SportGyőzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

2017. szeptember 5., kedd
 
Győzelemmel kezdtek a vásárhelyi lányok

Szeptember első hétvégéjén női szakosztályunk is megkezdte a bajnokságot. A megyei felnőttek között induló vásárhelyi lányok a Kiskundorozsma ellen nyitották a szezont.

 

 

 

 


A vásárhelyi keret a nyár folyamán több helyen átalakult. A távozók oldaláról Tóth Zsuzsa és Fehér Ágnes a St. Mihály, míg Kiss Beatrix a Székkutas csapatához igazolt. Érkező oldalról Fári Bettina és Hegedűs Nauzika Nagymágocsról, valamint Nagy Erika és Tarján Renáta Békéssámsonról igazolt a vásárhelyiekhez.

A HFC-s lányok idegenben léptek pályára, a nagyon ügyes lányokból álló Dorozsma csapata ellen. Az elmúlt években mindig nagyon szoros mérkőzéseket játszott a két csapat egymás ellen, úgyhogy most is egy nagyon kiélezett találkozóra lehetett számítani.

Az első félidőben inkább a vásárhelyiek domináltak. A lányok több szép támadást vezettek és a 22. percben Fári Bettina révén meg is szerezték a vezetést. A második játékrészben viszont a Dorozsmaiak átvették az irányítást, azonban a vendégek önfeláldozó védekezése, valamint egy remek kapus teljesítmény 3 pontot ért.

 

Csongrád megye, Női Felnőtt II. osztály 'A' csoport 1. forduló

 

Kiskundorozsmai ESK – HFC 0-1 (0-1)

 

HFC: Telek Vanda, Hegedűs Nauzika, Kispál Kitti, Réczi Éva, Fári Bettina, Gábor Noémi, Todoran Katalin, Jesenszki Dóra

Játszott még: Nagy Erika, Albert Júlia, Schneider Krisztina

Edző: Mucsi Dénes

Gólszerző: Fári Bettina

 

Mucsi Dénes: "Megküzdöttek a lányok a győzelemért. Az első félidőben több szép támadást vezettünk és sikerült több helyzetet kialakítanunk, amiből a gólt is szereztük. A második félidőben nagy nyomást helyezett ránk a Dorozsma, de nagyot küzdve sikerült az ellenfél támadásait kivédekeznünk. Gratulálok a lányoknak!"

 

 
 
Forrás: hfc1912.hu
 

Olvassa el ezt is!

Pisztolylövés a Rudnay utcában

Pisztolylövés a Rudnay utcában

A férfi örjöngeni kezdett, ezért a szomszédok mentőt hívtak, akik nem tudták megfékezni és...
A lendület még várat magára

A lendület még várat magára

Nem alakul jól a HFC eddigi szezonja, a múlt héten Mórahalomtól kaptak ki, szeptember 2-án pedig a hazai...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.