Kék hírekÖköllel ütve követelték vissza a kölcsönt

2017. augusztus 15., kedd
 
Ököllel ütve követelték vissza a kölcsönt

Erőszakkal követelte kölcsön adott pénzét egy 35 éves férfi ismerősétől Mindszenten. A gyanúsítottat és két társát a vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették.

 

 

 


 

A három férfi augusztus 11-én mindszenti otthonában kereste fel a sértettet. Egyikőjük több alkalommal ököllel arcon ütötte az áldozatot, miközben a korábban adott kölcsönt követelte tőle vissza. Végül a sértett élettársa pénzt adott át a gyanúsítottaknak.

 

A hódmezővásárhelyi rendőrök néhány órán belül elfogták a csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit. Őket a nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Mégis Vásárhelyen játssza hazai meccseit a HFC

Mégis Vásárhelyen játssza hazai meccseit...

Az MLSZ legfrissebb elnökségi határozata szerint mégis Hódmezővásárhelyen játszhatja NB III-as...
Felborul Vásárhely közlekedése

Felborul Vásárhely közlekedése

A huszadikai programokat új helyszínen rendezik. Egy hétig az átmenő forgalom miatt teljesen felbolydul a belváros....
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban
Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban A magyarországi németek kitelepítésének 72. évfordulóján a Gregus Máté Szakközépiskola végzős diákjainak tartottak rendhagyó történelemórát. Képekkel.
 
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.