BulvárRoncsmentesítés Vásárhelyen

2019. október 18., péntek
 
Roncsmentesítés Vásárhelyen

Október 13-án Vásárhelyen elkezdték a közterületeken hagyott használaton kívüli járművek elszállítását.

 

 

 

 

 

 


Az elmúlt időszakban a helyi sajtóban több fotó is megjelent, amelyen roncsautók, leállított rendszám nélküli járművek csúfítják a környezetet, a legjobb esetben is parkolóhelyet elfoglalva. A lakossági panaszok szerint, ilyen található több is a Kertvárosban, a Hódtóban.

 

Most egy, a Németh László utcai parkolóban hosszú évek óta veszteglő Wartburggal indult el Vásárhely közterületein az önkormányzati roncsmentesítés.

A tulajdonosát nem sikerült megtalálni, mert valótlan adatokat tartalmazó adás-vételi papírral cserélt egykor gazdát.

A Polgármesteri Hivatal szerint az elszállítás után szinte azonnal érkezett az önkormányzathoz olyan lakossági üzenet, amelyben elégedettségnek adtak hangot. Hódmezővásárhelyen ezentúl a roncs, üzemképtelen, nem használt autók sorsa ugyanez lesz. Amennyiben a jármű tulajdonosa azonosítható, akkor felszólítást kap.

 

Amennyiben saját maga nem viszi el közterületről a járművét, az önkormányzat zárt telephelyre viszi, ott 6 hónapig őrzik, ezt követően meghirdeti eladásra. A tulajdonos még ekkor is jelentkezhet, de a közben keletkezett költségeket levonják. Az elszállított autókkal kapcsolatban majd a lakosságszolgálati irodánál lehet érdeklődni a 62/530-133 számon

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Mártélyi színkavalkád

Mártélyi színkavalkád

Varga Andrást túlzás nélkül a Mártélyi Holtág nagykövetének lehetne nevezni. Csak hogy ő nem szavakkal, hanem álomszép fotókkal képviseli a számára legkedvesebb helyet. 13 gyönyörű kép.
Brutálisan összeverték a szomszédot

Brutálisan összeverték a szomszédot

A vásárhelyi kerti parti életveszélyt okozó verekedéssel végződött. Az áldozat a szomszéd, akit a 3 gyanúsított többször összevert. Előzetesbe kerülnek.
Megvan a 12. győzelem is

Megvan a 12. győzelem is

A Kosársuli a harmadik negyedben megtáltosodott: javult a védekezésük, sok könnyű kosarat tudtak dobni, ami döntőnek bizonyult.. 
Akár hazai siker is születhetett volna

Akár hazai siker is születhetett volna

A Hepp Kupa 3. fordulójában rangadót nézhetett a közönség: az OMNIA Pub&Food Békés csapata látogatott a Vásárhelyi Kosársuli otthonába.
 

És ezt már olvasta?

Ismét versengtek a szép szavak ifjú művelői
Ismét versengtek a szép szavak ifjú művelői "...A vers az élet egyik nagy csodája." írta Charpentreau. A Kertvárosi Katolikus Általános Iskolában idén is megrendezték a felsősök városi szavalóversenyét. Eredmények.
 
Erdélyi családok élettörténetei az Emlékpontban
Erdélyi családok élettörténetei az Emlékpontban

Az Emlékpont galériájában megnyílt a Tiltott kastélyok. Erdélyi történelmi családok a jóvátétel útvesztőjében című, nemzetközi multimédiás kiállítás.

 
90 éves Fodor Sándorné
90 éves Fodor Sándorné Dr. Huszár Lajos orvosi rendelőjében dolgozott, kisegítő és takarítónő volt.
 
Mi lesz veled szakképzés?
Mi lesz veled szakképzés? Az Országgyűlés elfogadta a szakképzésről szóló törvényjavaslatot. Szakmai szervezetek egész sora tiltakozott ellene, a kormánypárti többséget ez hidegen hagyta.
 
Még mindig nem került pont az ügy végére
Még mindig nem került pont az ügy végére Ismét meghosszabbították annak a mindszenti férfinak az előzetes letartóztatását, aki ellen kiskorú szexuális kényszerítése bűntette ügyében nyomoznak.
 
Egyetlen ponton múlott
Egyetlen ponton múlott Az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában Kecskemétre látogatott a Kosársuli felnőtt csapata. Megnyerhették volna a derbit, de hiányzott pár extra teljesítmény.
 
Idén is ingyen korizás
Idén is ingyen korizás Elkezdték a jégpálya alapozását a Kossuth téren. Hagyományosan a Mikulás hozza december 5-e körül a jégpályát, de az időjárás még közbeszólhat.