KözéletMég több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

2017. szeptember 6., szerda
 
Még több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

Kétszeresére nő az ügyfelek fogadó tere, három további ügyintéző ablak nyílik a vásárhelyi Ady Endre úti Kormányablak épületében.

 

 

 

 

 

 

A Kormányablaknak és a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalnak helyet adó egykori iskolaépülethez már elkészült az új - szintén - háromemeletes szárny, amelyben irodákat alakítanak ki, és januártól ide tervezik költöztetni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségét is.

 

A már eddig is jócskán megnövekedett ügyintézői kör, megnövelte a forgalmat, elsősorban a járművel érkezők számát. Parkolni viszont csak egy kis szűk szerviz úton lehet. Már most is naponta háborgó autósok igyekeznek hol szabályosan, hol szabálytalanul leparkolni, sokszor az Kormányablak közeli házak lakóinak bosszúságára.

Ám a probléma hamarosan hatványozódni fog, ha tram train munkálatai miatt árkok és munkagépek lepik el a környéket.   

Van olyan javaslat, amely szerint alig 100 méterre van a strand 130 férőhelyes parkolója, ami valóban jelenthet megoldást, azonban a környező településekről érkező nem mindegyik autós ismeri a helyi sajátosságot. 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Előkészületben a villamospálya megépítése

Előkészületben a villamospálya megépítése

Folytatódnak a közműkiváltás munkálatai Vásárhely utcáin. Az ütemezésről fórum lesz...
Pisztolylövés a Rudnay utcában

Pisztolylövés a Rudnay utcában

A férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok
Belelendültek a vásárhelyi kézis lányok A HLKC-nak az eltúlzott arányú orosházi veresége után az NBI/B 6. fordulójában egyértelmű a cél volt a KSZSE ellen kiköszörülni a csorbát.
 
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel
Az első világháborúban hősi halált katonák sírjait újították fel Az evangélikus, a római katolikus és a görög keleti temetőben 66 hősi halált halt katona sírhelyét újították fel. 
 
Átadták a Tornyai-plakettet
Átadták a Tornyai-plakettet Keserü Ilona festőművész kapta a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, amelyet pénteken a vásárhelyi önkormányzat közgyűlésén adtak át..
 
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat
A neoavantgard jeles képviselője kapta a fődíjat Október 20-án Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közgyűlésén vette át Keserü Ilona festőművész a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet.
 
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem
Csend – Beszéd – Emlékezet – Üzenet - hogy ne felejtsen az utókor sem A vásárhelyi tanácskozás előtt az Emlékpont galériájában megnyitották Czingel Szilvia Szerelem papírrepülőn című kiállítását. Képekkel!
 
Tarolt a Veszprém
Tarolt a Veszprém Nagy arányú vereségbe szaladt bele a Vásárhelyi Kosársuli Veszprémben. A királynék városának csapata sikerével ismét bejelentette igényét az NBI B csoport bajnoki címére,
 
Leszívták - most megszívták
Leszívták - most megszívták Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a tolvajokat.