Kék hírekÖköllel ütve követelték vissza a kölcsönt

2017. augusztus 15., kedd
 
Ököllel ütve követelték vissza a kölcsönt

Erőszakkal követelte kölcsön adott pénzét egy 35 éves férfi ismerősétől Mindszenten. A gyanúsítottat és két társát a vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették.

 

 

 


 

A három férfi augusztus 11-én mindszenti otthonában kereste fel a sértettet. Egyikőjük több alkalommal ököllel arcon ütötte az áldozatot, miközben a korábban adott kölcsönt követelte tőle vissza. Végül a sértett élettársa pénzt adott át a gyanúsítottaknak.

 

A hódmezővásárhelyi rendőrök néhány órán belül elfogták a csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntettének elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit. Őket a nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Mégis Vásárhelyen játssza hazai meccseit a HFC

Mégis Vásárhelyen játssza hazai meccseit...

Az MLSZ legfrissebb elnökségi határozata szerint mégis Hódmezővásárhelyen játszhatja NB III-as...
Felborul Vásárhely közlekedése

Felborul Vásárhely közlekedése

A huszadikai programokat új helyszínen rendezik. Egy hétig az átmenő forgalom miatt teljesen felbolydul a belváros....
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!
 
Új turisztika stratégia jövőre
Új turisztika stratégia jövőre Vásárhely is benne lesz a tavaszig a kormány elé kerülő egészségturisztikai stratégiában. Perspektivikus jövőképet akarnak teremteni az ágazat számára.