KözéletMég több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

2017. szeptember 6., szerda
 
Még több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

Kétszeresére nő az ügyfelek fogadó tere, három további ügyintéző ablak nyílik a vásárhelyi Ady Endre úti Kormányablak épületében.

 

 

 

 

 

 

A Kormányablaknak és a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalnak helyet adó egykori iskolaépülethez már elkészült az új - szintén - háromemeletes szárny, amelyben irodákat alakítanak ki, és januártól ide tervezik költöztetni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségét is.

 

A már eddig is jócskán megnövekedett ügyintézői kör, megnövelte a forgalmat, elsősorban a járművel érkezők számát. Parkolni viszont csak egy kis szűk szerviz úton lehet. Már most is naponta háborgó autósok igyekeznek hol szabályosan, hol szabálytalanul leparkolni, sokszor az Kormányablak közeli házak lakóinak bosszúságára.

Ám a probléma hamarosan hatványozódni fog, ha tram train munkálatai miatt árkok és munkagépek lepik el a környéket.   

Van olyan javaslat, amely szerint alig 100 méterre van a strand 130 férőhelyes parkolója, ami valóban jelenthet megoldást, azonban a környező településekről érkező nem mindegyik autós ismeri a helyi sajátosságot. 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Előkészületben a villamospálya megépítése

Előkészületben a villamospálya megépítése

Folytatódnak a közműkiváltás munkálatai Vásárhely utcáin. Az ütemezésről fórum lesz...
Pisztolylövés a Rudnay utcában

Pisztolylövés a Rudnay utcában

A férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és...
 

És ezt már olvasta?

A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.
 
Fürdési tilalom a Mártély holtágon
Fürdési tilalom a Mártély holtágon Rossz hír, pláne mivel a következő napokban igazi nyaraló időt prognosztizál a meteorológia, hogy alig két hét után, ismét kikerült a fürödni tilos tábla a Mártélyi szabadstrandra.
 
Súlyos baleset Vásárhely közelében
Súlyos baleset Vásárhely közelében

Július 18-án a kora délutáni órákban baleset történt a 45-ös főút Szentes és Hódmezővásárhely közötti szakaszán.

 
Vásárhelyi betörők rendőrkézen
Vásárhelyi betörők rendőrkézen Néhány nap alatt egy, a városban történt lakásbetörést derítettek fel a hódmezővásárhelyi rendőrök. A bűncselekménnyel kapcsolatba 3 férfit előállítottak.
 
90 éves Lantos László Imre
90 éves Lantos László Imre A Volánnál  tehertaxisként dolgozott, majd személyi taxisként ment nyugdíjba.
 
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden A szegedi Állatvédelmi Kontaktpontjában nyári tábort szervez az Országos Állatvédelmi Alapítvány 6-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják.