Kék hírekSegített a kamerarendszer

2018. október 22., hétfő
 
Segített a kamerarendszer

A szatymazi férfit Vásárhely nevezetességeinek értékeinél jobban érdekelték a bevásárló központ parkolójában álló autó értékei. Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök.

 

 

 

 

 


A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a sértett 2018. október 19-én valamivel 19 óra előtt vásárolt az egyik áruházban. Parkolóban levő autóját azonban nem zárta be, táskáját, benne értékeivel a járműben hagyta. Mire visszaért a gépkocsihoz, táskája eltűnt, mobiltelefonjával, személyes irataival és pénztárcájával együtt.

A helyi körzeti megbízottak és a nyomozók a helyszín környezetében végzett tanúkutatás és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit másnap az egyik helyi buszmegállóban igazoltattak, majd a kapitányságra előállítottak.

A szatymazi férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte, hogy ő vitte el a táskát. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a sértett értékeit visszaadták.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Hihetetlen hajrával győzött a Kosársuli

Hihetetlen hajrával győzött a Kosársuli

A szezonban látott eddigi találkozók alapján nagy derbire számíthattunk, és végül...
Ismét lehet pályázni a háztartási gépek cseréjére

Ismét lehet pályázni a háztartási gépek...

Újraindul az Otthon melege program novembertől, amellyel a háztartási nagygépek cseréjére nyílik...
 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.