BulvárKeserű vásárhelyi sztori

2017. szeptember 1., péntek
 
Keserű vásárhelyi sztori

Az ország több nagy internetes portálja is felkapta a hírt, ami nem igazán állítja jó fénybe Hódmezővásárhelyt. Azért a kicsit kesernyés 'happy end' sem maradt el.

 

 

Fotó: Facebook 

 

 

 

A háromgyerekes édesapa, Rudolf egy elesett idős férfira lett figyelmes az utcán, és azon nyomban a segítségére sietett. Közben letette a földre a táskáját, amivel egy óvatlan pillanatban kereket oldott valaki.

 

– A Nyizsnyai Gusztáv utcában történt. Miközben a páromnak sikerült stabil oldalfekvésbe helyeznie a rosszul lévő bácsit, ellopták a táskáját – mesélte elkeseredetten Pásztor Katalin, az édesanya.

– Miután felhívott, nagyon kétségbeestem, ugyanis mindketten tudtuk, hogy benne volt a családunk szeptemberre szánt, megmaradt negyvenezer fo­rintja is.

 

Katalinék rögvest feljelentést tettek a rendőrségen. A táskát órákkal később megtalálták egy Kaszap utcai kukában, de a pénztárca sajnos teljesen üres volt.

 

– Nekünk ez a negyvenezer forint a létszükségletet jelenti. Három kisgyerekünk van, akiknek az ennivalója is komoly problémát fog jelenteni ebben a hónapban. A tettes szó szerint kivette a szájukból az ételt. A két kislányunkat, Zorkát és Linettet ráadásul épp most kellene beóvodáztatni, számos dologra lenne szükségük. A kisfiunk, Vendel pedig, aki még egyéves sincs, Down-szindrómában szenved. Sok időt kell kórházban töltenie, és a betegsége miatt több drága gyógyszert kell szednie – sorolta kétségbeesetten Katalin.

 

Azóta egyébként megmozdult a vásárhelyi facebookos közösség és nemcsak a családi kasszából hiányzó 40 ezer forint gyűlt össze, hanem további jótékonykodással segítik a háromgyermekes családot.

 
 
VH-blikk
 

Olvassa el ezt is!

Egy egyszerű történet

Egy egyszerű történet

A 86 éves vásárhelyi Mária néni napokig nem vette fel a telefont. A tűzoltók a betört ablakon keresztül...
Eljött a számonkérés ideje

Eljött a számonkérés ideje

A NAV Bűnügyi Igazgatósága által elrendelt vizsgálat igazolja Bálint Gabriella múlt heti...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.