgalmas 30-as évek

Képeken a 30-as évek hazai divathangulata 


A divat körforgása örök, s különösen igaz ez a jelen és a közeljövő trendjeire: tulajdonképpen minden divat marad vagy divat lesz hamarosan, ami már a huszadik században is előfordult.

A Galériában megnézheti mi volt a 20-as 30-as évek utcai divat trendje.