SportGyőzelemmel indult a szezon

2019. szeptember 17., kedd
 
Győzelemmel indult a szezon

Szeptember 14-én elrajtolt a 2019/2020. évi NBII felnőtt bajnokság. A HLKC hazai pályán mutatkozott be a KSZSE elleni megyei derbin.

 

 

 

 

 

 

A honlapjukon olvasható beszámoló szerint a várakozásaik ellenére nem indult jól a mérkőzés, több buta hibát vétettek támadásban, védelmükön pedig könnyedén jutottak át a gyors lábú szegediek.

Ennek köszönhetően hideg-zuhanyként hatott a 0-3 az eredményjelzőn. Öt perc kellett, hogy először betaláljon a Vásárhely, de  a játékuk továbbra sem akart összeállni. Csáki és Nagy góljaival előbb egalizáltak, majd fokozatosan növelték előnyüket, így 3 gólos előnnyel vonulhattak a szünetre.

 

A második félidő is sok hibát, gyakran fegyelmezetlen megoldásokat hozott, ennek köszönhetően nem tudtakk végleg leszakítani a lelkes és jól küzdő ellenfelüket. Török vezérletével szerencsére jól bírták a hajrát, és végül 4 góllal hozták a mérkőzést.

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Kézilabda Szeged SE 26-22 (15-12)

 

NBII Dél-keleti csoport – 1. forduló

Balogh Imsi Sportaréna – 150 néző
Játékvezetők: Kiss, Petrovszky
Versenybíró: Miklós Melinda
 

 

HLKC: Áncsán – Török 6 Nagy 5, Dankó 4, Szabó 2, Csáki 5, Pap, Cs: Ádász (k), Lukács 2, Baráth 2, Kovács, Földesi L., Vörös, Rácz

 

Dankó Ervin vezetőedző: “Örülök a győzelemnek, de sok technikai hibánk volt, ezen javítanunk kell. A védekezésünk többször is megfelelően összeállt, ennek köszönhető a viszonylag kevés kapott gól. Nem vagyok elégedett, de minden kezdett nehéz.”

 

A bajnokság második fordulójában a tavalyi bajnok Gyula otthonába látogatnak szeptember 21-én.

 
 
Forrás: hlkc
VH
 

Olvassa el ezt is!

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

Ismerd meg a mezőgazdaság high-tech arcát

A legújabb agrárkütyük, high-tech eszközök, robotok. A Gregus Máté Mezőgazdasági szakképzőben...
Indul a bormustra Szegeden

Indul a bormustra Szegeden

A hosszú és változatos szegedi fesztiválnyár záró rendezvényére ismét a Dóm...
 

És ezt már olvasta?

Elhunyt Dr. Soós László
Elhunyt Dr. Soós László Magas szintű orvosi tudása, művészi tehetsége és humánus magatartása minden hódmezővásárhelyi lakos számára példaértékű.
 
Újabb sikeres színházi előadás
Újabb sikeres színházi előadás Egy férfiklub hétköznapjaiba engedett bepillantást a Nő a tét című előadás legutóbb a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.
 
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek
Jazzkívánságműsor - vásárhelyieknek Pazar zenei élmény részesei lehettek azok, akik ellátogattak a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann közös koncertjére a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
 
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák
Elpuskázott helyzetek, eladott labdák A Vásárhelyi Kosársuli felnőtt-, valamint U20-as csapata vasárnap a Pápa otthonában lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjában. Egy győzelem, egy vereség.
 
Dobogós helyezések Budapesten
Dobogós helyezések Budapesten

Október 12-én a 12. Magyar Open Poomsae Bajnokságon a vásárhelyi Máté Taekwondo & Hapkido KHSE sportolói 5 dobogós helyezést ért el.

 
Súlyos testi sértés a vád
Súlyos testi sértés a vád Vádat emeltek egy tanár ellen, aki eltörte egy diákja kezét idén tavasszal egy hódmezővásárhelyi általános iskolában.
 
Választott Hódmezővásárhely
Választott Hódmezővásárhely

13 478 szavazattal Dr. Márki-Zay Péter lett a polgármestere. Fölényes győzelmet arattak a Mindenki Magyarországa Mozgalom - Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltje.