GazdaságMobillal is fizetheti a helyi adót

2018. szeptember 8., szombat
 
Mobillal is fizetheti a helyi adót

A napokban érkeztek meg, illetve érkeznek a helyi adó értesítői. Újdonság, hogy a hagyományos fizetési módok mellett a magánszemélyek részére lehetőség van arra, hogy a vásárhelyi helyi adókat mobiltelefonon keresztül rendezzék.

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez nincs szükségük másra, mint egy Android vagy IOS rendszerű okostelefonra, internetes fizetésre alkalmas bankkártyára és az értesítőn található QR-kódra.

 

Az egyenlegértesítőkben az egyes adónemek után egy-egy QR-kód látható. Az iCsekk alkalmazás telepítését és a regisztrációt követően a Számlakód beolvasás menüpontot megnyitva olvashatják be a rendezni kívánt adóhoz tartozó QR-kódot. Ekkor a készülék kijelzőjén az alábbi adatok jelennek meg: adónem, esedékesség, összeg, azonosító. Ha meggyőződtek ezek helyességéről, akkor a Fizet gomb megnyomásával és a bankkártyájuk segítségével egyszerűen és gyorsan kiegyenlíthetik az adójukat. A befizetésről igazolást is kérhetnek e-mailben, de lehetőség lesz későbbi fizetésre. Az alkalmazás használata ingyenes, ugyanakkor letöltése és használata adatforgalommal járhat. További információt az icsekk.hu oldalon találhatnak.

 

Tegyük hozzá, hogy a legnagyobb hazai bankoknak van androidos oldala, (SmartBank) amely a Play Áruházból letölthető és pillanatok alatt telepíthető. Megfelelő regisztrációt követően, így aki otthoni számítógépével, laptopjával utal, bármerre járva, mobiljával is utalhat.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

A tűzben születő művészet

A tűzben születő művészet

Az 1997-ben alakult Vásárhelyi Kerámia Szimpózium évente egy alkalommal 5 hétre ad lehetőséget az...
Új parancsnok Hódmezővásárhelyen

Új parancsnok Hódmezővásárhelyen

Parancsnokváltás történt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi...
 

És ezt már olvasta?

Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.
 
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton A festmények a hagyományoknak megfelelően nagyobb számban szerepelnek, ám a plasztikák is magas minőséget képviselnek. Nyitás október 7-én. Képekkel.
 
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés Szeptember 18-án Márki-Zay Péter polgármester és a kivitelező közösen tette le az épülő vásárhelyi pihenőpark időkapszuláját. Látványterv.
 
Évezredes üzenetek az ember bőrén
Évezredes üzenetek az ember bőrén Megdöbbentő érdekességeket árul el a Határtalan Régészet frissen megjelent, őszi lapszáma a tetoválás történetéről, régészeti oldaláról.