BulvárLendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2018. szeptember 1., szombat
 
Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

A jó PR és a dinamikus megjelenés a közösségi hálón is segíti a nemrég alakított – deklaráltan politikamentes – Szeretem Vásárhelyt Egyesület növekvő ismertségét. Pénteken már az egyesület által kiírt logópályázat eredményhirdetését is megtartották.

 

 

 

 


Szender Ákosnak, a Tornyai János Múzeum informatikusa által készített logóját használja mostantól a Szeretem Vásárhelyt egyesület.

Sok ötlete van az egyesületnek, mint ahogy Walterné Böngyik Terézia elnök a Vásárhelyi Híreknek kifejtette: „Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretnénk megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánjuk frissíteni a vásárhelyi életérzést.”

 

Mint ahogy hónapok óta a város közterületeinek szépítésére is alakultak alkalmi és állandó társulások, így valószínű a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is a közösségi élet javítását tűzte ki céljául. Ennek egyik első megnyilvánulása, hogy szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 óra előtt a Szent István Általános Iskola és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhelyen, egy nappal később a Szőnyi Benjámin Református Iskolánál, szeptember 5-én a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumnál, szeptember 6-án pedig a Szent József Katolikus Általános Iskolához közeli gyalogátkelőhelyen segíti a gyerekek biztonságos közlekedését. Mint ismeretes a Rendőrkapitányság is jelentős állománnyal lesz az iskoláknál.

 

 Kapcsolódó cikkünk:

 

Zebra akció iskolakezdésre

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Csak a szalagház visszabontása a járható út

Csak a szalagház visszabontása a járható út

A Modern Városok porgram szerint valamikor bontani fogják a szalagházat, így nem engedélyezik a városnak a...
Fotók és slam poetry

Fotók és slam poetry

A vásárhelyi születésű Sipka Bertalannak és Jankó Attilának nyílik rendhagyó...
 

És ezt már olvasta?

Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.
 
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton
Színek és formák ritmusa az Őszi Tárlaton A festmények a hagyományoknak megfelelően nagyobb számban szerepelnek, ám a plasztikák is magas minőséget képviselnek. Nyitás október 7-én. Képekkel.
 
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés
Tó a Hódtóban - jól halad az építkezés Szeptember 18-án Márki-Zay Péter polgármester és a kivitelező közösen tette le az épülő vásárhelyi pihenőpark időkapszuláját. Látványterv.
 
Évezredes üzenetek az ember bőrén
Évezredes üzenetek az ember bőrén Megdöbbentő érdekességeket árul el a Határtalan Régészet frissen megjelent, őszi lapszáma a tetoválás történetéről, régészeti oldaláról.