SportIsmét rengeteg kihagyott ziccer

2017. december 12., kedd
 
Ismét rengeteg kihagyott ziccer

Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, a hazai csapat gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.

 

 

 

 

 

 

 

A szakmai vezetés szerint az első félidőben hiányzott az összpontosítás a játékukból, valós lehetőségük  volt szorosan tapadni a hazaiakra, de a helyzetkihasználásuk ezúttal hagyott kívánni valót maga után. Ennek köszönhetően a félidő végére tetemes, 10 gólos hátrányba került a HLKC.
A második játékrészben jelentősen feljavultak, az ötvenedik percben 6 gólra csökkentették hátrányukat (28-22). A Göd azonban újra megrázta magát, és végül 33-25 arányban diadalmaskodott.

 

Gödi SE – Hódmezővásárhelyi LKC 33-25 (19-9)

NBI/B Keleti-csoport női felnőtt bajnokság – 13. forduló
2017.12.10. – Göd, 110 néző
Játékvezetők: Buza Bence, Cseszregi Bence
Versenybírók: Farkas Zsuzsanna, György Szolanzs
HLKC: Veress – Török 2, Nagy 2, Szepesi 2, Herceg 8, Lovistyék 6, Kandó 1,Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Mihajlov 1, Földesi 1, Becsei 2, Horváth, Bálint

 

Bartók Csaba vezetőedző:”Két hiányérzetem is van a mérkőzést illetően. Az egyik, hogy a küzdéssel, odafigyeléssel, akarattal a csapat egy részénél komoly gondok voltak, míg a másik rész nagyot küzdött! A másik pedig a rengeteg kihagyott ziccer-helyzet, melyek pontosabb végrehajtása esetén komoly esélyünk lehetett volna pontot, pontokat szerezni. Nem örvendek a látottaknak és az eredménynek.”

 

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club Felnőtt Női csapata a bajnoki tabella 10. helyén telel, a tavaszi szezon első fordulójában (február 3.) Egerben lépnek pályára az Eszterházy KFSC vendégeként.

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Jelentős támogatást kapott a Református Egyház

Jelentős támogatást kapott a Református...

Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a...
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban

A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban

Hódmezővásárhelyen lesz a megyében először olyan ügyfélszolgálat a Kormányhivatalban, ahol...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.