KözéletMég több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

2017. szeptember 6., szerda
 
Még több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

Kétszeresére nő az ügyfelek fogadó tere, három további ügyintéző ablak nyílik a vásárhelyi Ady Endre úti Kormányablak épületében.

 

 

 

 

 

 

A Kormányablaknak és a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalnak helyet adó egykori iskolaépülethez már elkészült az új - szintén - háromemeletes szárny, amelyben irodákat alakítanak ki, és januártól ide tervezik költöztetni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségét is.

 

A már eddig is jócskán megnövekedett ügyintézői kör, megnövelte a forgalmat, elsősorban a járművel érkezők számát. Parkolni viszont csak egy kis szűk szerviz úton lehet. Már most is naponta háborgó autósok igyekeznek hol szabályosan, hol szabálytalanul leparkolni, sokszor az Kormányablak közeli házak lakóinak bosszúságára.

Ám a probléma hamarosan hatványozódni fog, ha tram train munkálatai miatt árkok és munkagépek lepik el a környéket.   

Van olyan javaslat, amely szerint alig 100 méterre van a strand 130 férőhelyes parkolója, ami valóban jelenthet megoldást, azonban a környező településekről érkező nem mindegyik autós ismeri a helyi sajátosságot. 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Előkészületben a villamospálya megépítése

Előkészületben a villamospálya megépítése

Folytatódnak a közműkiváltás munkálatai Vásárhely utcáin. Az ütemezésről fórum lesz...
Pisztolylövés a Rudnay utcában

Pisztolylövés a Rudnay utcában

A férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.