SportEurópa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

2017. október 14., szombat
 
Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly októberben Magyarország, Hódmezővásárhely adott otthont a 14. Fit-Kid Európa Kupa versenyeinek. A helyszín választása nem volt véletlen, mert közismert, hogy a vásárhelyi Hód-Fitness SE. jelenleg a fitnesz sportban Európa legjobbjaivá küzdötték fel magukat. A Ráci Ildikó által vezetett edzőgárda csodákat művelt az elmúlt 6-7 évben.

 

Már 2012-ben egész évi győzelmeik és az EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitness Szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ez a teljesítmény nem változott azóta sem, elég ha csak a tavalyi Fit-Kid Európa Kupán elért eredményeiket nézzük. Ezen a versenyen 10 érmes helyezést értek el egyéniben és csapatban, ebből hárman és 3 csapat Európa-bajnok lett.

 

Hasonló nagyszerű szereplés ígéretévek utazik egy 15 fős csapat Írországba, Dublinba, az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

A kvalifikált versenyzői közül egyéniben 7 lány valamint 5 csapat indul.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Miért mindig csak a nők?

Miért mindig csak a nők?

Ha divatról van szó, szinte kizárólag a nők vannak kedvező helyzetben. Pedig a férfiak is szeretnek csinosan, divatosan...
Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

A Fekete Sas csütörtöki eseményére több mint 800 pályaválasztás előtt álló...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Az első fecskék
Az első fecskék A tulajdonos leadta a kulcsokat és átköltözött egy  kertes házba. A Csengettyű Közben 210 lakás van, 80-90 lakó jelezte, hogy élne a minőségi otthoncserével.
 
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara
Beszámoló ülést tartott az Iparkamara A szakképzést kiemelt fontosságúnak tartja a város, ezért a Modern Városok Program keretében valamennyi intézményt felújítják, és bővítik az iskolák eszközparkját.
 
Hét éve hunyt el Olasz Sándor
Hét éve hunyt el Olasz Sándor 2011. február 21-én  meghalt Olasz Sándor, irodalomtörténész, kritikus, a Tiszatáj folyóirat főszerkesztője. A Hódmezővásárhelyen született tudós 2010-ben Pro Urbe kitüntetést kapott.
 
Égető Eszter találkozása mai diákokkal
Égető Eszter találkozása mai diákokkal Németh László Hódmezővásárhelyen töltött időszakára és a vásárhelyi élményeit is megjelenítő Égető Eszter című regényéről tartottak előadást. Képekkel.
 
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa
Szegeden járt a Délmagyarország új tulajdonosa A látogatás időzítése talán nem véletlen, hiszen a választási kampány finisébe léptünk. Már  minden megyei lap kormányközeli vállalkozók kezébe került.
 
Lassabban terjed az influenza
Lassabban terjed az influenza A 35-59 évesek korcsoportjába tartozott a betegek 25%-a, 9%-uk pedig a 60 éven felüliek közül került ki. A 3-5 évesek körében volt a legmagasabb.
 
Polgármesteri csúcsforgalom a Városházán
Polgármesteri csúcsforgalom a Városházán A 47-es főút négysávosra bővítése Debrecen, Békéscsaba és Hódmezővásárhely számára komoly gazdasági lehetőséget teremt.