KözéletJOGpont Vásárhelyen

2017. augusztus 12., szombat
 
JOGpont Vásárhelyen

Augusztus 19.-én (szombaton) Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tér Andrássy út felőli oldalán délelőtt 9 órai kezdettel JogÁsz Napot tartanak.

 

 

 

 

 

 


A rendezvénysátrakban, az alkalmi JOGponton a vásárhelyiek számára lehetőség nyílik személyesen a kitelepült jogászoktól jogi segítséget kérni, természetesen ingyenesen.

Ennek keretében nem csupán jogi tájékozottságuk növelhetik egy rendezvény keretében, hanem azonnal választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. A rendezvény témája munkajog/cégjog/TB/adójog köré csoportosul, mindig aktuális témákat követve.

 

JogÁsz Nap rendezvényen széleskörűen informálódhatnak az ingyenes segítségről, a JOGpontok projektről, annak helyszíneiről, valamint a további jogsegélyformákról.

 

Vásárhelyen szombaton jogi előadásokat is tartanak majd a leggyakrabban felmerülő kérdéseket érintően, amelyeket követően konzultációra is van lehetőség. A rendezvény keretében 4 jogász áll rendelkezésére 8 órában a résztvevők tájékoztatására, segítésére. 

 

Olvassa el ezt is!

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

A teherautó vontatmánya átlógott a belső sávba, a gépkocsit nekicsapta az út szélén...
Messze még a döntés!

Messze még a döntés!

Úgy tűnik, hogy a szakma meggyőzte Lázár Jánost: panelépületek nagyszámú el- vagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Városi Sportnap 2017
Városi Sportnap 2017 Idén sem volt könnyű helyzetben a vásárhelyi Önkormányzat Kulturális és Sportbizottsága. Közel száz diákot, továbbá sportszakembereket díjaztak. A díjazottak névsora.
 
Időközi polgármester-választás Hódmezővásárhelyen
Időközi polgármester-választás Hódmezővásárhelyen Néhány tudnivaló! Vasárnap reggel 6-tól 19 óráig 50 szavazókörben 36.818 választópolgár járulhat az urnákhoz.
 
Roma szakkollégisták az Emlékpontban
Roma szakkollégisták az Emlékpontban A hat éve működő szakkollégium Vásárhelyre látogató diákjai a megyeszékhely felsőoktatási intézményeiben tanulnak.
 
Folytatódott az emléknapi rendezvénysorozat
Folytatódott az emléknapi rendezvénysorozat Vágó János: fontos, hogy azok az erők, akik a más véleményt képviselőket börtönbe zárták, vagy akasztófára küldték, soha ne kerülhessenek hatalomra. Képekkel.
 
Nem hozott szerencsét a hazai pálya
Nem hozott szerencsét a hazai pálya A Kosársuli elleni összecsapás második félidejében megrázták magukat a sötét mezesek, és utána már nem engedték ki kezükből a meccset.
 
Idegenben lép pályára a HLKC
Idegenben lép pályára a HLKC Nem szabad hagyni, hogy akárcsak egy percre is vérszemet kapjon a Gyömrő, már a meccs elején dominálni kell, ehhez fegyelmezett és koncentrált játékra lesz szükség.
 
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét
Kovács László: az emberek kiállásukkal őrizzék meg a település békéjét A Fidesz-KDNP jelöltjét támogatja a hódmezővásárhelyi közgyűlés többsége a vasárnapi időközi polgármester-választáson.