Kék hírekKombájn tűz Vásárhely határában

2018. július 5., csütörtök
 
Kombájn tűz Vásárhely határában

Égett egy kombájn július 3-án kora délután Hódmezővásárhely külterületén az Északi elkerülő út közelében.

 

 

 

 

 

A tűzoltók kiérkezésére a lángok már a learatott szalmára is átterjedtek. A város hivatásos egysége három vízsugárral végezte az oltást, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok csak a jármű belső terét rongálták meg. A tűzben senki sem sérült meg.

 

Ismét gyakoriak a gabonabetakarításhoz fűződő tűzeset. A múlt hét végén a lábon álló gabona égett Apátfalván, a 4425-ös út melletti területen. A makói és a hódmezővásárhelyi tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat, a tűzeset során személyi sérülés nem történt.

 

Néhány nappal előtte, kétezer négyzetméteren égett a lábon álló gabona Szentes-Lapistó területén. A szentesi és a kunszentmártoni hivatásos egységeket riasztották a helyszínre, a tűzoltók több vízsugárral végezték az oltást. A tűzesetben nem sérült meg senki.

 
 
VH-CSMKI
 

Olvassa el ezt is!

Amerikai mentorok Vásárhelyen

Amerikai mentorok Vásárhelyen

Az Ohióban működő egyetem csoportja az elmúlt héten szegedi fiatalokkal, ezekben a napokban pedig...
A 20 év alattiaknak támogatás a jogosítvány megszerzéséhez

A 20 év alattiaknak támogatás a...

Július elsejétől támogatás igénylehető a „B” kategóriás közúti járművezetői...
 

És ezt már olvasta?

90 éves Csende Lajos
90 éves Csende Lajos A háború alatt elvitték leventének, utána visszakerült Vásárhelyre. A helyi Közúttól ment nyugdíjba.
 
90 éves Somogyi Antal
90 éves Somogyi Antal Traktorosként kezdett dolgozni az Állami Gazdaságban. Itt ismerkedett meg feleségével, 1962-ben átköltöztek Hódmezővásárhelyre.
 
Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.