Kék hírekPisztolylövés a Rudnay utcában

2017. szeptember 4., hétfő
 
Pisztolylövés a Rudnay utcában

Mint arról elsőként a Vásárhely24 beszámolt, a rendőrséget riasztották vasárnap Hódmezővásárhelyen a Rudnay utcába, ahol egy ott lakó férfi öngyilkossággal fenyegetőzött.

 

 

 

Fotó: vasarhely24

 

 


A lap szerint egy csendes, józan életű emberként ismert 39 éves férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és lenyugtatni.

 

Ekkor hívták ki a rendőrséget, majd mivel késekkel és bárddal a rendőrökre támadt,  és nem tett eleget a többszöri felszólításra sem, eldördült egy lövés, amely a férfit a combján ért.

Ezt követően a mentők a sérültet Szegedre szállították, a traumatológián a kórtermet is rendőrök őrzik.

 

Szanka Ferenc szóvivő közölte, a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni - felfegyverkezve elkövetett - erőszak bűntette miatt indított eljárást.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is folyik. 

 

Olvassa el ezt is!

A lendület még várat magára

A lendület még várat magára

Nem alakul jól a HFC eddigi szezonja, a múlt héten Mórahalomtól kaptak ki, szeptember 2-án pedig a hazai...
Keserű vásárhelyi sztori

Keserű vásárhelyi sztori

Amíg a Nyizsnyai utcában a fiatalember egy idős földre esett férfin segített, szégyenletes módon...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban
Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban A magyarországi németek kitelepítésének 72. évfordulóján a Gregus Máté Szakközépiskola végzős diákjainak tartottak rendhagyó történelemórát. Képekkel.
 
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.