SportIsmét rengeteg kihagyott ziccer

2017. december 12., kedd
 
Ismét rengeteg kihagyott ziccer

Az NBI/B utolsó őszi fordulójában Gödön, a hazai csapat gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.

 

 

 

 

 

 

 

A szakmai vezetés szerint az első félidőben hiányzott az összpontosítás a játékukból, valós lehetőségük  volt szorosan tapadni a hazaiakra, de a helyzetkihasználásuk ezúttal hagyott kívánni valót maga után. Ennek köszönhetően a félidő végére tetemes, 10 gólos hátrányba került a HLKC.
A második játékrészben jelentősen feljavultak, az ötvenedik percben 6 gólra csökkentették hátrányukat (28-22). A Göd azonban újra megrázta magát, és végül 33-25 arányban diadalmaskodott.

 

Gödi SE – Hódmezővásárhelyi LKC 33-25 (19-9)

NBI/B Keleti-csoport női felnőtt bajnokság – 13. forduló
2017.12.10. – Göd, 110 néző
Játékvezetők: Buza Bence, Cseszregi Bence
Versenybírók: Farkas Zsuzsanna, György Szolanzs
HLKC: Veress – Török 2, Nagy 2, Szepesi 2, Herceg 8, Lovistyék 6, Kandó 1,Cs: Ádász (k), Áncsán (k), Mihajlov 1, Földesi 1, Becsei 2, Horváth, Bálint

 

Bartók Csaba vezetőedző:”Két hiányérzetem is van a mérkőzést illetően. Az egyik, hogy a küzdéssel, odafigyeléssel, akarattal a csapat egy részénél komoly gondok voltak, míg a másik rész nagyot küzdött! A másik pedig a rengeteg kihagyott ziccer-helyzet, melyek pontosabb végrehajtása esetén komoly esélyünk lehetett volna pontot, pontokat szerezni. Nem örvendek a látottaknak és az eredménynek.”

 

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club Felnőtt Női csapata a bajnoki tabella 10. helyén telel, a tavaszi szezon első fordulójában (február 3.) Egerben lépnek pályára az Eszterházy KFSC vendégeként.

 
 
Forrás: HLKC
VH
 

Olvassa el ezt is!

Jelentős támogatást kapott a Református Egyház

Jelentős támogatást kapott a Református...

Valószínű, hogy a kormány által juttatott 24 milliárdból valósítják meg a...
A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban

A NAV ügyintézés is a Kormányhivatalban

Hódmezővásárhelyen lesz a megyében először olyan ügyfélszolgálat a Kormányhivatalban, ahol...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.