Kék hírekMeglopta partnerét a vásárhelyi szállodában

2018. július 5., csütörtök
 
Meglopta partnerét a vásárhelyi szállodában

Lopás vétsége miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon egy szentesi nővel szemben, aki elvette partnere pénzét. Az asszony beismerte tettét.

 

 

(Képünk illusztráció)

 

 


A pár július 3-án érkezett meg egy vásárhelyi hotelbe. Miután elfoglalták szobájukat a férfi kiment a mosdóba. Kanapéra tett nadrágja zsebéből addig a nő kivette a pénzét, majd távozott az épületből, és hazatért.

A rendőrök rövid időn belül már gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki elmondta, azért vette el a pénzt, mert megharagudott a férfira.

A kiérkező járőröknek hiánytalanul átadta a szállodában ellopott pénzt.

 

A nő ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A rendőrség az ügyészségnél kezdeményezi a gyanúsított bíróság elé állítását.

 

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Kevesebb vásárhelyi katona a határon

Kevesebb vásárhelyi katona a határon

A Hódmezővásárhelyi Helyőrség állományát kiemelten érinti, hogy a katonák élőerős...

Elhunyt Hegedűs László

Elhunyt Hegedűs László

A hódmezővásárhelyi tűzoltólaktanya egykori parancsnoka tizenhárom éven át vezette a...
 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.