BulvárNapfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk!

2018. június 17., vasárnap
 
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk!

Egy sereg önkéntes, Márki-Zay Péter polgármester tevőleges közreműködésével éppen az iskolai vakáció kezdetére időzítve, igazi homokos plázst varázsolt a Holt Tisza partjára.

 

 

 

 


 

A június 16-tól – a szabadidejét szívesen feláldozó önkéntesek keze munkája révén, - friss homokkal feltöltött, elgereblyézett homokos part, gondosan lenyírt fű, rendezett strandröplabda-pálya, zuhanyozó, öltözőbódé, faasztal, padok várják a Mártélyi Holtágra érkezőket. (Képünkön.)

 

Na és persze az idősebbeket még valami várja: igazi 90-es évek előtt fíling. Mert most éppen olyan rendezett és vendégváró a Mártélyi Holtág, mint volt a elmúlt két évben és mint volt annak idején sok évtizeden át: a vásárhelyiek és környékbeliek kedvelt fürdőhelyeként.

Ehhez hozzájárul, hogy idén is kitelepült – hideg üdítőket, finomságokat, sőt egyéni ételkívánságokat is teljesítő - Üvegtigris Maxi nevű büfé.

 

A Mártélyi Holtág „örök rémét”, a rucaöröm egyelőre egyetlen darabját sem lehet látni, de sajnos lehet, hogy ez az állapot nem tart sokáig, a következő hetekben érkező tartós kánikula miatt.  

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Szúnyogmentesítési nagyüzem

Szúnyogmentesítési nagyüzem

Április 25-e óta ez volt a negyedik szúnyogirtási hadművelet Hódmezővásárhelyen és...
Tubát fotóztak Vásárhelynél

Tubát fotóztak Vásárhelynél

Eddig idén az országban fotóval dokumentált 21  tubát figyeltek meg. Aki nem tudná, a...
 

És ezt már olvasta?

Romániában gyakorlatoztak a Vásárhelyi Helyőrség katonái
Romániában gyakorlatoztak a Vásárhelyi Helyőrség katonái Már 20 éve gyakorlatoznak együtt a Magyar – Román Közös Békefenntartó Zászlóalj katonái. A gyakorlatok helyszínét a két ország felváltva biztosítja.
 
Megvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme
Megvan a Boxing Gym első nemzetközi aranyérme A hétvégén Zágrábban a hat nemzet részvételével megrendezett tornán a vásárhelyi egyesület bokszolója magabiztosan nyerte a súlycsoportját.
 
A mérleg: 14 HSÚVC arany
A mérleg: 14 HSÚVC arany A november 17-én és 18-án rendezett országos bajnokság a Gyarmati Dezső Sportuszodában minden szempontból rekordot döntött.
 
A tabella élén a Kosársuli
A tabella élén a Kosársuli Valódi derbire készült a vásárhelyi csapat, hisz a mérkőzést megelőzően a vendéglátó a harmadik, míg a Kosársuli a második helyen állt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.