SportNégy aranyérem júniusban

2018. június 27., szerda
 
Négy aranyérem júniusban

Jól indult az idei atlétikai szabadtéri szezon a Hódiák SE. számára. Kiss Pál szenior atléta, gerelyhajításban három ország 4 első helyét hozta el.

 

 

 

 

 

XXI. Nemzetközi Veterán Atlétikai Bajnokság, Dobribán Géza Emlékverseny - Zamárdi,  június 2.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Tavaly is sikeres volt számára a Dobrikán Géza Emlékverseny: a versenyszámok közül a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Cseresnyés Kollégiumának testnevelő tanára - a Hódiák SE sportolója két számban is indult és mindkét számban aranyérmes helyezést ért el. Megnyerte a gerelyhajítást és a hárompróbát is, sőt a nemzetközi ponttáblázat alapján az összkategória között elnyerte a kupát is.


Török Sándorné Emlékverseny 2018 -  Szekszárd,  június 9.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Ausztria 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  St. Pölten,  június 16-17.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Az osztrák bajnokságon sem először állhatott fel a dobogóra. 2016 augusztus végén, Amstettenben a 35 év felettiek versenyében a már több hazai és külföldi nemzeti bajnokság győztese, Kiss Pál indult és 50,53 méteres dobásával aranyérmes lett. A győztes dobás érdekessége az volt, hogy valamennyi gerelyhajításban indult korosztályban, egyedül Kiss Pál dobott 50 méteren felül.

 

Szlovénia 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  Celje,  június 23-24.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

A már a bérleti pályázatokon lefogyasztott Hód-Mezőgazda Zrt. területeit szinte az utolsó szálig...
Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Távol jársz címmel a Tornyai János Múzeumban koncertet ad a Hódmezővásárhelyi Városi...
 

És ezt már olvasta?

Újabb szúnyogírtás lesz Vásárhelyen
Újabb szúnyogírtás lesz Vásárhelyen Idén már ötödik alkalommal segítenek a vásárhelyieket megszabadulni a szúnyogoktól. Kétszer az Önkormányzat finanszírozta, háromszor a Katasztrófavédelem.
 
Vásárhelyi nevezetességek a TV2-n
Vásárhelyi nevezetességek a TV2-n A stáb július 23-án járt Hódmezővásárhelyen. A helyi nevezetességeket Baranyai Antal segítségével ismerhetik meg.
 
Itt az új színházi évad a BFMK-ban
Itt az új színházi évad a BFMK-ban Színházi előadásokat két bérlet-sorozatban is kínálnak az ősszel kezdődő évadban. Újdonságként pedig a spirituális témák iránt érdeklődőknek ajánlanak előadássorozatot.
 
Jobblépés vagy ballépés
Jobblépés vagy ballépés Hamarosan táncra perdülhetnek az ápolók és a szociális munkások is, ugyanis Cser Ágnes Hódmezővásárhelyen új mozgalom indítását lengette be.
 
Rivaldafényben a nagyértékű tallérlelet
Rivaldafényben a nagyértékű tallérlelet A tengerparti fövenyen sokszor haszonnal kecsegtető foglalatosság a detektoros fémkeresés. Vásárhely határában ezzel a módszerrel nagy értékeket találtak. Képekkel.
 
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.