KözéletJOGpont Vásárhelyen

2017. augusztus 12., szombat
 
JOGpont Vásárhelyen

Augusztus 19.-én (szombaton) Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tér Andrássy út felőli oldalán délelőtt 9 órai kezdettel JogÁsz Napot tartanak.

 

 

 

 

 

 


A rendezvénysátrakban, az alkalmi JOGponton a vásárhelyiek számára lehetőség nyílik személyesen a kitelepült jogászoktól jogi segítséget kérni, természetesen ingyenesen.

Ennek keretében nem csupán jogi tájékozottságuk növelhetik egy rendezvény keretében, hanem azonnal választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. A rendezvény témája munkajog/cégjog/TB/adójog köré csoportosul, mindig aktuális témákat követve.

 

JogÁsz Nap rendezvényen széleskörűen informálódhatnak az ingyenes segítségről, a JOGpontok projektről, annak helyszíneiről, valamint a további jogsegélyformákról.

 

Vásárhelyen szombaton jogi előadásokat is tartanak majd a leggyakrabban felmerülő kérdéseket érintően, amelyeket követően konzultációra is van lehetőség. A rendezvény keretében 4 jogász áll rendelkezésére 8 órában a résztvevők tájékoztatására, segítésére. 

 

Olvassa el ezt is!

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

A teherautó vontatmánya átlógott a belső sávba, a gépkocsit nekicsapta az út szélén...
Messze még a döntés!

Messze még a döntés!

Úgy tűnik, hogy a szakma meggyőzte Lázár Jánost: panelépületek nagyszámú el- vagy...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Kalandtúrára fel!
Kalandtúrára fel! A vásárhelyi Hungarian Flyers Kerékpáros Klub hetedik alkalommal rendezi meg a régió egyik legérdekesebb és százakat megmozgató sportrendezvényét.
 
90 éves Lipcsei Jánosné
90 éves Lipcsei Jánosné A Béke Szálló bisztrójában dolgozott szakácsként, majd Újvároson egy kifőzdében közel 300 főre főzött, innen ment nyugdíjba.
 
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta
Kecskés Ákos vérző fejjel is folytatta Hatalmas tapsot kapott, miután fejsérülése után visszament a pályára. A vásárhelyi játékos a szerencsétlen esetről, állapotáról beszélt.
 
Tolvaj a strandon
Tolvaj a strandon Szerencsére idén ez az első és remélhetőleg a továbbiakban ritka bűncselekmény: strandolók meglopása a Török Sándor Strandfürdőben. 
 
Készülnek a szezonra
Készülnek a szezonra Három hét egyéni és két hét közös edzésmunka áll az NBI/B bajnokságra készülő felnőtt női kézilabda csapat mögött. Itt a szezon menetrendje!
 
Országos aláírásgyűjtés kezdődött
Országos aláírásgyűjtés kezdődött A cél az állatvédelmi törvény szigorítása. A Polgári kezdeményezéshez a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is csatlakozott.
 
Vitt mindent ami mozdítható volt
Vitt mindent ami mozdítható volt A tettes mindig visszatér a tett színhelyére - tartja a mondás. A vásárhelyi betörő ezt megduplázta. A 21 éves férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték.