BulvárKeserű vásárhelyi sztori

2017. szeptember 1., péntek
 
Keserű vásárhelyi sztori

Az ország több nagy internetes portálja is felkapta a hírt, ami nem igazán állítja jó fénybe Hódmezővásárhelyt. Azért a kicsit kesernyés 'happy end' sem maradt el.

 

 

Fotó: Facebook 

 

 

 

A háromgyerekes édesapa, Rudolf egy elesett idős férfira lett figyelmes az utcán, és azon nyomban a segítségére sietett. Közben letette a földre a táskáját, amivel egy óvatlan pillanatban kereket oldott valaki.

 

– A Nyizsnyai Gusztáv utcában történt. Miközben a páromnak sikerült stabil oldalfekvésbe helyeznie a rosszul lévő bácsit, ellopták a táskáját – mesélte elkeseredetten Pásztor Katalin, az édesanya.

– Miután felhívott, nagyon kétségbeestem, ugyanis mindketten tudtuk, hogy benne volt a családunk szeptemberre szánt, megmaradt negyvenezer fo­rintja is.

 

Katalinék rögvest feljelentést tettek a rendőrségen. A táskát órákkal később megtalálták egy Kaszap utcai kukában, de a pénztárca sajnos teljesen üres volt.

 

– Nekünk ez a negyvenezer forint a létszükségletet jelenti. Három kisgyerekünk van, akiknek az ennivalója is komoly problémát fog jelenteni ebben a hónapban. A tettes szó szerint kivette a szájukból az ételt. A két kislányunkat, Zorkát és Linettet ráadásul épp most kellene beóvodáztatni, számos dologra lenne szükségük. A kisfiunk, Vendel pedig, aki még egyéves sincs, Down-szindrómában szenved. Sok időt kell kórházban töltenie, és a betegsége miatt több drága gyógyszert kell szednie – sorolta kétségbeesetten Katalin.

 

Azóta egyébként megmozdult a vásárhelyi facebookos közösség és nemcsak a családi kasszából hiányzó 40 ezer forint gyűlt össze, hanem további jótékonykodással segítik a háromgyermekes családot.

 
 
VH-blikk
 

Olvassa el ezt is!

Egy egyszerű történet

Egy egyszerű történet

A 86 éves vásárhelyi Mária néni napokig nem vette fel a telefont. A tűzoltók a betört ablakon keresztül...
Eljött a számonkérés ideje

Eljött a számonkérés ideje

A NAV Bűnügyi Igazgatósága által elrendelt vizsgálat igazolja Bálint Gabriella múlt heti...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.