SportKét hétvége - két aranyérem

2017. július 5., szerda
 
Két hétvége - két aranyérem

Újabb spotsikereket jelentő két hetet tudhat maga mögött a vásárhelyi Kiss Pál szenior atléta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idén januártól a Hódiák SE elnöki tisztét is betöltő szenior atléta az egyesülete hírnevét saját eredményeivel is növeli, ezúttal az osztrák, előtte egy héttel pedig a magyar bajnokság megnyerésével.

Június 25-én Budapesten rendezték a Magyarország 2017. Évi Szenior Atlétikai Bajnokságot. Kiss Pál (57) gerelyhajításban 46,23 méteres dobásával állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A kimagasló eredményhez egy adalék: a hasonló korú második, illetve harmadik helyezettet éppen 15 méterrel dobta túl!

 

Egy héttel később az ausztriai Wolfsbergben rendezett Osztrák Senior Atlétikai Bajnokságon is aranyérmes dobással fejezte be a versenynapot. Tavaly augusztusban egyébként az Amstettenben rendezett Nemzetközi és Nemzeti Osztrák Senior Atlétikai Bajnokságon aranyat érő 50,53 méteres dobásával már letette a névjegyét Ausztriában.    

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

90 éves Tóth Mihályné

90 éves Tóth Mihályné

Már kisgyermekként is a mezőgazdaságban dolgozott, majd 1967-be beköltöztek a városba. 
Az áldozatos és elengedhetetlen munkát végzők napja

Az áldozatos és elengedhetetlen munkát...

Semmelweis Ignác születésének évfordulóján, hagyományosan a vásárhelyi, a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Aggodalomra nincs ok
Aggodalomra nincs ok Több ezer vásárhelyit érint a Centrum-Kábel megszűnése. A céget a UPC vette meg, amely igen kedvező ajánlattal él, sőt 2 hónapig fizetni sem kell.
 
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit A Délmagyarországnál szerda délelőtt egy értekezleten bejelentették, hogy távoznia kell a lap főszerkesztőjének és az helyettesének is.
 
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden A hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének 1956-os témájú kiállításán új könyvét is bemutatta. 
 
Ismét ledől az Iván szobor
Ismét ledől az Iván szobor Idén nem lesz koszorúzás, hanem azt szeretnék, ha egy-egy szál virággal emlékezik a város az 56-os áldozatokra. Fáklyás felvonulás, fényfestés.
 
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete Shane Tusup a saját facebook oldalán méltatta a hódmezővásárhelyi rendezvényt, illetve leírta benyomásait. Az oldalnak közel 50 ezer követője van.
 
Történelemverseny az Emlékpontban
Történelemverseny az Emlékpontban Tavaly 60 diák, idén négy csapat 14 diák nevezett be a hódmezővásárhelyi Emlékpont 1956-os történelemversenyére. Képekkel!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."