SportNehéz meccs vár a vásárhelyiekre

2017. október 6., péntek
 
Nehéz meccs vár a vásárhelyiekre

Újabb nehéz mérkőzés vár az NB III Középcsoportjában a Hódmezővásárhelyi FC-re. A csapat a PMFC otthonába látogat vasárnap.

 

 

 

 

 


Nagyon igyekezett a Vecsés elleni bajnokin a Hódmezővásárhelyi FC, a győzelem azonban mégsem jött össze. Faggyas Milán ugyan meg tudta lőni a vezetőgólt, azt követően azonban nem sikerült rátenni a második lapáttal, a Vecsés pedig kevés helyzetét kihasználva egalizálni tudott.

Pécsett teljesen más mérkőzésre számíthatnak a vásárhelyiek, a hazaiak vélhetően a támadófocit részesítik majd előnyben, olyannyira, hogy a HFC számára talán a masszív védekezés és az abból indított kontrák jelenthetik a sikert.

 

Marton Bencéék már Szűcs Róbert vezényletével készülnek az újabb rangadóra.

„Robival már korábban is dolgoztunk együtt, de a játékos pályafutásáról is ismerem, játszottunk is együtt. Úgy gondolom, hogy olyan ember, aki nagyon játékos párti, szereti közelről ismerni a játékosait és ezáltal szerintem tudja is, hogy ki mire képes és ennek fényében állítja össze a csapatot.” - fogalmazott Marton.

 

Hozzátette: „Pécsen inkább egy védekezőbb stratégiával szeretnénk pályára lépni és ebből gyors kontrákat akarunk vezetni, hátha ez volna a célravezetőbb. Nagyon jó csapathoz fogunk vendégségbe menni, a védekezésünket nagyon össze kell raknunk. Úgy utazunk, hogy az első győzelmet, amit mindenki olyan nagy áhítattal vár, mi hamarabb szeretnénk bezsebelni. Ha ezt Pécsen kell, hogy megtegyük, akkor úgy lépünk pályára, hogy ez ott sikerüljön.” 

 

A pécsiek 8 meccsből ötöt nyertek, háromszor pedig vereséget szenvedtek, az elmúlt meccseken azonban jól teljesített Márton Gábor csapata, négy találkozót nyertek zsinórban.

A tavalyi pécsi meccsen a hazaiak egyetlen góllal otthon tartották a pontokat, februárban viszont 1-1-es döntetlen lett a vége, a csereként beállt Pataki Zsolt gólja ért pontot a Vásárhely számára.

 

A találkozót október 8-án 15 órától rendezik.

 
 
Forrás: hfc1912.hu
 

Olvassa el ezt is!

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Nem lesz kisebb a gázszámla, pedig...

Továbbra se engedi át a lakosságnak a tartósan megfeleződő nemzetközi energiaárakat az Orbán-kabinet. Pedig...
Ízes vásárhelyi hétvége

Ízes vásárhelyi hétvége

Az Őszi Hetek programsorozat keretében megrendezik a Vásárhelyi Ízök Fesztiválját október 7-8-án...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Profitmilliárdok jó hátszél segítségével
Profitmilliárdok jó hátszél segítségével Egy hódmezővásárhelyi cég érte el a megyében a legnagyobb árbevételt. Ez talán csak a gazdasági életben járatosaknak nem meglepő.
 
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél

Nagyszabású erdősítés kezdődött a Mártélyi Holtág területén és környékén. Több tízezer facsemete ültetését kezdték meg a Kiskunsági Nemzeti Park dolgozói.

 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.
 
A szent pirítós készítő
A szent pirítós készítő Ütős ajándék az idei karácsonyfa alá. Kétszeresen is hasznos ajándék, mert amikor a Jézus képpel kiugrik a pirítós, rögtön meg lehet neki köszönni a napi betevőt, a forgalmazó cég reklámja szerint.
 
Ismét akcióban a Klímanócskák
Ismét akcióban a Klímanócskák Piros ruhában nagy sereg óvodás szív alakban ülte körbe a sok ajándéknak szánt ruhát, cipőt, játékot. Ők már tudják, mit jelent valaminek az igazi értéke. Képekkel!
 
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi laktanyáját kereste fel. Képekkel! 

 

 
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen az Ady Endre úti Kormányhivatal épületébe költözik a Földhivatali és a Foglalkoztatási Osztály.