Kék hírekPisztolylövés a Rudnay utcában

2017. szeptember 4., hétfő
 
Pisztolylövés a Rudnay utcában

Mint arról elsőként a Vásárhely24 beszámolt, a rendőrséget riasztották vasárnap Hódmezővásárhelyen a Rudnay utcába, ahol egy ott lakó férfi öngyilkossággal fenyegetőzött.

 

 

 

Fotó: vasarhely24

 

 


A lap szerint egy csendes, józan életű emberként ismert 39 éves férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és lenyugtatni.

 

Ekkor hívták ki a rendőrséget, majd mivel késekkel és bárddal a rendőrökre támadt,  és nem tett eleget a többszöri felszólításra sem, eldördült egy lövés, amely a férfit a combján ért.

Ezt követően a mentők a sérültet Szegedre szállították, a traumatológián a kórtermet is rendőrök őrzik.

 

Szanka Ferenc szóvivő közölte, a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni - felfegyverkezve elkövetett - erőszak bűntette miatt indított eljárást.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is folyik. 

 

Olvassa el ezt is!

A lendület még várat magára

A lendület még várat magára

Nem alakul jól a HFC eddigi szezonja, a múlt héten Mórahalomtól kaptak ki, szeptember 2-án pedig a hazai...
Keserű vásárhelyi sztori

Keserű vásárhelyi sztori

Amíg a Nyizsnyai utcában a fiatalember egy idős földre esett férfin segített, szégyenletes módon...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!
 
Új turisztika stratégia jövőre
Új turisztika stratégia jövőre Vásárhely is benne lesz a tavaszig a kormány elé kerülő egészségturisztikai stratégiában. Perspektivikus jövőképet akarnak teremteni az ágazat számára.