Közélet

 
Mindenszentek és halottak napja

Mindenszentek és halottak napja

2018. november 1. Lelkileg nagy vigasztalás a hátramaradottaknak, hogy tehetnek valamit elköltözött szeretteikért imával, vezekléssel, szentmisével. Gyertyákat, mécseseket gyújtunk az elhunytak emlékére.
 Felszentelik Almási István síremlékét

Felszentelik Almási István síremlékét

2018. október 31. November elsején síremlékének ünnepélyes megáldására és megszentelésére hívja a vásárhelyieket a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány és az Almási család.
Elkészült Almási István síremléke

Elkészült Almási István síremléke

2018. október 26. A síremlék megáldására és megszentelésére hívja a vásárhelyieket a Polgári Hódmezővásárhelyért Alapítvány és az Almási család.
1956-ra emlékeztek a vásárhelyi hadigondozottak

1956-ra emlékeztek a vásárhelyi hadigondozottak

2018. október 24. A hatvankét évvel ezelőtti eseményekről a civil szervezet tagjai a Helyőrségi Klub Hódi Pál utcai rendezvénytermében tartottak megemlékezést. Képekkel.
Fontos az emlékek továbbadása

Fontos az emlékek továbbadása

2018. október 23. A mórahalmi megemlékezés ünnepi szónoka volt Miklós Péter. A rendszerváltozás előkészítésének emblematikus helyszínén rendezett ünnepségen is részt vett.
Vásárhelyen is folytatódik

Vásárhelyen is folytatódik

2018. október 23. 10 éve az országban 26 városban kaphatták meg ingyenesen a méhnyak-rák elleni védőoltást a diákok, azonban Hódmezővásárhelyen volt a legnagyobb az érdeklődés.
Megemlékezés Hódmezővásárhelyen

Megemlékezés Hódmezővásárhelyen

2018. október 23. Az ünnepi események fél 10-kor a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődtek, majd a résztvevők az Oldalkosár utcán át átvonultak a Nagy Imre sétányra. Képekkel.
 12
Hirdetés
Hirdetés

Ajánlatunk!

Hódmezővásárhely és környéke 42  panoráma képét láthatja. Illés Tibor speciális fotón az egér mozgatásával nézhet körbe. Kattintson a képre!


Sportolóink legszebbjei

Hirdetés
Hirdetés

Divat anno - az izgalmas 30-as évek

Képeken a 30-as évek hazai divathangulata 


A divat körforgása örök, s különösen igaz ez a jelen és a közeljövő trendjeire: tulajdonképpen minden divat marad vagy divat lesz hamarosan, ami már a huszadik században is előfordult.

A Galériában megnézheti mi volt a 20-as 30-as évek utcai divat trendje. 

Egészségünkről a VH-ban

Új, állandó rovatunkban Székbíró Zsuzsanna természetgyógyász, több évtizedes tapasztalatait, gondolatait osztja meg a Vásárhelyi Hírek olvasóival.

A szervezetünknek nélkülözhetetlen magnéziumról

 

A szervezetünk egyik bástyája-Székbíró Zsuzsanna a probiotikumokról


 

Szódabikarbóna - a régi-új csodaszer

 

A gránátalma jótékony hatása


Tavaszra nyitó házi praktika - a chili avagy a Cayenne bors titkai