GazdaságNem mindegy hogy mit iszunk

2018. augusztus 30., csütörtök
 
Nem mindegy hogy mit iszunk

Várandós anyukáknak, babáknak, sportolóknak, na és persze bárkinek ajánlják a palackozott vizet. Az igen jó minőségűnek tartott palackozott víz karrierje új lendületet vett, miután mostantól a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos itala lett.

 

 

 

 

 

Az EzVíz társtulajdonos a vásárhelyi Kucsora Péter, a Kéktói Ménes vezetője. A delmagyar.hunak nyilatkozva elmondta, amikor Kovács Imre barátja először, 2015-ben felvetette a vízpalackozás ötletét, nem pártolta, mondván: van éppen elég feladata a lovakkal. Édesapja, Kucsora István közelmúltban bekövetkezett halála után átvette a Kéktói Ménes vezetését, testvérével, Bencével együtt. Azzal folytatta: 2016 második felére ráállt, és belevágtak. Kiskunfélegyháza közelében van az a 220 méter mély kút, amelyből a vizet nyerik, majd palackozzák 0,5 és 1,5 literes kiszerelésben. Ajánlásuk szerint " víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival."

 

Tavaly már területi képviselőjük is volt. Megjegyezte: termékük nem ásványvíz, hanem szűrt és tisztított, ásványi anyagokat is tartalmazó, vegyi anyagoktól és tartósítószerektől mentes víz. Viszont Pi-víz minőségű, mert azt a technológiát alkalmazzák gyártásakor. Pillanatnyilag Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében 130 boltban vannak jelen. Hódmezővásárhelyen 15 üzletben kapható.

 

Mint emlékezetes, 2008-ban Vásárhelyen is elindult egy kezdeményezés, miután nagy tisztaságú forrásvizet talált udvari kútjában a vásárhelyi malom. Vásárhelyi Forrásvíz elnevezésű víz palackozására az üzemben kialakítottak egy üzemet. A vállalkozás nem hozta a várt eredményt és 2011 őszén a forrásvíz forgalmazása megszűnt.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

SZIN-es rekord az ötvenediken

SZIN-es rekord az ötvenediken

Vasárnap hajnalban véget ért a Szeged Ifjúsági Napok az Újszegedi Partfürdő területén. A...
Határtalan kosárlabdázás

Határtalan kosárlabdázás

165 ezer euros pályázatot nyert a vásárhelyi Kosársuli, a szabadkai a Spartak Ifjúsági Kosárlabda...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.