SportKét hétvége - két aranyérem

2017. július 5., szerda
 
Két hétvége - két aranyérem

Újabb spotsikereket jelentő két hetet tudhat maga mögött a vásárhelyi Kiss Pál szenior atléta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén januártól a Hódiák SE elnöki tisztét is betöltő szenior atléta az egyesülete hírnevét saját eredményeivel is növeli, ezúttal az osztrák, előtte egy héttel pedig a magyar bajnokság megnyerésével.

Június 25-én Budapesten rendezték a Magyarország 2017. Évi Szenior Atlétikai Bajnokságot. Kiss Pál (57) gerelyhajításban 46,23 méteres dobásával állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A kimagasló eredményhez egy adalék: a hasonló korú második, illetve harmadik helyezettet éppen 15 méterrel dobta túl!

 

Egy héttel később az ausztriai Wolfsbergben rendezett Osztrák Senior Atlétikai Bajnokságon is aranyérmes dobással fejezte be a versenynapot. Tavaly augusztusban egyébként az Amstettenben rendezett Nemzetközi és Nemzeti Osztrák Senior Atlétikai Bajnokságon aranyat érő 50,53 méteres dobásával már letette a névjegyét Ausztriában.    

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

90 éves Tóth Mihályné

90 éves Tóth Mihályné

Már kisgyermekként is a mezőgazdaságban dolgozott, majd 1967-be beköltöztek a városba. 
Az áldozatos és elengedhetetlen munkát végzők napja

Az áldozatos és elengedhetetlen munkát...

Semmelweis Ignác születésének évfordulóján, hagyományosan a vásárhelyi, a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kalandtúrára fel!
Kalandtúrára fel! A vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub hetedik alkalommal rendezi meg a régió egyik legérdekesebb és százakat megmozgató sportrendezvényét.
 
90 éves Lipcsei Jánosné
90 éves Lipcsei Jánosné A Béke Szálló bisztrójában dolgozott szakácsként, majd Újvároson egy kifőzdében közel 300 főre főzött, innen ment nyugdíjba.
 
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta Hatalmas tapsot kapott, miután fejsérülése után visszament a pályára. A vásárhelyi játékos a szerencsétlen esetről, állapotáról beszélt.
 
Tolvaj a strandon
Tolvaj a strandon Szerencsére idén ez az első és remélhetőleg a továbbiakban ritka bűncselekmény: strandolók meglopása a Török Sándor Strandfürdőben. 
 
Készülnek a szezonra
Készülnek a szezonra Három hét egyéni és két hét közös edzésmunka áll az NBI/B bajnokságra készülő felnőtt női kézilabda csapat mögött. Itt a szezon menetrendje!
 
Országos aláírásgyűjtés kezdődött
Országos aláírásgyűjtés kezdődött A cél az állatvédelmi törvény szigorítása. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott.
 
Vitt mindent ami mozdítható volt
Vitt mindent ami mozdítható volt A tettes mindig visszatér a tett színhelyére - tartja a mondás. A vásárhelyi betörő ezt megduplázta. A 21 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.