SportSikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása

2019. augusztus 19., hétfő
 
Sikeres volt a Boxing Gym Vásárhely szegedi kiruccanása

Augusztus 16-17-én izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthattak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián. Két napon keresztül csatáztak egymással a női és férfi versenyzők a hagyományos Fesztivál-kupán.

 

 

 

 

 

 

A ring most a Móra Ferenc Múzeum rekonstrukciója miatt költözött a Stefániára, de remek meccsekben így sem volt hiány.

A főszervező, a Boxvilág Ökölvívóképző SE volt, a rendezvény fővédnöke pedig az egykori világbajnok bokszoló, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, Erdei Zsolt volt.


Erdei Zsolt mellett a rendezvény díszvendége Gedó György, olimpiai bajnok ökölvívó volt. A helyszínen tekintette meg a meccseket a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Balzsay Károly. De a közönség találkozhatott Kovács Mária vb-aranyérmes bokszolóval, vagy éppen a világ egyik legjobb női játékvezetőjével, Szűcs Veronikával.

A színvonalas Fesztivál Kupa küzdelmeiből a Boxing Gym Vásárhely sem maradhatott ki. 10 versenyzővel indultak és remek helytállással, érmes helyezésekkel végeztek.

Szombat Mihály sajtóreferens beszámolója szerint, Kovács Krisztián, Seres Héra és Ajtai Attila súlycsoportjában ellenfél nélkül maradt.

Seres Héra, Germán Kira, Tóth Máté, Tószegi Ferenc és Balogh Patrik sikeres minimumvizsgát tett. Tószegi Ferenc és Bogár Gergő ragyogó bemutató mérkőzést vívott. Rónyai Roland a döntőbe jutásért pontozással maradt alul, így bronzéremmel vigasztalódhatott.

Germán Kyra a döntőben egy kőbányai versenyzőtől kapott ki, pontozással, ezüstérem került a nyakába. Roland és Kyra is nagyot bokszolt, rendkívül kemény és szoros mérkőzésen született a számukra kedvezőtlenebb eredmény.

Balogh Patrik élete első nemzetközi meccsét vívta, a második menetben padlóra küldte szerb ellenfelét, akinek edzője nem folytatta a mérkőzést.

Tóth Nikinek ezúttal az ezüstérem jutott, egy erősen véleményes meccsen pontozással maradt alul.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

Változásokkal készülnek az új szezonra

Változásokkal készülnek az új szezonra

Megkezdte a felkészülést az NB I/B Zöld csoportjának 2019/20-as idényére a Vásárhelyi...
Száz újonc a vásárhelyi laktanyában

Száz újonc a vásárhelyi laktanyában

A hódmezővásárhelyi laktanyában ettől az évtől újra szerveznek alapkiképzést. A következő hat...
 

És ezt már olvasta?

Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel
Testvérvárosok Kupája két dobogós helyezéssel A Testvárosok Kupáján jártak a Boxing Gym Hódmezővásárhely öklözői. Az ökölvívók szokásos seregszemléjéről egy ezüsttel és egy bronzzal térhettek haza.
 
Győzelemmel indult a szezon
Győzelemmel indult a szezon A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, ami meghozta a győzelmet.
 
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát
Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben folytatódik a Hello Modern Agrárium programsorozat.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.37.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Őszi hálóing paletta
Őszi hálóing paletta

Szuper megoldás például egy hosszú ujjú pamut verzió, a kényelem és az esztétikum kedvéért tág V nyakkivágással.

 
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa
A D-vitamin-hiány fele sem tréfa Évek óta a magyar lakosság 95 százaléka D-vitamin-hiányos tél végére. A pótlásra szeptember második felétől már mindenképpen szükség van.
 
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal
Többmilliós bírságot kapott a vásárhelyi polgármesteri hivatal Elmarasztalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalt. A polgármester közleményben reagált a hírre. Frissítve a HVSZ Zrt. közleményével!