SportNégy aranyérem júniusban

2018. június 27., szerda
 
Négy aranyérem júniusban

Jól indult az idei atlétikai szabadtéri szezon a Hódiák SE. számára. Kiss Pál szenior atléta, gerelyhajításban három ország 4 első helyét hozta el.

 

 

 

 

 

XXI. Nemzetközi Veterán Atlétikai Bajnokság, Dobribán Géza Emlékverseny - Zamárdi,  június 2.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Tavaly is sikeres volt számára a Dobrikán Géza Emlékverseny: a versenyszámok közül a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Cseresnyés Kollégiumának testnevelő tanára - a Hódiák SE sportolója két számban is indult és mindkét számban aranyérmes helyezést ért el. Megnyerte a gerelyhajítást és a hárompróbát is, sőt a nemzetközi ponttáblázat alapján az összkategória között elnyerte a kupát is.


Török Sándorné Emlékverseny 2018 -  Szekszárd,  június 9.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Ausztria 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  St. Pölten,  június 16-17.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Az osztrák bajnokságon sem először állhatott fel a dobogóra. 2016 augusztus végén, Amstettenben a 35 év felettiek versenyében a már több hazai és külföldi nemzeti bajnokság győztese, Kiss Pál indult és 50,53 méteres dobásával aranyérmes lett. A győztes dobás érdekessége az volt, hogy valamennyi gerelyhajításban indult korosztályban, egyedül Kiss Pál dobott 50 méteren felül.

 

Szlovénia 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  Celje,  június 23-24.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

A már a bérleti pályázatokon lefogyasztott Hód-Mezőgazda Zrt. területeit szinte az utolsó szálig...
Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Távol jársz címmel a Tornyai János Múzeumban koncertet ad a Hódmezővásárhelyi Városi...
 

És ezt már olvasta?

Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában
Ismét Platán Hét a Varga Tamás iskolában A 2001 óta hagyománnyá vált egy olyan rendhagyó programsorozat az iskolában, ahol bemutatják tevékenységeik sokszínűségét.
 
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel
Kint a hó - bent a játék záporozott hazai győzelemmel Az NB I/B Zöld csoportjának 12. fordulóján a bajnokság két legjobb formában lévő csapata csapott össze egymással.
 
Bölcsödében lopott a mindszenti nő
Bölcsödében lopott a mindszenti nő Az intézmény igazgatójának feltűnt az idegen, rendőrt hívott. Az asszony ellen lopás vétsége miatt indult eljárás.
 
Két ügyben született döntés
Két ügyben született döntés Két személyiségi jogi pert is elvesztett a hódmezővásárhelyi polgármester a Szegedi Törvényszéken pénteken. Milliós pénzbüntetésekre ítélték Márki-Zay Pétert.
 
Vásárhelyi a legeredményesebb cég
Vásárhelyi a legeredményesebb cég A gazdasági szakemberek számára nem volt meglepetés, hogy a nagykereskedelmi cég 5 százalékkal növelte árbevételét a megelőző évhez képest.
 
Újabb 5 évet kapott a Rádió7
Újabb 5 évet kapott a Rádió7 Várható volt, hogy a hódmezővásárhelyi központú, de kisteleki és makói frekvenciával is rendelkező adó új tulajdonosai számára kedvező döntés születik.
 
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban
Új fejlesztések a Németh László Városi Könyvtárban Vásárhely kulturális élete egyik bástyájának számító intézménye most egy igényesen kialakított oktatóteremmel, zeneszobával és számítógépekkel gazdagodott. Képekkel.