BulvárMobilalkalmazás Hódmezővásárhelyről

2017. október 15., vasárnap
 
Mobilalkalmazás Hódmezővásárhelyről

Mobil aplikációra hívta fel a figyelmet a napokban Hegedűs Zoltán alpolgármester. Az androidos és IOS-es rendszerre készült alkalmazás segítségével mindig aktuális képet kaphat a város eseményeiről, friss híreiről, továbbá megismerheti a turisztikai szempontból kiemelt jelentőséggel bíró látványosságokat, múzeumokat, szálláshelyeket, éttermeket és borászatokat is.

 

 

 

 

 

A Goole-Play áruházban ingyenesen letölthető alkalmazás egy régebbi 2.0-ás új változata tölthető le júliustól, ezért aztán kissé drágának tűnik a 3 és félmilliós költség, hiszen ilyen egyszerűbb szoftver készítését körülbelül a feléért is el lehet készíttetni.

Kb. 10-15 ezer forint/óradíjjal, kb. 100-120 órát vesz igénybe, tehát kb. bruttó 1 millió, 1 millió 800 ezer forint közötti áron készítenek jó nevű cégek ilyen jellegű, megbízhatóan működő aplikációkat.

 

A jelenleg a város és agglomerációját, illetve a régió hírei, eseményei, sokszor fotógalériával több jelentős olvasótáborral rendelkező hírportálon is olvashatók. Ezek egy része mobilbarát verzióban is működik.

Egyébként ezek majdnem mindegyike „ingyen reklámként” beszámolt az igazából persze konkurenciának nem is nevezhető alkalmazásról.  

A szerény elnevezésű ’Hódmezővásárhely Önkormányzat Mobilalkalmazást’ eddig körülbelül százan töltötték már le, és valóban amennyiben egy turista néhány napot a városban tölt, az alkalmazás segít eligazodni az aktuális programok, események között, a város által kínált lehetőségeket interaktív térkép, sok fotó illusztrálja, így könnyítve meg a tájékozódást az egyes helyszínek között.

Az alkalmazáson keresztül a városi lakosok is könnyen, gyorsan juttathatják el bejelentéseiket.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hónapokat töltünk vásárlással életünk során

Hónapokat töltünk vásárlással életünk során

Érdekes adatok láttak napvilágot a fogyasztási szokásokról. Egy átlagos vásárló...

Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban
Rendhagyó történelemóra az Emlékpontban A magyarországi németek kitelepítésének 72. évfordulóján a Gregus Máté Szakközépiskola végzős diákjainak tartottak rendhagyó történelemórát. Képekkel.
 
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést
A HFC már megkezdte a tavaszi felkészülést A felkészülési meccsen sok fiatal is szerepet kapott. A Bordánynak 10 gólt lőttek. Ők még a felkészülés elején járnak, mindamellett eggyel alacsonyabb osztályban érdekeltek.
 
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak
Nehéz dolga lesz a Kosársulinak Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepelnek. Ellenfelük a tabellán egy hellyel feljebb áll.
 
95 éves Dr. Virág Jánosné
95 éves Dr. Virág Jánosné Több díjjal  jutalmazták  37 évi pedagógiai munkájáért, aranydiplomát is kapott.
 
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye
Folytatódik az ittas vásárhelyi autós ámokfutó bírósági ügye

Hamarosan másodfokon folytatódik a 47-es úton a három éve készakarva balesetet okozó férfi tárgyalása. B. Balázs első fokon öt évet kapott.

 
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban
Reformáció vándorkiállítás az Ótemplomban Vasárnap a Reformáció 500 éves évfordulójára rendezett országos vetélkedő döntőjének vásárhelyi helyezettjeit  köszöntik és megnyitják a Vissza a gyökerekhez című vándorkiállítást.
 
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában
Az eltűnt nyugdíjvagyon nyomában Vásárhelyiek ezreit is érinti a nyugdíjas évekre félretett pénzük evesztése. Sovány vigasz, hogy most feljelentették mások mellett Orbán Viktort a Legfőbb Ügyészségen.