KözéletJOGpont Vásárhelyen

2017. augusztus 12., szombat
 
JOGpont Vásárhelyen

Augusztus 19.-én (szombaton) Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tér Andrássy út felőli oldalán délelőtt 9 órai kezdettel JogÁsz Napot tartanak.

 

 

 

 

 

 


A rendezvénysátrakban, az alkalmi JOGponton a vásárhelyiek számára lehetőség nyílik személyesen a kitelepült jogászoktól jogi segítséget kérni, természetesen ingyenesen.

Ennek keretében nem csupán jogi tájékozottságuk növelhetik egy rendezvény keretében, hanem azonnal választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. A rendezvény témája munkajog/cégjog/TB/adójog köré csoportosul, mindig aktuális témákat követve.

 

JogÁsz Nap rendezvényen széleskörűen informálódhatnak az ingyenes segítségről, a JOGpontok projektről, annak helyszíneiről, valamint a további jogsegélyformákról.

 

Vásárhelyen szombaton jogi előadásokat is tartanak majd a leggyakrabban felmerülő kérdéseket érintően, amelyeket követően konzultációra is van lehetőség. A rendezvény keretében 4 jogász áll rendelkezésére 8 órában a résztvevők tájékoztatására, segítésére. 

 

Olvassa el ezt is!

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

A teherautó vontatmánya átlógott a belső sávba, a gépkocsit nekicsapta az út szélén...
Messze még a döntés!

Messze még a döntés!

Úgy tűnik, hogy a szakma meggyőzte Lázár Jánost: panelépületek nagyszámú el- vagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Húsz éves a Kerámia Szimpózium
Húsz éves a Kerámia Szimpózium December 14-én nyílik és jövő év január 28-ig tekinthető meg a XX. Vásárhelyi Kerámia Szimpózium ’Jubileum’ című beszámoló kiállítása.
 
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban
Szárítógép égett egy vásárhelyi családi házban December 10-én kigyulladt egy szárítógép, amit a város hivatásos egységei eloltottak. Két típusnál előfordul az öngyulladás. Önnek milyen van?
 
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház
Jelentős támogatást kapott a Református Egyház Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnázium impozáns fejlesztését.
 
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában
Mire vigyázzunk a vásárlás forgatagában Vásárhelyen is folytatódott az Országos Rendőr-főkapitányság 2015-ben indított vagyonvédelmi prevenciós programja. A vásárlás veszélyeire hívták fel a figyelmet.
 
Még halálukban is összetartoznak
Még halálukban is összetartoznak

Vajon a sírban miért van egymás felé fordított fejjel a nő és a férfi? Szenzációs és nagyjelentőségű leletek Kopáncsnál. Nézze meg a feltárás képeit!

 
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban Hódmezővásárhelyen lesz a megyében először olyan ügyfélszolgálat a Kormányhivatalban, ahol az állami szolgáltatások köre a NAV ügyeintézéssel bővül.
 
Menő menza a Varga Tamás iskolában
Menő menza a Varga Tamás iskolában Pályázati projekt indul az iskolában, az egészséges táplálkozáshoz szükséges ismeretek elsajátítása, az étkezéssel kapcsolatos szemléletformálás jegyében.