SportNégy aranyérem júniusban

2018. június 27., szerda
 
Négy aranyérem júniusban

Jól indult az idei atlétikai szabadtéri szezon a Hódiák SE. számára. Kiss Pál szenior atléta, gerelyhajításban három ország 4 első helyét hozta el.

 

 

 

 

 

XXI. Nemzetközi Veterán Atlétikai Bajnokság, Dobribán Géza Emlékverseny - Zamárdi,  június 2.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Tavaly is sikeres volt számára a Dobrikán Géza Emlékverseny: a versenyszámok közül a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Cseresnyés Kollégiumának testnevelő tanára - a Hódiák SE sportolója két számban is indult és mindkét számban aranyérmes helyezést ért el. Megnyerte a gerelyhajítást és a hárompróbát is, sőt a nemzetközi ponttáblázat alapján az összkategória között elnyerte a kupát is.


Török Sándorné Emlékverseny 2018 -  Szekszárd,  június 9.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Ausztria 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  St. Pölten,  június 16-17.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

Az osztrák bajnokságon sem először állhatott fel a dobogóra. 2016 augusztus végén, Amstettenben a 35 év felettiek versenyében a már több hazai és külföldi nemzeti bajnokság győztese, Kiss Pál indult és 50,53 méteres dobásával aranyérmes lett. A győztes dobás érdekessége az volt, hogy valamennyi gerelyhajításban indult korosztályban, egyedül Kiss Pál dobott 50 méteren felül.

 

Szlovénia 2018 Szenior Országos Bajnoksága 
-  Celje,  június 23-24.
Kiss Pál        gerelyhajítás     HÓDIÁK SE        I. helyezés

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

Górcső alatt a vásárhelyi földárverések

A már a bérleti pályázatokon lefogyasztott Hód-Mezőgazda Zrt. területeit szinte az utolsó szálig...
Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Koncert 500 évet felölelő muzsikával

Távol jársz címmel a Tornyai János Múzeumban koncertet ad a Hódmezővásárhelyi Városi...
 

És ezt már olvasta?

90 éves Csende Lajos
90 éves Csende Lajos A háború alatt elvitték leventének, utána visszakerült Vásárhelyre. A helyi Közúttól ment nyugdíjba.
 
90 éves Somogyi Antal
90 éves Somogyi Antal Traktorosként kezdett dolgozni az Állami Gazdaságban. Itt ismerkedett meg feleségével, 1962-ben átköltöztek Hódmezővásárhelyre.
 
Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.