GazdaságMobillal is fizetheti a helyi adót

2018. szeptember 8., szombat
 
Mobillal is fizetheti a helyi adót

A napokban érkeztek meg, illetve érkeznek a helyi adó értesítői. Újdonság, hogy a hagyományos fizetési módok mellett a magánszemélyek részére lehetőség van arra, hogy a vásárhelyi helyi adókat mobiltelefonon keresztül rendezzék.

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez nincs szükségük másra, mint egy Android vagy IOS rendszerű okostelefonra, internetes fizetésre alkalmas bankkártyára és az értesítőn található QR-kódra.

 

Az egyenlegértesítőkben az egyes adónemek után egy-egy QR-kód látható. Az iCsekk alkalmazás telepítését és a regisztrációt követően a Számlakód beolvasás menüpontot megnyitva olvashatják be a rendezni kívánt adóhoz tartozó QR-kódot. Ekkor a készülék kijelzőjén az alábbi adatok jelennek meg: adónem, esedékesség, összeg, azonosító. Ha meggyőződtek ezek helyességéről, akkor a Fizet gomb megnyomásával és a bankkártyájuk segítségével egyszerűen és gyorsan kiegyenlíthetik az adójukat. A befizetésről igazolást is kérhetnek e-mailben, de lehetőség lesz későbbi fizetésre. Az alkalmazás használata ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalommal járhat. További információt az icsekk.hu oldalon találhatnak.

 

Tegyük hozzá, hogy a legnagyobb hazai bankoknak van androidos oldala, (SmartBank) amely a Play Áruházból letölthető és pillanatok alatt telepíthető. Megfelelő regisztrációt követően, így aki otthoni számítógépével, laptopjával utal, bármerre járva, mobiljával is utalhat.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A tűzben születő művészet

A tűzben születő művészet

Az 1997-ben alakult Vásárhelyi Kerámia Szimpózium évente egy alkalommal 5 hétre ad lehetőséget az...
Új parancsnok Hódmezővásárhelyen

Új parancsnok Hódmezővásárhelyen

Parancsnokváltás történt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi...
 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.