SportEurópa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

2017. október 14., szombat
 
Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly októberben Magyarország, Hódmezővásárhely adott otthont a 14. Fit-Kid Európa Kupa versenyeinek. A helyszín választása nem volt véletlen, mert közismert, hogy a vásárhelyi Hód-Fitness SE. jelenleg a fitnesz sportban Európa legjobbjaivá küzdötték fel magukat. A Ráci Ildikó által vezetett edzőgárda csodákat művelt az elmúlt 6-7 évben.

 

Már 2012-ben egész évi győzelmeik és az EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitness Szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ez a teljesítmény nem változott azóta sem, elég ha csak a tavalyi Fit-Kid Európa Kupán elért eredményeiket nézzük. Ezen a versenyen 10 érmes helyezést értek el egyéniben és csapatban, ebből hárman és 3 csapat Európa-bajnok lett.

 

Hasonló nagyszerű szereplés ígéretévek utazik egy 15 fős csapat Írországba, Dublinba, az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

A kvalifikált versenyzői közül egyéniben 7 lány valamint 5 csapat indul.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Miért mindig csak a nők?

Miért mindig csak a nők?

Ha divatról van szó, szinte kizárólag a nők vannak kedvező helyzetben. Pedig a férfiak is szeretnek csinosan, divatosan...
Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

A Fekete Sas csütörtöki eseményére több mint 800 pályaválasztás előtt álló...
 

És ezt már olvasta?

Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés
Még hatékonyabb lesz a hulladékkezelés Hódmezővásárhely 1,1 milliárd forintot nyert a komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére, hat új jármű, konténerek, kukák kerülnek a városba.
 
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát
Vásárhelyi iskolások nyerték az Államkincstár értékes pályázatát Félszáz videófilmet készítettek a fiatalok a pályázatra, és a legkülönbözőbb élethelyzetek alapján irányították rá a figyelmet a megtakarítások fontosságára.
 
Vásárhelyen is fokozott figyelem
Vásárhelyen is fokozott figyelem A strasbourgi terrortámadással magyarázzák, hogy Hódmezővásárhely belvárosában katonai rendészeti egységek járőröznek mostantól.
 
Idén is lesz Erzsébet utalvány
Idén is lesz Erzsébet utalvány December 12-től megkezdték a hódmezővásárhelyi idős polgárok Erzsébet-utalványainak a kiküldését. Több mint hatezren várhatják a postást.
 
A hagyomány folytatódik
A hagyomány folytatódik a Balogh Imsi Sportaréna előcsarnokában a szokásos precíz szervezés mellett vehették át az előre összeállított dobozokat a vásárhelyi közfoglalkoztatottak.
 
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban
Klebelsberg Kuno feleségéről az Emlékpontban A huszadik század nagyformátumú kultuszminisztere, gróf Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életútját és tevékenységét mutatták be. Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.49.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."