SportNehéz meccs vár a vásárhelyiekre

2017. október 6., péntek
 
Nehéz meccs vár a vásárhelyiekre

Újabb nehéz mérkőzés vár az NB III Középcsoportjában a Hódmezővásárhelyi FC-re. A csapat a PMFC otthonába látogat vasárnap.

 

 

 

 

 


Nagyon igyekezett a Vecsés elleni bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC, a győzelem azonban mégsem jött össze. Faggyas Milán ugyan meg tudta lőni a vezetőgólt, azt követően azonban nem sikerült rátenni a második lapáttal, a Vecsés pedig kevés helyzetét kihasználva egalizálni tudott.

Pécsett teljesen más mérkőzésre számíthatnak a vásárhelyiek, a hazaiak vélhetően a támadófocit részesítik majd előnyben, olyannyira, hogy a HFC számára talán a masszív védekezés és az abból indított kontrák jelenthetik a sikert.

 

Marton Bencéék már Szűcs Róbert vezényletével készülnek az újabb rangadóra.

„Robival már korábban is dolgoztunk együtt, de a játékos pályafutásáról is ismerem, játszottunk is együtt. Úgy gondolom, hogy olyan ember, aki nagyon játékos párti, szereti közelről ismerni a játékosait és ezáltal szerintem tudja is, hogy ki mire képes és ennek fényében állítja össze a csapatot.” - fogalmazott Marton.

 

Hozzátette: „Pécsen inkább egy védekezőbb stratégiával szeretnénk pályára lépni és ebből gyors kontrákat akarunk vezetni, hátha ez volna a célravezetőbb. Nagyon jó csapathoz fogunk vendégségbe menni, a védekezésünket nagyon össze kell raknunk. Úgy utazunk, hogy az első győzelmet, amit mindenki olyan nagy áhítattal vár, mi hamarabb szeretnénk bezsebelni. Ha ezt Pécsen kell, hogy megtegyük, akkor úgy lépünk pályára, hogy ez ott sikerüljön.” 

 

A pécsiek 8 meccsből ötöt nyertek, háromszor pedig vereséget szenvedtek, az elmúlt meccseken azonban jól teljesített Márton Gábor csapata, négy találkozót nyertek zsinórban.

A tavalyi pécsi meccsen a hazaiak egyetlen góllal otthon tartották a pontokat, februárban viszont 1-1-es döntetlen lett a vége, a csereként beállt Pataki Zsolt gólja ért pontot a Vásárhely számára.

 

A találkozót október 8-án 15 órától rendezik.

 
 
Forrás: hfc1912.hu
 

Olvassa el ezt is!

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Továbbra se engedi át a lakosságnak a tartósan megfeleződő nemzetközi energiaárakat az Orbán-kabinet. Pedig...
Ízes vásárhelyi hétvége

Ízes vásárhelyi hétvége

Az Őszi Hetek programsorozat keretében megrendezik a Vásárhelyi Ízök Fesztiválját október 7-8-án...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel. 
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!
 
Tarolt a Veszprém
Tarolt a Veszprém Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére,
 
Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.