SportNehéz meccs vár a vásárhelyiekre

2017. október 6., péntek
 
Nehéz meccs vár a vásárhelyiekre

Újabb nehéz mérkőzés vár az NB III Középcsoportjában a Hódmezővásárhelyi FC-re. A csapat a PMFC otthonába látogat vasárnap.

 

 

 

 

 


Nagyon igyekezett a Vecsés elleni bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC, a győzelem azonban mégsem jött össze. Faggyas Milán ugyan meg tudta lőni a vezetőgólt, azt követően azonban nem sikerült rátenni a második lapáttal, a Vecsés pedig kevés helyzetét kihasználva egalizálni tudott.

Pécsett teljesen más mérkőzésre számíthatnak a vásárhelyiek, a hazaiak vélhetően a támadófocit részesítik majd előnyben, olyannyira, hogy a HFC számára talán a masszív védekezés és az abból indított kontrák jelenthetik a sikert.

 

Marton Bencéék már Szűcs Róbert vezényletével készülnek az újabb rangadóra.

„Robival már korábban is dolgoztunk együtt, de a játékos pályafutásáról is ismerem, játszottunk is együtt. Úgy gondolom, hogy olyan ember, aki nagyon játékos párti, szereti közelről ismerni a játékosait és ezáltal szerintem tudja is, hogy ki mire képes és ennek fényében állítja össze a csapatot.” - fogalmazott Marton.

 

Hozzátette: „Pécsen inkább egy védekezőbb stratégiával szeretnénk pályára lépni és ebből gyors kontrákat akarunk vezetni, hátha ez volna a célravezetőbb. Nagyon jó csapathoz fogunk vendégségbe menni, a védekezésünket nagyon össze kell raknunk. Úgy utazunk, hogy az első győzelmet, amit mindenki olyan nagy áhítattal vár, mi hamarabb szeretnénk bezsebelni. Ha ezt Pécsen kell, hogy megtegyük, akkor úgy lépünk pályára, hogy ez ott sikerüljön.” 

 

A pécsiek 8 meccsből ötöt nyertek, háromszor pedig vereséget szenvedtek, az elmúlt meccseken azonban jól teljesített Márton Gábor csapata, négy találkozót nyertek zsinórban.

A tavalyi pécsi meccsen a hazaiak egyetlen góllal otthon tartották a pontokat, februárban viszont 1-1-es döntetlen lett a vége, a csereként beállt Pataki Zsolt gólja ért pontot a Vásárhely számára.

 

A találkozót október 8-án 15 órától rendezik.

 
 
Forrás: hfc1912.hu
 

Olvassa el ezt is!

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Továbbra se engedi át a lakosságnak a tartósan megfeleződő nemzetközi energiaárakat az Orbán-kabinet. Pedig...
Ízes vásárhelyi hétvége

Ízes vásárhelyi hétvége

Az Őszi Hetek programsorozat keretében megrendezik a Vásárhelyi Ízök Fesztiválját október 7-8-án...
 

És ezt már olvasta?

A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.
 
Fürdési tilalom a Mártély holtágon
Fürdési tilalom a Mártély holtágon Rossz hír, pláne mivel a következő napokban igazi nyaraló időt prognosztizál a meteorológia, hogy alig két hét után, ismét kikerült a fürödni tilos tábla a Mártélyi szabadstrandra.
 
Súlyos baleset Vásárhely közelében
Súlyos baleset Vásárhely közelében

Július 18-án a kora délutáni órákban baleset történt a 45-ös főút Szentes és Hódmezővásárhely közötti szakaszán.

 
Vásárhelyi betörők rendőrkézen
Vásárhelyi betörők rendőrkézen Néhány nap alatt egy, a városban történt lakásbetörést derítettek fel a hódmezővásárhelyi rendőrök. A bűncselekménnyel kapcsolatba 3 férfit előállítottak.
 
90 éves Lantos László Imre
90 éves Lantos László Imre A Volánnál  tehertaxisként dolgozott, majd személyi taxisként ment nyugdíjba.
 
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden A szegedi Állatvédelmi Kontaktpontjában nyári tábort szervez az Országos Állatvédelmi Alapítvány 6-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják.