SportEurópa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

2017. október 14., szombat
 
Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly októberben Magyarország, Hódmezővásárhely adott otthont a 14. Fit-Kid Európa Kupa versenyeinek. A helyszín választása nem volt véletlen, mert közismert, hogy a vásárhelyi Hód-Fitness SE. jelenleg a fitnesz sportban Európa legjobbjaivá küzdötték fel magukat. A Ráci Ildikó által vezetett edzőgárda csodákat művelt az elmúlt 6-7 évben.

 

Már 2012-ben egész évi győzelmeik és az EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitness Szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ez a teljesítmény nem változott azóta sem, elég ha csak a tavalyi Fit-Kid Európa Kupán elért eredményeiket nézzük. Ezen a versenyen 10 érmes helyezést értek el egyéniben és csapatban, ebből hárman és 3 csapat Európa-bajnok lett.

 

Hasonló nagyszerű szereplés ígéretévek utazik egy 15 fős csapat Írországba, Dublinba, az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

A kvalifikált versenyzői közül egyéniben 7 lány valamint 5 csapat indul.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Miért mindig csak a nők?

Miért mindig csak a nők?

Ha divatról van szó, szinte kizárólag a nők vannak kedvező helyzetben. Pedig a férfiak is szeretnek csinosan, divatosan...
Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

A Fekete Sas csütörtöki eseményére több mint 800 pályaválasztás előtt álló...
 

És ezt már olvasta?

Szünidőben is megfontoltan
Szünidőben is megfontoltan

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Szegedi Vízirendészeti Rendőrőrssel tartott sajtótájékoztatón a szünidő veszélyeire hívta fel a figyelmet.

 

 
Időutazás Vásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján
Időutazás Vásárhelyen a Múzeumok Éjszakáján A Múzeumok Éjszakájának hódmezővásárhelyi helyszínei 18 és 23 óra között várják a látogatókat, a rendezvény a tájházban éjfélkor ér véget.
 
Egymilliárdos különbséggel pályáztak
Egymilliárdos különbséggel pályáztak Nem akadályozza a tram train folyamatban lévő építését, hogy a Szeged Rendező pályaudvaron a járműjavító csarnok építési tendere eredménytelen volt.
 
Hódmezővásárhelyen is bemutatkoznak a Magyar Állami Operaház együttesei
Hódmezővásárhelyen is bemutatkoznak a Magyar Állami Operaház együttesei Igazi zenei csemegéket ígér az idei ősz a vásárhelyi zenekedvelők számára. Az Operaház korszerűsítése miatt a vidéki nagyvárosokban is bemutatkoznak.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.24.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.24.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán
Háromszáz diák az Emlékpont időszaki kiállításán Vásárhelyi középiskolás diákcsoportok ismerkedtek a helyi zsidóság első világháború előtti életével és a helyi zsidó férfiak frontszolgálatával. Képekkel.
 
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen
Újabb ivartalanítási program indul Hódmezővásárhelyen A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete újabb ivartalanítási akciót szervez a városban. Csakúgy mint korábban, most is egy svájci alapítvány jóvoltából végezheti az akciót.