SportEurópa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

2017. október 14., szombat
 
Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly októberben Magyarország, Hódmezővásárhely adott otthont a 14. Fit-Kid Európa Kupa versenyeinek. A helyszín választása nem volt véletlen, mert közismert, hogy a vásárhelyi Hód-Fitness SE. jelenleg a fitnesz sportban Európa legjobbjaivá küzdötték fel magukat. A Ráci Ildikó által vezetett edzőgárda csodákat művelt az elmúlt 6-7 évben.

 

Már 2012-ben egész évi győzelmeik és az EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitness Szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ez a teljesítmény nem változott azóta sem, elég ha csak a tavalyi Fit-Kid Európa Kupán elért eredményeiket nézzük. Ezen a versenyen 10 érmes helyezést értek el egyéniben és csapatban, ebből hárman és 3 csapat Európa-bajnok lett.

 

Hasonló nagyszerű szereplés ígéretévek utazik egy 15 fős csapat Írországba, Dublinba, az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

A kvalifikált versenyzői közül egyéniben 7 lány valamint 5 csapat indul.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Miért mindig csak a nők?

Miért mindig csak a nők?

Ha divatról van szó, szinte kizárólag a nők vannak kedvező helyzetben. Pedig a férfiak is szeretnek csinosan, divatosan...
Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

A Fekete Sas csütörtöki eseményére több mint 800 pályaválasztás előtt álló...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Tartalékos ezredes lett a kormánymegbízott
Tartalékos ezredes lett a kormánymegbízott Juhász Tünde a sikeres alkalmassági vizsgálat után idén augusztus 20-án, Ópusztaszeren írta alá erről szóló szerződését. 
 
Nemzetek és kultúrák együttélése - öt ország diákjai tanulmányozzák
Nemzetek és kultúrák együttélése - öt ország diákjai tanulmányozzák  A némethlászlós diákok, négy külföldi iskolával közösen egy nemzeteközi projekt részeként a migránsokkal történő bánásmódot is tanulmányozzák.
 
Kiváló minőségű, kedvezményes árú szolgáltatás a Centrum-Kábel ügyfeleknek
Kiváló minőségű, kedvezményes árú szolgáltatás a Centrum-Kábel ügyfeleknek Novembertől Hódmezővásárhelyen is elérhetők a UPC Magyarország kábeltelevíziós, internetes, valamint vezetékes és mobiltelefon szolgáltatásai.
 
Vásárlás interneten biztonsággal
Vásárlás interneten biztonsággal A fekete péntek – és a közelgő karácsonyi ünnepek – alkalmával megszaporodnak a hamis internetes áruházak. Néhány jótanács mire ügyeljünk rendeléskor.
 
Diák fiúmunka és közös zuhanyozás?
Diák fiúmunka és közös zuhanyozás? Vádemelés. Mindszenti, mártélyi szülők figyelmeztették egymást, hogy fiatal fiúknak munkalehetőséget kínáló férfi nem igazán azt szeretné, amit hirdet.
 
Eszméletlen volt a megtalált néni
Eszméletlen volt a megtalált néni Hódmezővásárhelyen a Zrínyi utcában egy idős nénihez érkezett a gondozója, aki azonban nem tudott bejutni a házba. A tűzoltók riasztották a menősöket.
 
Csipkés fehérnemű forró téli estékhez
Csipkés fehérnemű forró téli estékhez A barátságtalan téli korai éjszakában sokan igyekeznek hazamenni. Ezekhez a bensőséges estékhez érdemes csemegézni a szebbnél szebb neglizsék között.