Kék hírekKamionban a fél világ

2017. augusztus 19., szombat
 
Kamionban a fél világ

Vajon miben reménykedett az a 37 illegális migráns, akik egy kamionban megbújva próbáltak átjutni a magyar határon.

 

 

 

 

 

 

Egy török állampolgárságú férfi augusztus 18-án 3 óra körül egy tehergépkocsi sofőrjeként akart az ország területére lépni Csanádpalotánál. Az ellenőrzés során a rendőrök a jármű rakterében 37 illegális migránst találtak. A csoport tagjai magukat iraki, szír állampolgárnak vallották. Érdekesség, hogy Afrika s Madagaszkár között elterülő paradicsomi szépségű Comoro Szigetekről elindult migráns is volt a kamionban megbújtak között.

 

Mivel sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a határsértőket a rendőrök a kamion vezetőjével együtt a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltségre előállították.

 

A tehergépkocsi sofőrjével szemben embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 
 
VH-CSMRFK
 

Olvassa el ezt is!

Restaurálták Magyarország legnagyobb első világháborús szobrát

Restaurálták Magyarország legnagyobb első...

Pásztor János alkotása csütörtökön került vissza a Kossuth térre. Az...
Ököllel ütve követelték vissza a kölcsönt

Ököllel ütve követelték vissza a kölcsönt

Erőszakkal követelték a kölcsönadott pénzt egy 35 éves férfi ismerősüktől. A vásárhelyi...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Döntetlenre sikerült
Döntetlenre sikerült A HLKC előbb hazai pályán szenvedett nem várt, nagy-arányú vereséget, majd idegenben a mezőny egyik élcsapata ellen bravúros döntetlent ért el. 
 
Részvétnyilvánítások
Részvétnyilvánítások

Pártok, civilszervezetek, közéleti személyiségek részvétnyilvánításai, megemlékezései Almási István Hódmezővásárhely polgármesterének halálára.

(Folyamatosan frissül!)

 
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek
Kutyás nyugdíjasok tovább élnek A háziállatok csökkentik a magányt, ami egyébként nagyban hozzájárul a szívbetegségek kialakulásához és a demenciához. 
 
Elhunyt Almási István
Elhunyt Almási István Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel tudatja, hogy Almási István polgármester életének 73. évében elhunyt.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.46.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Együttérzés a kis lila polip segítségével
Együttérzés a kis lila polip segítségével A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel!
 
Új turisztika stratégia jövőre
Új turisztika stratégia jövőre Vásárhely is benne lesz a tavaszig a kormány elé kerülő egészségturisztikai stratégiában. Perspektivikus jövőképet akarnak teremteni az ágazat számára.