BulvárSanghajtól Los Angelesig - a siker állomásai

2019. március 27., szerda
 
Sanghajtól Los Angelesig - a siker állomásai

A vásárhelyi-mártélyi Búzás Luca 2012-ben a Vásárhelyi Hírekben megjelent riportban mondta: „Szeretnék a jövőben egy divatcéget, egy saját márkát létrehozni, talán nem végcél Kína, de akár Los Angelesben vagy Ausztráliában is el tudnám képzelni a folytatást.”

 

 

 

 

 


Az eltelt 7 évben többször adtunk hírt a Vásárhelyi Hírekben arról, hogy a vásárhelyi-mártélyi Búzás Luca kemény munkával hogyan építgeti saját divatvonalát. 2015-ben már arról írtunk, hogy Shanghajban az Egyesült Királyság egyik legnevesebb divatlapja, a Tatler Magazine kínai kiadásának felkérésére, mint divattervező bemutathatta 2016 nyári kollekcióját.

 

Újabb 3 év telt el és már Los Angelesben dolgozik, ahogy „megálmodta.”  

Sőt eddigi referenciái is segítik karrierjét, ugyanis a Tiger House Films nevű dinamikus, több díjat nyert, teljes körű szolgáltatást nyújtó kereskedelmi és márkás filmgyártó cégben, olyan divatmodellekkel, színésznőkkel és hírességekkel dolgozik, mint Barbara Fialho (Victoria's Secret Supermodelje), Magic Johnson (kosárlabdázó és jelenlegi Los Angeles Lakers elnöke), Alessia Cara (énekes és Hollywood egyik emelkedő csillaga).

 

Kaliforniába költözéséről elmondta, „A styling arról szól, hogy valaki naprakész legyen a trendekkel, kommunikáljon az ügyfelekkel, és megoldásokat találjon arra, hogy mi illeszkedik az adott szezonhoz. Kínába 22 évesen költöztem, és ez lehetővé tette számomra, hogy gyorsan alkalmazkodjak a külföldi élethelyzetekhez. Sanghajban a nyelvi akadályon kívül a legnagyobb kihívás az volt, hogy megértsem az idegen kultúrával, élettel járó finom (és nem olyan finom) társadalmi különbségeket. Ám, mindig is Los Angelesbe akartam költözni, mert jól ismert az itteni hatalmas kreatív divatélet.”

 

Búzás Luca arról is beszélt, hogy nagyon szeret Los Angelesben élni, az időjárás egész évben nagyszerű, minden rendezett, és jellemző a magas minőségre törekvés, ami abból eredhet, hogy a sok híresség befolyásolja a divatot, a trendeket. Sok márka, sok stylist dolgozik Los Angelesben, így mindig izgalmas látni, hogy mi várható.

 

A vásárhelyi-mártélyi Búzás Luca, a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, majd a szegedi Tömörkény tanulója, a  MODART Divatiskola divattervező szak elvégzése után 22 évesen nekivágott és hamar belecsöppent egy izgalmas világba. Talán az sem mellékes, hogy januári születésűként bak, vagyis, ha hinni lehet a horoszkópoknak: céltudatos, kötelességtudó, dolgos, és állhatatos típus.

“Kiskorom óta szabadnak születtem és ezt nagyon nehéz megőrizni mindig küzdeni kell érte.” reagál a horoszkóp tulajdonságaira.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ausztriában járt a Máté Taekwondo

Ausztriában járt a Máté Taekwondo

Szinte megismételték a tavalyi sikerüket Tulln-ban, az 50 sportklub közötti 9.TNT- Kupa Nemzetközi Taekwondo...
Tovább enyhül a belváros forgalma

Tovább enyhül a belváros forgalma

Március 31-én adják át a Keleti elkerülő utat, amely Hódmezővásárhely központját naponta...
 

És ezt már olvasta?

Elhunyt Dr. Soós László
Elhunyt Dr. Soós László Magas szintű orvosi tudása, művészi tehetsége és humánus magatartása minden hódmezővásárhelyi lakos számára példaértékű.
 
Rávilágítanak a lámpacserés ügyekre?
Rávilágítanak a lámpacserés ügyekre? Pécs feljelentést tesz. Sajtóinformációk szerint hasonló lépésekre lehet számítani a közeljövőben az ellenzék győzelmével most leváltott eddigi fideszes vezetésű több településen is.
 
Újabb sikeres színházi előadás
Újabb sikeres színházi előadás Egy férfiklub hétköznapjaiba engedett bepillantást a Nő a tét című előadás legutóbb a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek Pazar zenei élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann közös koncertjére a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
 
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt-, valamint U20-as csapata vasárnap a Pápa otthonában lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjában. Egy győzelem, egy vereség.
 
Dobogós helyezések Budapesten
Dobogós helyezések Budapesten

Október 12-én a 12. Magyar Open Poomsae Bajnokságon a vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KHSE sportolói 5 dobogós helyezést ért el.

 
Súlyos testi sértés a vád
Súlyos testi sértés a vád Vádat emeltek egy tanár ellen, aki eltörte egy diákja kezét idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában.