BulvárPárbeszéd forró tea mellett

2017. december 8., péntek
 
Párbeszéd forró tea mellett

Idén is kitelepült a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a karácsonyi vásárba. A szervezet önkéntesei az adventi időszak alatt mindennap délután négy és este hét óra között várják a kilátogatókat a vásárhelyi sétálóutcában.

 

 

 

 


Idén is megtartja az Állatok Karácsonyát a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet önkéntesei a karácsonyi vásárban várják a kilátogatókat minden este, akik a faházban különböző kézműves dekorációk és ajándékcsomagok közül válogathatnak. Aki más módon szeretne adományozni, megteheti akár támogatói jegy váltásával is. Az árusításból befolyt összeget a rászoruló állatokra, illetve állattartó családokra fordítja az egyesület a szeretet ünnepén.

 

A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is lesz ingyenes teaosztás az Állatok Karácsonyán. Mindenkit szívesen látnak majd egy melengető italra a szeretet jegyében. Az akció célja, – az ajándékozáson és az örömszerzésen túl – hogy az emberek nyitottabbak legyenek az állatvédők munkájára, és talán sikerül párbeszédet kialakítani a lakosok és az állatvédők között, ezzel is erősítve az összefogást. A tavaly is nagy sikernek számító teaosztást már szervezik az önkéntesek, hamarosan az is kiderül, hogy mikor gőzölögnek majd a poharak a vásárhelyi karácsonyi vásárban.

 

Olvassa el ezt is!

Kik voltunk, kik vagyunk, kivé vagy mivé válhatunk - Musical bemutató a BFMK-ban

Kik voltunk, kik vagyunk, kivé vagy mivé...

Az elmúlt évek több nagy sikere után újabb musical színrevitelére vállalkozott a Liszt Ferenc...
Látszatválasztás a Nyugdíjas Szövetségben?

Látszatválasztás a Nyugdíjas Szövetségben?

Idős vásárhelyiek megkeresése után, Bálint Gabriella kétségesnek tartja a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.