KözéletJOGpont Vásárhelyen

2017. augusztus 12., szombat
 
JOGpont Vásárhelyen

Augusztus 19.-én (szombaton) Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tér Andrássy út felőli oldalán délelőtt 9 órai kezdettel JogÁsz Napot tartanak.

 

 

 

 

 

 


A rendezvénysátrakban, az alkalmi JOGponton a vásárhelyiek számára lehetőség nyílik személyesen a kitelepült jogászoktól jogi segítséget kérni, természetesen ingyenesen.

Ennek keretében nem csupán jogi tájékozottságuk növelhetik egy rendezvény keretében, hanem azonnal választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre. A rendezvény témája munkajog/cégjog/TB/adójog köré csoportosul, mindig aktuális témákat követve.

 

JogÁsz Nap rendezvényen széleskörűen informálódhatnak az ingyenes segítségről, a JOGpontok projektről, annak helyszíneiről, valamint a további jogsegélyformákról.

 

Vásárhelyen szombaton jogi előadásokat is tartanak majd a leggyakrabban felmerülő kérdéseket érintően, amelyeket követően konzultációra is van lehetőség. A rendezvény keretében 4 jogász áll rendelkezésére 8 órában a résztvevők tájékoztatására, segítésére. 

 

Olvassa el ezt is!

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

Baleset Vásárhelyen a körforgalomban

A teherautó vontatmánya átlógott a belső sávba, a gépkocsit nekicsapta az út szélén...
Messze még a döntés!

Messze még a döntés!

Úgy tűnik, hogy a szakma meggyőzte Lázár Jánost: panelépületek nagyszámú el- vagy...
 

És ezt már olvasta?

A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét
A lőtéren ellenőrizték a rajok felkészültségi szintjét Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi bázisán megalakított Zászlóalj Harccsoport gyakorlatozott.
 
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt
Útlevél ellenőrzéskor át akarta verni a határőrt Nem volt elég a honosítással kapott kettős állampolgárság, magyar útlevelet is akart szerezni, egészen fifikás módon. Börtön lett a vége.
 
Fürdési tilalom a Mártély holtágon
Fürdési tilalom a Mártély holtágon Rossz hír, pláne mivel a következő napokban igazi nyaraló időt prognosztizál a meteorológia, hogy alig két hét után, ismét kikerült a fürödni tilos tábla a Mártélyi szabadstrandra.
 
Súlyos baleset Vásárhely közelében
Súlyos baleset Vásárhely közelében

Július 18-án a kora délutáni órákban baleset történt a 45-ös főút Szentes és Hódmezővásárhely közötti szakaszán.

 
Vásárhelyi betörők rendőrkézen
Vásárhelyi betörők rendőrkézen Néhány nap alatt egy, a városban történt lakásbetörést derítettek fel a hódmezővásárhelyi rendőrök. A bűncselekménnyel kapcsolatba 3 férfit előállítottak.
 
90 éves Lantos László Imre
90 éves Lantos László Imre A Volánnál  tehertaxisként dolgozott, majd személyi taxisként ment nyugdíjba.
 
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden
Ifjú Állatbarátok Tábora Szegeden A szegedi Állatvédelmi Kontaktpontjában nyári tábort szervez az Országos Állatvédelmi Alapítvány 6-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják.