SportNehéz meccs vár a vásárhelyiekre

2017. október 6., péntek
 
Nehéz meccs vár a vásárhelyiekre

Újabb nehéz mérkőzés vár az NB III Középcsoportjában a Hódmezővásárhelyi FC-re. A csapat a PMFC otthonába látogat vasárnap.

 

 

 

 

 


Nagyon igyekezett a Vecsés elleni bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC, a győzelem azonban mégsem jött össze. Faggyas Milán ugyan meg tudta lőni a vezetőgólt, azt követően azonban nem sikerült rátenni a második lapáttal, a Vecsés pedig kevés helyzetét kihasználva egalizálni tudott.

Pécsett teljesen más mérkőzésre számíthatnak a vásárhelyiek, a hazaiak vélhetően a támadófocit részesítik majd előnyben, olyannyira, hogy a HFC számára talán a masszív védekezés és az abból indított kontrák jelenthetik a sikert.

 

Marton Bencéék már Szűcs Róbert vezényletével készülnek az újabb rangadóra.

„Robival már korábban is dolgoztunk együtt, de a játékos pályafutásáról is ismerem, játszottunk is együtt. Úgy gondolom, hogy olyan ember, aki nagyon játékos párti, szereti közelről ismerni a játékosait és ezáltal szerintem tudja is, hogy ki mire képes és ennek fényében állítja össze a csapatot.” - fogalmazott Marton.

 

Hozzátette: „Pécsen inkább egy védekezőbb stratégiával szeretnénk pályára lépni és ebből gyors kontrákat akarunk vezetni, hátha ez volna a célravezetőbb. Nagyon jó csapathoz fogunk vendégségbe menni, a védekezésünket nagyon össze kell raknunk. Úgy utazunk, hogy az első győzelmet, amit mindenki olyan nagy áhítattal vár, mi hamarabb szeretnénk bezsebelni. Ha ezt Pécsen kell, hogy megtegyük, akkor úgy lépünk pályára, hogy ez ott sikerüljön.” 

 

A pécsiek 8 meccsből ötöt nyertek, háromszor pedig vereséget szenvedtek, az elmúlt meccseken azonban jól teljesített Márton Gábor csapata, négy találkozót nyertek zsinórban.

A tavalyi pécsi meccsen a hazaiak egyetlen góllal otthon tartották a pontokat, februárban viszont 1-1-es döntetlen lett a vége, a csereként beállt Pataki Zsolt gólja ért pontot a Vásárhely számára.

 

A találkozót október 8-án 15 órától rendezik.

 
 
Forrás: hfc1912.hu
 

Olvassa el ezt is!

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Továbbra se engedi át a lakosságnak a tartósan megfeleződő nemzetközi energiaárakat az Orbán-kabinet. Pedig...
Ízes vásárhelyi hétvége

Ízes vásárhelyi hétvége

Az Őszi Hetek programsorozat keretében megrendezik a Vásárhelyi Ízök Fesztiválját október 7-8-án...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.