BulvárMobilalkalmazás Hódmezővásárhelyről

2017. október 15., vasárnap
 
Mobilalkalmazás Hódmezővásárhelyről

Mobil aplikációra hívta fel a figyelmet a napokban Hegedűs Zoltán alpolgármester. Az androidos és IOS-es rendszerre készült alkalmazás segítségével mindig aktuális képet kaphat a város eseményeiről, friss híreiről, továbbá megismerheti a turisztikai szempontból kiemelt jelentőséggel bíró látványosságokat, múzeumokat, szálláshelyeket, éttermeket és borászatokat is.

 

 

 

 

 

A Goole-Play áruházban ingyenesen letölthető alkalmazás egy régebbi 2.0-ás új változata tölthető le júliustól, ezért aztán kissé drágának tűnik a 3 és félmilliós költség, hiszen ilyen egyszerűbb szoftver készítését körülbelül a feléért is el lehet készíttetni.

Kb. 10-15 ezer forint/óradíjjal, kb. 100-120 órát vesz igénybe, tehát kb. bruttó 1 millió, 1 millió 800 ezer forint közötti áron készítenek jó nevű cégek ilyen jellegű, megbízhatóan működő aplikációkat.

 

A jelenleg a város és agglomerációját, illetve a régió hírei, eseményei, sokszor fotógalériával több jelentős olvasótáborral rendelkező hírportálon is olvashatók. Ezek egy része mobilbarát verzióban is működik.

Egyébként ezek majdnem mindegyike „ingyen reklámként” beszámolt az igazából persze konkurenciának nem is nevezhető alkalmazásról.  

A szerény elnevezésű ’Hódmezővásárhely Önkormányzat Mobilalkalmazást’ eddig körülbelül százan töltötték már le, és valóban amennyiben egy turista néhány napot a városban tölt, az alkalmazás segít eligazodni az aktuális programok, események között, a város által kínált lehetőségeket interaktív térkép, sok fotó illusztrálja, így könnyítve meg a tájékozódást az egyes helyszínek között.

Az alkalmazáson keresztül a városi lakosok is könnyen, gyorsan juttathatják el bejelentéseiket.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Hónapokat töltünk vásárlással életünk során

Hónapokat töltünk vásárlással életünk során

Érdekes adatok láttak napvilágot a fogyasztási szokásokról. Egy átlagos vásárló...

Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Egy nagy emberáldozatot követelő csata története
Egy nagy emberáldozatot követelő csata története Pintér István történelemtanár, amatőr történész mutatta be a tanulóknak az osztrák-magyar haderő által végrehajtott sikeres hadművelet történéseit. Képekkel!
 
Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!