GazdaságKét autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

2019. szeptember 26., csütörtök
 
Két autót kapott a Hódmezővásárhelyi Polgárőrség

A Vásárhelyi Polgárőrség is kapott autót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. 18 remek állapotban lévő autót 4 megye között osztották el.

 

 

 

 

 


A 18 gépkocsit szeptember 25-én Szegeden adták át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek.

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az átadó ünnepségen azt mondta: Örülünk, hogy ilyen segítséget tudunk nyújtani a polgárőrségnek, akik ezt ki is érdemelték.

Mint mondta, számítanak a polgárőrök munkájára. A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse.

 

A 18 autó egyike, egy Opel Astra H Hódmezővásárhelyre került, a helyi polgárőrök tevékenységét tesz könnyebbé. A Vásárhelyhez közeli Mindszent polgárőrei is kaptak egy autót.

 

Információink szerint, a vásárhelyi polgárőrök vasárnap, a Kútvölgyi Kukorica Fesztiválon újabb gépkocsit kapnak, ezúttal a Vásárhelyi Polgármesteri Hivataltól. A Renault Cliot a rendezvényen Szula Ferenc, a hódmezővásárhelyi polgárőrség vezetője veszi át Márki-Zay Péter polgármestertől.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk védelme jegyében

Könyvtári Napok Vásárhelyen - Földünk...

Idén az Országos Könyvtári Napok eseményeit szeptember 30-tól október 6-ig rendezik a Németh...
Sportpálya fejlesztések kezdődtek Vásárhelyen

Sportpálya fejlesztések kezdődtek...

Befejezéséhez közeledik a népkerti kosárlabdapálya. Az új pálya magas teherbírású...
 

És ezt már olvasta?

Újabb sikeres színházi előadás
Újabb sikeres színházi előadás Egy férfiklub hétköznapjaiba engedett bepillantást a Nő a tét című előadás legutóbb a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek Pazar zenei élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann közös koncertjére a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
 
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt-, valamint U20-as csapata vasárnap a Pápa otthonában lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjában. Egy győzelem, egy vereség.
 
Dobogós helyezések Budapesten
Dobogós helyezések Budapesten

Október 12-én a 12. Magyar Open Poomsae Bajnokságon a vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KHSE sportolói 5 dobogós helyezést ért el.

 
Súlyos testi sértés a vád
Súlyos testi sértés a vád Vádat emeltek egy tanár ellen, aki eltörte egy diákja kezét idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában.
 
Választott Hódmezővásárhely
Választott Hódmezővásárhely

13 478 szavazattal Dr. Márki-Zay Péter lett a polgármestere. Fölényes győzelmet arattak a Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltje.

 

 
Mindszenti sorozatbetörés elfogással
Mindszenti sorozatbetörés elfogással Nem kis riadalmat keltett a mindszenti és vásárhelyi facebookosok között az a hír, hogy 12 óra alatt 5 betörés volt. Igaz a betörő csak 4 órán ár örülhetett a zsákmánynak.