Sport Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

2019. november 3., vasárnap
 
 Makón is letette névjegyét a Boxing Gym Vásárhely

Szép vásárhelyi bokszteljesítmény született  a makói emléktornán. A Boxing Gym Vásárhely két fiatalja is remekelt, de visszatért a szorítóba az egyesület egyik edzője is.

 

 

 

 

 

 

 

A makói Erdei János születésének 100. évfordulója tiszteletére szombaton emléktornát rendeztek a róla elnevezett városi sportcsarnokban. Csongrád és Bács-Kiskun megyéből érkező bokszolók versenyét Erdei Zsolt nyitotta meg. A Boxing Gym Vásárhelyt négy öklözővel képviselte a tornán.

 

Rónyai Roland csütörtökön hátsérülést szenvedett, így nem tudott ringbe szállni. Balog Márkó egy bajai fiúval került össze, akit egyhangú pontozással győzött le, Balog Patriknak kecskeméti ellenfél jutott, ő is egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

Kecskeméti Imola, a klub edzője, 7 év után a szorítóba is visszatért.

Kemény mérkőzésen a pontozók ellenfelét látták jobbnak, de szomorkodásra nincs ok, mert Kecskeméti Imola az országos bajnokságon is elindul, melyre ez az alkalom nagyszerű tréning volt.

 
 
Forrás: Szombat Mihály sajtóreferens
VH
 

Olvassa el ezt is!

A küzdelmes döntetlen pontot ért

A küzdelmes döntetlen pontot ért

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzése várt rájuk. Így is történt, de a lányok harcossága és bátorsága pontot eredményezett.
Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Továbbjutott a vásárhelyi testvérpár

Huszonnégy előadó - köztük két  vásárhelyi kislány - jutott tovább a Fölszállott a páva új gyerekévadának első adásából.
Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

Az 1989-es temesvári eseményeket bemutató kiállítás nyílik

A vásárhelyi emberek miként nyújtottak segítséget a határ túloldalán élőknek.
Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Szalakóta Látogatóközpont épült a Fehér-tónál

Idén 8. alkalommal rendezik meg a Fehértavi Darvadozást. Ebből az alkalomból családi rpogramokkal fűszerezve, a Fehér-tó mellett ünnepélyesen átadják  a Szalakóta Látogatóközpontot
 

És ezt már olvasta?

Ismét versengtek a szép szavak ifjú művelői
Ismét versengtek a szép szavak ifjú művelői "...A vers az élet egyik nagy csodája." írta Charpentreau. A Kertvárosi Katolikus Általános Iskolában idén is megrendezték a felsősök városi szavalóversenyét. Eredmények.
 
Erdélyi családok élettörténetei az Emlékpontban
Erdélyi családok élettörténetei az Emlékpontban

Az Emlékpont galériájában megnyílt a Tiltott kastélyok. Erdélyi történelmi családok a jóvátétel útvesztőjében című, nemzetközi multimédiás kiállítás.

 
90 éves Fodor Sándorné
90 éves Fodor Sándorné Dr. Huszár Lajos orvosi rendelőjében dolgozott, kisegítő és takarítónő volt.
 
Mi lesz veled szakképzés?
Mi lesz veled szakképzés? Az Országgyűlés elfogadta a szakképzésről szóló törvényjavaslatot. Szakmai szervezetek egész sora tiltakozott ellene, a kormánypárti többséget ez hidegen hagyta.
 
Még mindig nem került pont az ügy végére
Még mindig nem került pont az ügy végére Ismét meghosszabbították annak a mindszenti férfinak az előzetes letartóztatását, aki ellen kiskorú szexuális kényszerítése bűntette ügyében nyomoznak.
 
Egyetlen ponton múlott
Egyetlen ponton múlott Az NB I/B Zöld csoportjának 10. fordulójában Kecskemétre látogatott a Kosársuli felnőtt csapata. Megnyerhették volna a derbit, de hiányzott pár extra teljesítmény.
 
Idén is ingyen korizás
Idén is ingyen korizás Elkezdték a jégpálya alapozását a Kossuth téren. Hagyományosan a Mikulás hozza december 5-e körül a jégpályát, de az időjárás még közbeszólhat.