SportNégy aranyérem júniusban

2018. június 27., szerda
 
Négy aranyérem júniusban

Jól indult az idei atlétikai szabadtéri szezon a Hódiák SE. számára. Kiss Pál szenior atléta, gerelyhajításban három ország 4 első helyét hozta el.

 

 

 

 

 

XXI. Nemzetközi Veterán Atlétikai Bajnokság, Dobribán Géza Emlékverseny - Zamárdi,  június 2.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Tavaly is sikeres volt számára a Dobrikán Géza Emlékverseny: a versenyszámok közül a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Cseresnyés Kollégiumának testnevelő tanára - a Hódiák SE sportolója két számban is indult és mindkét számban aranyérmes helyezést ért el. Megnyerte a gerelyhajítást és a hárompróbát is, sőt a nemzetközi ponttáblázat alapján az összkategória között elnyerte a kupát is.


Török Sándorné Emlékverseny 2018 -  Szekszárd,  június 9.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Ausztria 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  St. Pölten,  június 16-17.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Az osztrák bajnokságon sem először állhatott fel a dobogóra. 2016 augusztus végén, Amstettenben a 35 év felettiek versenyében a már több hazai és külföldi nemzeti bajnokság győztese, Kiss Pál indult és 50,53 méteres dobásával aranyérmes lett. A győztes dobás érdekessége az volt, hogy valamennyi gerelyhajításban indult korosztályban, egyedül Kiss Pál dobott 50 méteren felül.

 

Szlovénia 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  Celje,  június 23-24.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

A már a bérleti pályázatokon lefogyasztott Hód-Mezőgazda Zrt. területeit szinte az utolsó szálig...
Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Távol jársz címmel a Tornyai János Múzeumban koncertet ad a Hódmezővásárhelyi Városi...
 

És ezt már olvasta?

A test és a lélek jótéteményese
A test és a lélek jótéteményese Ilyen növekvő népszerűség mellett, Vásárhely pozitív utópisztikus képe a legfeszesebb popsik és kockás hasak városaként körvonalazódik
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.7.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák
Újabb díjat söpörtek be a Klímanócskák Budapesten a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének éves találkozóján nem kis meglepetésre, egy hódmezővásárhelyi programot díjaztak.
 
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen
Makói alkotók mutatkoznak be Vásárhelyen A makói Natura Marosmenti Művésztelep huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. Képekkel.
 
Összejött a szezon első veresége
Összejött a szezon első veresége Egészen a végjátékig fej-fej mellett haladt a Kosársuli és az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC, a szoros találkozó látképe már az első percekben felsejlett.
 
Radnóti Miklósról Szegeden
Radnóti Miklósról Szegeden A rendezvényen részt vett Miklós Péter, a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum igazgatója, az Emlékpont intézményvezetője is.
 
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark
Egy hónap múlva nyílik a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark Az Arborétum mellett, Szarvas másik büszkeségéről kevesebb szó esik, holott interaktív kiállítások mellett, állatpark, tanösvények várják a család minden tagját.