Kék hírekKombájn tűz Vásárhely határában

2018. július 5., csütörtök
 
Kombájn tűz Vásárhely határában

Égett egy kombájn július 3-án kora délután Hódmezővásárhely külterületén az Északi elkerülő út közelében.

 

 

 

 

 

A tűzoltók kiérkezésére a lángok már a learatott szalmára is átterjedtek. A város hivatásos egysége három vízsugárral végezte az oltást, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok csak a jármű belső terét rongálták meg. A tűzben senki sem sérült meg.

 

Ismét gyakoriak a gabonabetakarításhoz fűződő tűzeset. A múlt hét végén a lábon álló gabona égett Apátfalván, a 4425-ös út melletti területen. A makói és a hódmezővásárhelyi tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tűzeset során személyi sérülés nem történt.

 

Néhány nappal előtte, kétezer négyzetméteren égett a lábon álló gabona Szentes-Lapistó területén. A szentesi és a kunszentmártoni hivatásos egységeket riasztották a helyszínre, a tűzoltók több vízsugárral végezték az oltást. A tűzesetben nem sérült meg senki.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Amerikai mentorok Vásárhelyen

Amerikai mentorok Vásárhelyen

Az Ohióban működő egyetem csoportja az elmúlt héten szegedi fiatalokkal, ezekben a napokban pedig...
A 20 év alattiaknak támogatás a jogosítvány megszerzéséhez

A 20 év alattiaknak támogatás a...

Július elsejétől támogatás igénylehető a „B” kategóriás közúti járművezetői...
 

És ezt már olvasta?

Újabb szúnyogírtás lesz Vásárhelyen
Újabb szúnyogírtás lesz Vásárhelyen Idén már ötödik alkalommal segítenek a vásárhelyieket megszabadulni a szúnyogoktól. Kétszer az Önkormányzat finanszírozta, háromszor a Katasztrófavédelem.
 
Vásárhelyi nevezetességek a TV2-n
Vásárhelyi nevezetességek a TV2-n A stáb július 23-án járt Hódmezővásárhelyen. A helyi nevezetességeket Baranyai Antal segítségével ismerhetik meg.
 
Itt az új színházi évad a BFMK-ban
Itt az új színházi évad a BFMK-ban Színházi előadásokat két bérlet-sorozatban is kínálnak az ősszel kezdődő évadban. Újdonságként pedig a spirituális témák iránt érdeklődőknek ajánlanak előadássorozatot.
 
Jobblépés vagy ballépés
Jobblépés vagy ballépés Hamarosan táncra perdülhetnek az ápolók és a szociális munkások is, ugyanis Cser Ágnes Hódmezővásárhelyen új mozgalom indítását lengette be.
 
Rivaldafényben a nagyértékű tallérlelet
Rivaldafényben a nagyértékű tallérlelet A tengerparti fövenyen sokszor haszonnal kecsegtető foglalatosság a detektoros fémkeresés. Vásárhely határában ezzel a módszerrel nagy értékeket találtak. Képekkel.
 
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.