Gazdaság

 
Még egy kis emelés itt-ott

Még egy kis emelés itt-ott

2017. február 2.

A vásárhelyiek idén sem ússzák meg az áremeléseket. A strand és a közétkeztetési árak után itt az ingatlanadó emelés e - méghozzá 30 százalékos.

Marad a DÉMÁSZ elnevezés

Marad a DÉMÁSZ elnevezés

2017. február 1. Jól működő, gazdaságilag stabil vállalatot sikerült megszerezni, amely több mint 32 ezer kilométer hosszú villamos hálózatot üzemeltet, és mintegy 775 ezer l fogyasztót lát el.
Kinőtték az aulát

Kinőtték az aulát

2017. január 31.

A kormánytól karácsonyi ajándékba kapott 2 és félmilliárdból 600 milliót szán a város a Németh László Gimnázium és Általános Iskola bővítésére.

Most akkor van korrupció Magyarországon, vagy nincs?

Most akkor van korrupció Magyarországon, vagy nincs?

2017. január 29. Risitas poén: ha mi rendezzük az olimpiát, és az aranyérmekre is közbeszerzést írnak ki, így megeshet, hogy a női kalapácsvetést is Mészáros Lőrinc nyeri.
 123
Hirdetés
Hirdetés

Ennivaló receptjeink!

Fahéjas csiga

Mégis ki a fene akar hétvégeken felébredni azért, hogy reggel meleg ropogós péksütemény illat árassza el a lakást? Hát nem jobb az ágyban? Hát mi bajom van? Elmondom: semmi...csak örömet akarok szerezni.

Próbálja ki Ön is!


Nézze meg Ennivaló receptjeink gyűjteményét ITT!

Hirdetés

Ajánlatunk!

Hódmezővásárhely és környéke 42  panoráma képét láthatja. Illés Tibor speciális fotón az egér mozgatásával nézhet körbe. Kattintson a képre!


Hirdetés

Sportolóink legszebbjei

Hirdetés

Divat anno - az izgalmas 30-as évek

Képeken a 30-as évek hazai divathangulata 


A divat körforgása örök, s különösen igaz ez a jelen és a közeljövő trendjeire: tulajdonképpen minden divat marad vagy divat lesz hamarosan, ami már a huszadik században is előfordult.

A Galériában megnézheti mi volt a 20-as 30-as évek utcai divat trendje.