SportHwarang-Do SE bravúr a Magyar Bajnokságon

2017. november 27., hétfő
 

November 25-én Budafokon rendezték a  World Taekwondo Magyar Bajnokságot, amelyen összesen 19 klub 174 versenyzője vett részt.

 

 

 

 

 

 

 

A WTF taekwondo egyik kiemelkedő hazai versenyén a Promontor utcai BMTE Sporttelepen délelőtt a gyermekeké és újdonságként a veteránoké volt a pást, délután a kadet, junior és felnőtt versenyeket bonyolították.

 

A verseny elején ünnepélyes keretek között fekete öves Dan diplomákat adtak át.

A hódmezővásárhelyi Hwarang-Do Sportegyesület 5. Danos Mestere Balázs Éva adta át a fekete öv 2. Dan koreai diplomákat Dr. Mohos Andrásnak, Néma Norbertnek, Lengyel Alexnek, Dobó Anitának.

A Tájfun SE rendezésében lebonyolított 2017-es országos taekwondo bajnokságon összesen 55 kategóriában avattak bajnokot szombaton. A legtöbb kategóriában papírforma eredmények születtek, de igazi parázs csatákat is láthattak a nézők a helyszínen vagy az élő közvetítés során, és még a friss kadet Európa-bajnokot is meg tudták lepni.

 

A legtöbb aranyat a Honvéd versenyzői produkálták, ezzel meg is nyerték a csapatversenyt. A hódmezővásárhelyi Hwarang-Do Sportegyesület szegedi és hódmezővásárhelyi sportolói 7 arany-, 5 ezüst- és 6 bronzérmet szereztek, ezzel az egyesület a csapatversenyben a negyedik lett.

 

Eredmények:

 
Aranyérmesek:

Verók Adrienn -27kg gyerek

Verók Barbara -47kg kadett

Szojka Dániel -53kg kadett

Berkes Adél -55kg junior

Dr. Mohos András -74kg felnőtt

Pásztorné Kovács Zsuzsa +73kg veterán

Madarász József -80kg veterán

 

Ezüstérmesek:

Héjja Renáta-24kg gyerek

Tisza András-30 kggyerek

Sándor Csongor -36kg gyerek

Pásztor Levente -49kgkadett

Domján József -53kg kadett

 

Bronzérmesek:

Pásztor Kincső -30kg gyerek

Kiss Regő -30kg gyerek

Sztojka Marcell -53kg kadett

Lengyel Tamás -57kg kadett

Sztoján Péter -80kg felnőtt

Nagy Norman -87kg felnőtt

 

Felkészítő edző Balázs Éva 5.Dan 
A versenyen Kopasz Attila 2.Dan és Néma Norbert 2.Dan edzők segítettek.

 

Olvassa el ezt is!

Újabb részletek a vásárhelyi néni kifosztásáról

Újabb részletek a vásárhelyi néni...

A 92 éves nénit a lakásában kifosztó, magukat önkormányzati dolgozónak kiadó férfiak...
Bajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

Bajnoki címet nyert a pécsi-vásárhelyi páros

A sikeres páros egyik tagja Haddad Sabrina. 11 éve táncol, számára a jövő is a tánc körül forog, a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere
Elismerést kapott a Helyőrségi Zenekar karmestere Kovács István: Ez a kitüntetés nemcsak nekem, hanem a Hódmezővásárhelyi Helyőrségi Zenekar minden tagjának szól.
 
Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.
 
Hét éve hunyt el Olasz Sándor
Hét éve hunyt el Olasz Sándor 2011. február 21-én  meghalt Olasz Sándor, irodalomtörténész, kritikus, a Tiszatáj folyóirat főszerkesztője. A Hódmezővásárhelyen született tudós 2010-ben Pro Urbe kitüntetést kapott.
 
Égető Eszter találkozása mai diákokkal
Égető Eszter találkozása mai diákokkal Németh László Hódmezővásárhelyen töltött időszakára és a vásárhelyi élményeit is megjelenítő Égető Eszter című regényéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa A látogatás időzítése talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk. Már  minden megyei lap kormányközeli vállalkozók kezébe került.
 
Lassabban terjed az influenza
Lassabban terjed az influenza A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25%-a, 9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki. A 3-5 évesek körében volt a legmagasabb.