Kék hírekKombájn tűz Vásárhely határában

2018. július 5., csütörtök
 
Kombájn tűz Vásárhely határában

Égett egy kombájn július 3-án kora délután Hódmezővásárhely külterületén az Északi elkerülő út közelében.

 

 

 

 

 

A tűzoltók kiérkezésére a lángok már a learatott szalmára is átterjedtek. A város hivatásos egysége három vízsugárral végezte az oltást, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok csak a jármű belső terét rongálták meg. A tűzben senki sem sérült meg.

 

Ismét gyakoriak a gabonabetakarításhoz fűződő tűzeset. A múlt hét végén a lábon álló gabona égett Apátfalván, a 4425-ös út melletti területen. A makói és a hódmezővásárhelyi tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tűzeset során személyi sérülés nem történt.

 

Néhány nappal előtte, kétezer négyzetméteren égett a lábon álló gabona Szentes-Lapistó területén. A szentesi és a kunszentmártoni hivatásos egységeket riasztották a helyszínre, a tűzoltók több vízsugárral végezték az oltást. A tűzesetben nem sérült meg senki.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Amerikai mentorok Vásárhelyen

Amerikai mentorok Vásárhelyen

Az Ohióban működő egyetem csoportja az elmúlt héten szegedi fiatalokkal, ezekben a napokban pedig...
A 20 év alattiaknak támogatás a jogosítvány megszerzéséhez

A 20 év alattiaknak támogatás a...

Július elsejétől támogatás igénylehető a „B” kategóriás közúti járművezetői...
 

És ezt már olvasta?

Konferencia a Hunyadiak koráról
Konferencia a Hunyadiak koráról Az Országházban rendeztek konferenciát a Hunyadiaktól napjainkig címmel. Miklós Péter is tartott előadást.
 
Átadták az új makói levéltárat
Átadták az új makói levéltárat A jövőben Makó és a környező 16 település iratanyaga mellett az egykori Csanád vármegye dokumentumait is az új épületegyüttesben helyezik majd el.
 
Két lopás két tettenérés
Két lopás két tettenérés A nyomozók előállítottak egy mindszenti fiatalt, aki gyermekkorú társával két nap alatt több alkalommal is lopni indult Hódmezővásárhelyen és Mindszenten.
 
Itt a csendes gyilkos szezonja
Itt a csendes gyilkos szezonja Rosszullétre panaszkodott egy férfi kedden este,  A tűzoltók mérőműszerei kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét a ház helyiségeiben. Néhány fontos tudnivaló.
 
Jöhet a középdöntő
Jöhet a középdöntő Több száz versenyző közül válogatták be a Máté Taekwondo és Hapkido Közhasznú Sportegyesület vezetőedzőjét a Tv2 Ninja Warrior műsorába.
 
Motoros a baleset áldozata
Motoros a baleset áldozata Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött a 47-es főút és a Rárósi út kereszteződésében.
 
Győzelem Csorvás ellen
Győzelem Csorvás ellen A vásárhelyi kézilabdás lányok továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella Gyula mögött a második helyen, 14 ponttal.