KözéletJOGpont Vásárhelyen

2017. augusztus 12., szombat
 
JOGpont Vásárhelyen

Augusztus 19.-én (szombaton) Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tér Andrássy út felőli oldalán délelőtt 9 órai kezdettel JogÁsz Napot tartanak.

 

 

 

 

 

 


A rendezvénysátrakban, az alkalmi JOGponton a vásárhelyiek számára lehetőség nyílik személyesen a kitelepült jogászoktól jogi segítséget kérni, természetesen ingyenesen.

Ennek keretében nem csupán jogi tájékozottságuk növelhetik egy rendezvény keretében, hanem azonnal választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. A rendezvény témája munkajog/cégjog/TB/adójog köré csoportosul, mindig aktuális témákat követve.

 

JogÁsz Nap rendezvényen széleskörűen informálódhatnak az ingyenes segítségről, a JOGpontok projektről, annak helyszíneiről, valamint a további jogsegélyformákról.

 

Vásárhelyen szombaton jogi előadásokat is tartanak majd a leggyakrabban felmerülő kérdéseket érintően, amelyeket követően konzultációra is van lehetőség. A rendezvény keretében 4 jogász áll rendelkezésére 8 órában a résztvevők tájékoztatására, segítésére. 

 

Olvassa el ezt is!

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

A teherautó vontatmánya átlógott a belső sávba, a gépkocsit nekicsapta az út szélén...
Messze még a döntés!

Messze még a döntés!

Úgy tűnik, hogy a szakma meggyőzte Lázár Jánost: panelépületek nagyszámú el- vagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Aggodalomra nincs ok
Aggodalomra nincs ok Több ezer vásárhelyit érint a Centrum-Kábel megszűnése. A céget a UPC vette meg, amely igen kedvező ajánlattal él, sőt 2 hónapig fizetni sem kell.
 
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit
Kirúgták a Délmagyarország sajtószakmai vezetőit A Délmagyarországnál szerda délelőtt egy értekezleten bejelentették, hogy távoznia kell a lap főszerkesztőjének és az helyettesének is.
 
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden
Miklós Péter tablókiállítása Szegeden A hódmezővásárhelyi Emlékpont intézményvezetőjének 1956-os témájú kiállításán új könyvét is bemutatta. 
 
Ismét ledől az Iván szobor
Ismét ledől az Iván szobor Idén nem lesz koszorúzás, hanem azt szeretnék, ha egy-egy szál virággal emlékezik a város az 56-os áldozatokra. Fáklyás felvonulás, fényfestés.
 
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete
A Hód Kupa Úszóverseny utóélete Shane Tusup a saját facebook oldalán méltatta a hódmezővásárhelyi rendezvényt, illetve leírta benyomásait. Az oldalnak közel 50 ezer követője van.
 
Történelemverseny az Emlékpontban
Történelemverseny az Emlékpontban Tavaly 60 diák, idén négy csapat 14 diák nevezett be a hódmezővásárhelyi Emlékpont 1956-os történelemversenyére. Képekkel!
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2017.41.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."