GazdaságNem mindegy hogy mit iszunk

2018. augusztus 30., csütörtök
 
Nem mindegy hogy mit iszunk

Várandós anyukáknak, babáknak, sportolóknak, na és persze bárkinek ajánlják a palackozott vizet. Az igen jó minőségűnek tartott palackozott víz karrierje új lendületet vett, miután mostantól a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos itala lett.

 

 

 

 

 

Az EzVíz társtulajdonos a vásárhelyi Kucsora Péter, a Kéktói Ménes vezetője. A delmagyar.hunak nyilatkozva elmondta, amikor Kovács Imre barátja először, 2015-ben felvetette a vízpalackozás ötletét, nem pártolta, mondván: van éppen elég feladata a lovakkal. Édesapja, Kucsora István közelmúltban bekövetkezett halála után átvette a Kéktói Ménes vezetését, testvérével, Bencével együtt. Azzal folytatta: 2016 második felére ráállt, és belevágtak. Kiskunfélegyháza közelében van az a 220 méter mély kút, amelyből a vizet nyerik, majd palackozzák 0,5 és 1,5 literes kiszerelésben. Ajánlásuk szerint " víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival."

 

Tavaly már területi képviselőjük is volt. Megjegyezte: termékük nem ásványvíz, hanem szűrt és tisztított, ásványi anyagokat is tartalmazó, vegyi anyagoktól és tartósítószerektől mentes víz. Viszont Pi-víz minőségű, mert azt a technológiát alkalmazzák gyártásakor. Pillanatnyilag Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében 130 boltban vannak jelen. Hódmezővásárhelyen 15 üzletben kapható.

 

Mint emlékezetes, 2008-ban Vásárhelyen is elindult egy kezdeményezés, miután nagy tisztaságú forrásvizet talált udvari kútjában a vásárhelyi malom. Vásárhelyi Forrásvíz elnevezésű víz palackozására az üzemben kialakítottak egy üzemet. A vállalkozás nem hozta a várt eredményt és 2011 őszén a forrásvíz forgalmazása megszűnt.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

SZIN-es rekord az ötvenediken

SZIN-es rekord az ötvenediken

Vasárnap hajnalban véget ért a Szeged Ifjúsági Napok az Újszegedi Partfürdő területén. A...
Határtalan kosárlabdázás

Határtalan kosárlabdázás

165 ezer euros pályázatot nyert a vásárhelyi Kosársuli, a szabadkai a Spartak Ifjúsági Kosárlabda...
 

És ezt már olvasta?

Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel.