Kék hírekMeglopta partnerét a vásárhelyi szállodában

2018. július 5., csütörtök
 
Meglopta partnerét a vásárhelyi szállodában

Lopás vétsége miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon egy szentesi nővel szemben, aki elvette partnere pénzét. Az asszony beismerte tettét.

 

 

(Képünk illusztráció)

 

 


A pár július 3-án érkezett meg egy vásárhelyi hotelbe. Miután elfoglalták szobájukat a férfi kiment a mosdóba. Kanapéra tett nadrágja zsebéből addig a nő kivette a pénzét, majd távozott az épületből, és hazatért.

A rendőrök rövid időn belül már gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki elmondta, azért vette el a pénzt, mert megharagudott a férfira.

A kiérkező járőröknek hiánytalanul átadta a szállodában ellopott pénzt.

 

A nő ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A rendőrség az ügyészségnél kezdeményezi a gyanúsított bíróság elé állítását.

 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Kevesebb vásárhelyi katona a határon

Kevesebb vásárhelyi katona a határon

A Hódmezővásárhelyi Helyőrség állományát kiemelten érinti, hogy a katonák élőerős...

Elhunyt Hegedűs László

Elhunyt Hegedűs László

A hódmezővásárhelyi tűzoltólaktanya egykori parancsnoka tizenhárom éven át vezette a...
 

És ezt már olvasta?

90 éves Csende Lajos
90 éves Csende Lajos A háború alatt elvitték leventének, utána visszakerült Vásárhelyre. A helyi Közúttól ment nyugdíjba.
 
90 éves Somogyi Antal
90 éves Somogyi Antal Traktorosként kezdett dolgozni az Állami Gazdaságban. Itt ismerkedett meg feleségével, 1962-ben átköltöztek Hódmezővásárhelyre.
 
Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.