KözéletMég több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

2017. szeptember 6., szerda
 
Még több ügyfél, még nagyobb gond a parkolás

Kétszeresére nő az ügyfelek fogadó tere, három további ügyintéző ablak nyílik a vásárhelyi Ady Endre úti Kormányablak épületében.

 

 

 

 

 

 

A Kormányablaknak és a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalnak helyet adó egykori iskolaépülethez már elkészült az új - szintén - háromemeletes szárny, amelyben irodákat alakítanak ki, és januártól ide tervezik költöztetni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kirendeltségét is.

 

A már eddig is jócskán megnövekedett ügyintézői kör, megnövelte a forgalmat, elsősorban a járművel érkezők számát. Parkolni viszont csak egy kis szűk szerviz úton lehet. Már most is naponta háborgó autósok igyekeznek hol szabályosan, hol szabálytalanul leparkolni, sokszor az Kormányablak közeli házak lakóinak bosszúságára.

Ám a probléma hamarosan hatványozódni fog, ha tram train munkálatai miatt árkok és munkagépek lepik el a környéket.   

Van olyan javaslat, amely szerint alig 100 méterre van a strand 130 férőhelyes parkolója, ami valóban jelenthet megoldást, azonban a környező településekről érkező nem mindegyik autós ismeri a helyi sajátosságot. 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Előkészületben a villamospálya megépítése

Előkészületben a villamospálya megépítése

Folytatódnak a közműkiváltás munkálatai Vásárhely utcáin. Az ütemezésről fórum lesz...
Pisztolylövés a Rudnay utcában

Pisztolylövés a Rudnay utcában

A férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Profitmilliárdok jó hátszél segítségével
Profitmilliárdok jó hátszél segítségével Egy hódmezővásárhelyi cég érte el a megyében a legnagyobb árbevételt. Ez talán csak a gazdasági életben járatosaknak nem meglepő.
 
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél
Erdősítés a mártélyi üdülőterületnél

Nagyszabású erdősítés kezdődött a Mártélyi Holtág területén és környékén. Több tízezer facsemete ültetését kezdték meg a Kiskunsági Nemzeti Park dolgozói.

 
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat
Támadásban és védekezésben keményen oda kell tenni magukat Ismét kemény mérkőzés előtt áll a Vásárhelyi Kosársuli, igaz nem a bajnokságban kell majd bizonyítania a kék-sárgáknak.
 
A szent pirítós készítő
A szent pirítós készítő Ütős ajándék az idei karácsonyfa alá. Kétszeresen is hasznos ajándék, mert amikor a Jézus képpel kiugrik a pirítós, rögtön meg lehet neki köszönni a napi betevőt, a forgalmazó cég reklámja szerint.
 
Ismét akcióban a Klímanócskák
Ismét akcióban a Klímanócskák Piros ruhában nagy sereg óvodás szív alakban ülte körbe a sok ajándéknak szánt ruhát, cipőt, játékot. Ők már tudják, mit jelent valaminek az igazi értéke. Képekkel!
 
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter
Hódmezővásárhelyen járt a honvédelmi miniszter

A kétnapos határlátogatás első napján a honvédelmi tárcavezető az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi laktanyáját kereste fel. Képekkel! 

 

 
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban
Újabb ügyintézési lehetőség a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen az Ady Endre úti Kormányhivatal épületébe költözik a Földhivatali és a Foglalkoztatási Osztály.