BulvárPárbeszéd forró tea mellett

2017. december 8., péntek
 
Párbeszéd forró tea mellett

Idén is kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a karácsonyi vásárba. A szervezet önkéntesei az adventi időszak alatt mindennap délután négy és este hét óra között várják a kilátogatókat a vásárhelyi sétálóutcában.

 

 

 

 


Idén is megtartja az Állatok Karácsonyát a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet önkéntesei a karácsonyi vásárban várják a kilátogatókat minden este, akik a faházban különböző kézműves dekorációk és ajándékcsomagok közül válogathatnak. Aki más módon szeretne adományozni, megteheti akár támogatói jegy váltásával is. Az árusításból befolyt összeget a rászoruló állatokra, illetve állattartó családokra fordítja az egyesület a szeretet ünnepén.

 

A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is lesz ingyenes teaosztás az Állatok Karácsonyán. Mindenkit szívesen látnak majd egy melengető italra a szeretet jegyében. Az akció célja, – az ajándékozáson és az örömszerzésen túl – hogy az emberek nyitottabbak legyenek az állatvédők munkájára, és talán sikerül párbeszédet kialakítani a lakosok és az állatvédők között, ezzel is erősítve az összefogást. A tavaly is nagy sikernek számító teaosztást már szervezik az önkéntesek, hamarosan az is kiderül, hogy mikor gőzölögnek majd a poharak a vásárhelyi karácsonyi vásárban.

 

Olvassa el ezt is!

Kik voltunk, kik vagyunk, kivé vagy mivé válhatunk - Musical bemutató a BFMK-ban

Kik voltunk, kik vagyunk, kivé vagy mivé...

Az elmúlt évek több nagy sikere után újabb musical színrevitelére vállalkozott a Liszt Ferenc...
Látszatválasztás a Nyugdíjas Szövetségben?

Látszatválasztás a Nyugdíjas Szövetségben?

Idős vásárhelyiek megkeresése után, Bálint Gabriella kétségesnek tartja a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.