GazdaságNem mindegy hogy mit iszunk

2018. augusztus 30., csütörtök
 
Nem mindegy hogy mit iszunk

Várandós anyukáknak, babáknak, sportolóknak, na és persze bárkinek ajánlják a palackozott vizet. Az igen jó minőségűnek tartott palackozott víz karrierje új lendületet vett, miután mostantól a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos itala lett.

 

 

 

 

 

Az EzVíz társtulajdonos a vásárhelyi Kucsora Péter, a Kéktói Ménes vezetője. A delmagyar.hunak nyilatkozva elmondta, amikor Kovács Imre barátja először, 2015-ben felvetette a vízpalackozás ötletét, nem pártolta, mondván: van éppen elég feladata a lovakkal. Édesapja, Kucsora István közelmúltban bekövetkezett halála után átvette a Kéktói Ménes vezetését, testvérével, Bencével együtt. Azzal folytatta: 2016 második felére ráállt, és belevágtak. Kiskunfélegyháza közelében van az a 220 méter mély kút, amelyből a vizet nyerik, majd palackozzák 0,5 és 1,5 literes kiszerelésben. Ajánlásuk szerint " víz játssza az egyik legfontosabb szerepet az anyagcsere folyamatok során, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan vizet igyunk és fogyasszunk, amely harmonizál az élő szervezet organizmusaival."

 

Tavaly már területi képviselőjük is volt. Megjegyezte: termékük nem ásványvíz, hanem szűrt és tisztított, ásványi anyagokat is tartalmazó, vegyi anyagoktól és tartósítószerektől mentes víz. Viszont Pi-víz minőségű, mert azt a technológiát alkalmazzák gyártásakor. Pillanatnyilag Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyében 130 boltban vannak jelen. Hódmezővásárhelyen 15 üzletben kapható.

 

Mint emlékezetes, 2008-ban Vásárhelyen is elindult egy kezdeményezés, miután nagy tisztaságú forrásvizet talált udvari kútjában a vásárhelyi malom. Vásárhelyi Forrásvíz elnevezésű víz palackozására az üzemben kialakítottak egy üzemet. A vállalkozás nem hozta a várt eredményt és 2011 őszén a forrásvíz forgalmazása megszűnt.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

SZIN-es rekord az ötvenediken

SZIN-es rekord az ötvenediken

Vasárnap hajnalban véget ért a Szeged Ifjúsági Napok az Újszegedi Partfürdő területén. A...
Határtalan kosárlabdázás

Határtalan kosárlabdázás

165 ezer euros pályázatot nyert a vásárhelyi Kosársuli, a szabadkai a Spartak Ifjúsági Kosárlabda...
 

És ezt már olvasta?

Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.
 
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton A festmények a hagyományoknak megfelelően nagyobb számban szerepelnek, ám a plasztikák is magas minőséget képviselnek. Nyitás október 7-én. Képekkel.
 
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés Szeptember 18-án Márki-Zay Péter polgármester és a kivitelező közösen tette le az épülő vásárhelyi pihenőpark időkapszuláját. Látványterv.
 
Évezredes üzenetek az ember bőrén
Évezredes üzenetek az ember bőrén Megdöbbentő érdekességeket árul el a Határtalan Régészet frissen megjelent, őszi lapszáma a tetoválás történetéről, régészeti oldaláról.