SportKiss Pál újabb aranyérme

2019. szeptember 23., hétfő
 
Kiss Pál újabb aranyérme

Szeptember 5. és 15-e között Olaszországban, Velence tartományban három helyszín Jesolo, Caorle és Eraclea adott otthont a XXI. Európai Szenior Atlétikai Versenynek (European Masters Athletics Championships 2019).

 

 

 

 

 

 


A megnyitó ünnepség Jesolo-ban, a nemrég átadott új sportcsarnokban volt, amelyen, a verseny 21 éves történetében a legtöbb: 43 nemzet zászlaját vonták fel.

 

A több ezer soknemzetiségű sportoló között Magyarország 57 fős válogatottjának tagjaként, korosztályában gerelyhajításban a hódmezővásárhelyi Kiss Pál indult. A Hódiák SE elnöki tisztét is ellátó szenior atléta ismét kimagasló eredményt ért el. Az M55-ös korcsoportban, a mezőny legidősebb dobójaként, 47,86 méterrel a dobogó legfelső fokára állhatott.

 

A döntőben Kiss Pál 47,86-os dobása 3 és fél méterrel haladta meg a második helyezett francia sportoló dobását.

 

A versenyen Magyarország válogatottja 23 érmes helyezést szerzett, 9 arany-, 9 ezüst-, és 5 bronzéremmel.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb érmes helyezései

Vásárhely ifjú sportcsillagának újabb...

Egy hétvégén két országos bajnokságon, tőrözésben és négypróbában...
Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában

Ismét lesz bölcsőde a Teleki utcában

230 millió forint támogatást nyert Hódmezővásárhely a Pénzügyminisztériumtól az ingatlan...
 

És ezt már olvasta?

Újabb sikeres színházi előadás
Újabb sikeres színházi előadás Egy férfiklub hétköznapjaiba engedett bepillantást a Nő a tét című előadás legutóbb a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek Pazar zenei élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann közös koncertjére a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
 
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt-, valamint U20-as csapata vasárnap a Pápa otthonában lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjában. Egy győzelem, egy vereség.
 
Dobogós helyezések Budapesten
Dobogós helyezések Budapesten

Október 12-én a 12. Magyar Open Poomsae Bajnokságon a vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KHSE sportolói 5 dobogós helyezést ért el.

 
Súlyos testi sértés a vád
Súlyos testi sértés a vád Vádat emeltek egy tanár ellen, aki eltörte egy diákja kezét idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában.
 
Választott Hódmezővásárhely
Választott Hódmezővásárhely

13 478 szavazattal Dr. Márki-Zay Péter lett a polgármestere. Fölényes győzelmet arattak a Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltje.

 

 
Mindszenti sorozatbetörés elfogással
Mindszenti sorozatbetörés elfogással Nem kis riadalmat keltett a mindszenti és vásárhelyi facebookosok között az a hír, hogy 12 óra alatt 5 betörés volt. Igaz a betörő csak 4 órán ár örülhetett a zsákmánynak.