Kék hírekMeglopta partnerét a vásárhelyi szállodában

2018. július 5., csütörtök
 
Meglopta partnerét a vásárhelyi szállodában

Lopás vétsége miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon egy szentesi nővel szemben, aki elvette partnere pénzét. Az asszony beismerte tettét.

 

 

(Képünk illusztráció)

 

 


A pár július 3-án érkezett meg egy vásárhelyi hotelbe. Miután elfoglalták szobájukat a férfi kiment a mosdóba. Kanapéra tett nadrágja zsebéből addig a nő kivette a pénzét, majd távozott az épületből, és hazatért.

A rendőrök rövid időn belül már gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki elmondta, azért vette el a pénzt, mert megharagudott a férfira.

A kiérkező járőröknek hiánytalanul átadta a szállodában ellopott pénzt.

 

A nő ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A rendőrség az ügyészségnél kezdeményezi a gyanúsított bíróság elé állítását.

 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Kevesebb vásárhelyi katona a határon

Kevesebb vásárhelyi katona a határon

A Hódmezővásárhelyi Helyőrség állományát kiemelten érinti, hogy a katonák élőerős...

Elhunyt Hegedűs László

Elhunyt Hegedűs László

A hódmezővásárhelyi tűzoltólaktanya egykori parancsnoka tizenhárom éven át vezette a...
 

És ezt már olvasta?

Újabb szúnyogírtás lesz Vásárhelyen
Újabb szúnyogírtás lesz Vásárhelyen Idén már ötödik alkalommal segítenek a vásárhelyieket megszabadulni a szúnyogoktól. Kétszer az Önkormányzat finanszírozta, háromszor a Katasztrófavédelem.
 
Vásárhelyi nevezetességek a TV2-n
Vásárhelyi nevezetességek a TV2-n A stáb július 23-án járt Hódmezővásárhelyen. A helyi nevezetességeket Baranyai Antal segítségével ismerhetik meg.
 
Itt az új színházi évad a BFMK-ban
Itt az új színházi évad a BFMK-ban Színházi előadásokat két bérlet-sorozatban is kínálnak az ősszel kezdődő évadban. Újdonságként pedig a spirituális témák iránt érdeklődőknek ajánlanak előadássorozatot.
 
Jobblépés vagy ballépés
Jobblépés vagy ballépés Hamarosan táncra perdülhetnek az ápolók és a szociális munkások is, ugyanis Cser Ágnes Hódmezővásárhelyen új mozgalom indítását lengette be.
 
Rivaldafényben a nagyértékű tallérlelet
Rivaldafényben a nagyértékű tallérlelet A tengerparti fövenyen sokszor haszonnal kecsegtető foglalatosság a detektoros fémkeresés. Vásárhely határában ezzel a módszerrel nagy értékeket találtak. Képekkel.
 
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.