SportNyárvégi leltár

2017. szeptember 9., szombat
 
Nyárvégi leltár

Évek óta az atlétika utánpótlás élvonalában van a vásárhelyi Hódiák SE., de a hazai és külföldi szenior versenyeken is rendszeresen születnek érmes helyezések.

 

 

 

A képen Balogh Zsófia és Kiss Pál

 

 

 

Július 8-9-én rendezték Budapesten a Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnokságot. Igen szép eredményekkel tértek haza a Hódiák SE sportolói:

Merza Sándor edző tanítványai közül Balogh Zsófia 1000 méter akadályon 3. helyezést ért le.

Döntőbe jutott, és ott 8. lett a diszkoszvetésben Kozák Léna.

 

A versenyen részt vett még Czifra Lili, Balogh Nóra, Krumesz Csilla, Somogyi Viktória, Stráma Klaudia, Bakai Petra, Dancsó Lilla. Nagy részük egyéni csúcsot állított be.

 

A XII.LSW és WTC Speciális Dobószámok Világbajnoksága Tatán augusztus 18-20 án, amelyen Kiss Pál senior atléta - a Hódiák SE elnöke -  három golyóhajításban 83,15 méterrel, világcsúcs közeli eredménnyel lett első helyezett.

Egy héttel később Kiss Pál Szlovéniában hat nemzet válogatott viadalán, gerelyhajításban első lett. A Magyar csapat összesítésben a harmadik lett. Versenyszámonként két versenyző indulhatott, és az eredményeket korszorzóval tették összehasonlíthatóvá.

 

Augusztus 26-27-én az Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntő mintájára, ebben az évben első alkalommal rendezték meg a Junior Liga és Ifjúsági Liga Döntőt.

Az év folyamán gyűjtött pontok alapján rangsorolt versenyzők közül a döntőbe az első nyolc juthatott be és további négy a tartalék listára került.

A Junior Liga és Ifjúsági Liga Döntőn indulhatott Nagy Ágnes, aki súlylökésben 5. lett, Szűcs Noémi pedig 100 méter gáton 5., 400 méter gáton 2. lett.

 

A Serdülő Ligán Kruzslicz Amira 100 méter 5. helyezést ér el.

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Az országban elsőként Vásárhelyen

Az országban elsőként Vásárhelyen

A városházán, a volt okmányiroda helyén nyílt ügyintéző központot évente 60 ezer...
Mártélyi kalandtúra hetedik alkalommal

Mártélyi kalandtúra hetedik alkalommal

Szeptember 10-én a Mártélyi Üdülőkörzetben tartják ismét a Dél-Alföld legnagyobb...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.