BulvárHat ország harminc város

2019. április 14., vasárnap
 
Hat ország harminc város

Ismét növeli szegedi kínálatát Európa legnagyobb távolsági buszszolgáltatója. A FlixBus közvetlen összeköttetéseket indított Münchenbe, Salzburgba és Rosenheimbe.

 

 

 

 

 

 

 

Az új német és osztrák célállomások éjszakai busszal érhetők el, a szegediek heti öt indulási lehetőségből választhatnak. Leghamarabb Salzburgba juthatnak el az utasok, kevesebb mint tíz óra az út távolsági busszal.

 

A FlixBus jelenleg hat országba kínál átszállás nélküli utazási lehetőséget a megyeszékhelyről, Bécs, Pozsony, Prága, Berlin, Szófia vagy Bukarest mellett számos további kisebb város, összesen közel 30 európai település közelíthető meg zöld busszal.

„Európában közel 2000 célállomásra közlekednek FlixBus-ok, ezeknek 40 százaléka 20.000 főnél kisebb település. Magyarországon is része a stratégiánknak, hogy a Budapesten kívüli régiókat minél több szállal a kontinentális hálózatunkhoz kapcsoljuk. A jelenlegi bővítéssel újabb turisztikailag fontos területek válnak elérhetővé szegedi utasainknak, már a nyári főszezon előtt.” – mondta el Arany László, a FlixBus regionális ügyvezető igazgatója.

 

A FlixBus 2016 óta bővíti hálózatát Magyarországon, több mint száz európai településre biztosít közvetlen összeköttetést. 2019-ben eddig Horvátország irányába jelentett be jelentős bővítéseket a vállalat, nyáron több mint húsz adriai településre indulnak majd buszok naponta Budapestről, Zágráb felé pedig megduplázza kapacitását a cég júniusig, tizenkét járatot kínál majd naponta.

 
 
X
 

Olvassa el ezt is!

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél Alföld

Korszerű mentőhelikoptert kapott a Dél...

Három mentőhelikoptert adott át üzemeltetésre az Országos Mentőszolgálat tulajdonában lévő Magyar...

Egy győzelem már megvan

Egy győzelem már megvan

Elkezdődött a felsőházi rájátszás a Vásárhelyi Kosársuli számára az NB I/B Zöld...
 

És ezt már olvasta?

Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.24.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.24.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Megemlékezés és könyvbemutató
Megemlékezés és könyvbemutató A holokauszt hódmezővásárhelyi áldozataira emlékeztek a zsinagógában, majd a zsinagóga melleti kiállítóhelyen mutatták be Nagy Gyöngyi, zsidó katonák sorsát ismertető könyvét.
 
470 vásárhelyi mártír emléknapja
470 vásárhelyi mártír emléknapja 1944-ben június 16-án hurcolták el a város 737 zsidó polgárát. A vásárhelyi zsinagóga órája a mai napig is azt az időpontot – tíz óra tíz percet – mutatja.
 
Vásárhelyi öklöző a magyar válogatottban
Vásárhelyi öklöző a magyar válogatottban Három Kovácsra lehet büszke Vásárhely. Nem rokonok, de a vezetéknevük azonos, és az a közös bennük, hogy a Boxing Gym Vásárhely fiatal ökölvívói.
 
Tűzgyújtási tilalom Csongrád Megyében
Tűzgyújtási tilalom Csongrád Megyében Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön.
 
Szűcs Róbert marad a felnőtt csapat vezetőedzője
Szűcs Róbert marad a felnőtt csapat vezetőedzője Az együttes a megyei I. osztályban folytathatja a küzdelmeket. A cél az lesz, hogy a helyi kötődésű és az utánpótlás tehetséges játékosai kapjanak lehetőséget.
 
Doktoranduszok az Emlékpontban
Doktoranduszok az Emlékpontban Az Emlékpontban negyedik alkalommal rendezték meg a PhD hallgatók és doktorjelöltek országos konferenciáját.