BulvárLendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

2018. szeptember 1., szombat
 
Lendületben a Szeretem Vásárhelyt Egyesület

A jó PR és a dinamikus megjelenés a közösségi hálón is segíti a nemrég alakított – deklaráltan politikamentes – Szeretem Vásárhelyt Egyesület növekvő ismertségét. Pénteken már az egyesület által kiírt logópályázat eredményhirdetését is megtartották.

 

 

 

 


Szender Ákosnak, a Tornyai János Múzeum informatikusa által készített logóját használja mostantól a Szeretem Vásárhelyt egyesület.

Sok ötlete van az egyesületnek, mint ahogy Walterné Böngyik Terézia elnök a Vásárhelyi Híreknek kifejtette: „Az élhető család, az élhető környezet, az élhető város” hármas szándékát szeretnénk megvalósítani az egyesület, a remélhetőleg gyorsan gyarapodó tagságával, akikkel együtt fel kívánjuk frissíteni a vásárhelyi életérzést.”

 

Mint ahogy hónapok óta a város közterületeinek szépítésére is alakultak alkalmi és állandó társulások, így valószínű a Szeretem Vásárhelyt Egyesület is a közösségi élet javítását tűzte ki céljául. Ennek egyik első megnyilvánulása, hogy szeptember 3-án, hétfőn reggel 8 óra előtt a Szent István Általános Iskola és a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola közötti gyalogátkelőhelyen, egy nappal később a Szőnyi Benjámin Református Iskolánál, szeptember 5-én a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumnál, szeptember 6-án pedig a Szent József Katolikus Általános Iskolához közeli gyalogátkelőhelyen segíti a gyerekek biztonságos közlekedését. Mint ismeretes a Rendőrkapitányság is jelentős állománnyal lesz az iskoláknál.

 

 Kapcsolódó cikkünk:

 

Zebra akció iskolakezdésre

 

 

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Csak a szalagház visszabontása a járható út

Csak a szalagház visszabontása a járható út

A Modern Városok porgram szerint valamikor bontani fogják a szalagházat, így nem engedélyezik a városnak a...
Fotók és slam poetry

Fotók és slam poetry

A vásárhelyi születésű Sipka Bertalannak és Jankó Attilának nyílik rendhagyó...
 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.