SportGyőzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

2017. szeptember 5., kedd
 
Győzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

Szeptember első hétvégéjén női szakosztályunk is megkezdte a bajnokságot. A megyei felnőttek között induló vásárhelyi lányok a Kiskundorozsma ellen nyitották a szezont.

 

 

 

 


A vásárhelyi keret a nyár folyamán több helyen átalakult. A távozók oldaláról Tóth Zsuzsa és Fehér Ágnes a St. Mihály, míg Kiss Beatrix a Székkutas csapatához igazolt. Érkező oldalról Fári Bettina és Hegedűs Nauzika Nagymágocsról, valamint Nagy Erika és Tarján Renáta Békéssámsonról igazolt a vásárhelyiekhez.

A HFC-s lányok idegenben léptek pályára, a nagyon ügyes lányokból álló Dorozsma csapata ellen. Az elmúlt években mindig nagyon szoros mérkőzéseket játszott a két csapat egymás ellen, úgyhogy most is egy nagyon kiélezett találkozóra lehetett számítani.

Az első félidőben inkább a vásárhelyiek domináltak. A lányok több szép támadást vezettek és a 22. percben Fári Bettina révén meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben viszont a Dorozsmaiak átvették az irányítást, azonban a vendégek önfeláldozó védekezése, valamint egy remek kapus teljesítmény 3 pontot ért.

 

Csongrád megye, Női Felnőtt II. osztály 'A' csoport 1. forduló

 

Kiskundorozsmai ESK – HFC 0-1 (0-1)

 

HFC: Telek Vanda, Hegedűs Nauzika, Kispál Kitti, Réczi Éva, Fári Bettina, Gábor Noémi, Todoran Katalin, Jesenszki Dóra

Játszott még: Nagy Erika, Albert Júlia, Schneider Krisztina

Edző: Mucsi Dénes

Gólszerző: Fári Bettina

 

Mucsi Dénes: "Megküzdöttek a lányok a győzelemért. Az első félidőben több szép támadást vezettünk és sikerült több helyzetet kialakítanunk, amiből a gólt is szereztük. A második félidőben nagy nyomást helyezett ránk a Dorozsma, de nagyot küzdve sikerült az ellenfél támadásait kivédekeznünk. Gratulálok a lányoknak!"

 

 
 
Forrás: hfc1912.hu
 

Olvassa el ezt is!

Pisztolylövés a Rudnay utcában

Pisztolylövés a Rudnay utcában

A férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és...
A lendület még várat magára

A lendület még várat magára

Nem alakul jól a HFC eddigi szezonja, a múlt héten Mórahalomtól kaptak ki, szeptember 2-án pedig a hazai...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.