SportEurópa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

2017. október 14., szombat
 
Európa-bajnokságra készül a Hód-Fitness

Az előző évek sikereit ismerve nagyszerű szereplés ígéretévek utazik a 15 fős csapat Írországba az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

 

 

 

 

 

 

Tavaly októberben Magyarország, Hódmezővásárhely adott otthont a 14. Fit-Kid Európa Kupa versenyeinek. A helyszín választása nem volt véletlen, mert közismert, hogy a vásárhelyi Hód-Fitness SE. jelenleg a fitnesz sportban Európa legjobbjaivá küzdötték fel magukat. A Ráci Ildikó által vezetett edzőgárda csodákat művelt az elmúlt 6-7 évben.

 

Már 2012-ben egész évi győzelmeik és az EB-n nyújtott teljesítményüknek köszönhetően a Magyar Fitness Szövetség egyesületei közül, a Hód Fitness SE teljesített a legjobban. Ez a teljesítmény nem változott azóta sem, elég ha csak a tavalyi Fit-Kid Európa Kupán elért eredményeiket nézzük. Ezen a versenyen 10 érmes helyezést értek el egyéniben és csapatban, ebből hárman és 3 csapat Európa-bajnok lett.

 

Hasonló nagyszerű szereplés ígéretévek utazik egy 15 fős csapat Írországba, Dublinba, az október 21-22-én kezdődő 15. Fit-Kid Európa Kupára.

 

A kvalifikált versenyzői közül egyéniben 7 lány valamint 5 csapat indul.

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Miért mindig csak a nők?

Miért mindig csak a nők?

Ha divatról van szó, szinte kizárólag a nők vannak kedvező helyzetben. Pedig a férfiak is szeretnek csinosan, divatosan...
Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

Hogy kedvet kapjon egy neki való szakmához

A Fekete Sas csütörtöki eseményére több mint 800 pályaválasztás előtt álló...
 

És ezt már olvasta?

90 éves Csende Lajos
90 éves Csende Lajos A háború alatt elvitték leventének, utána visszakerült Vásárhelyre. A helyi Közúttól ment nyugdíjba.
 
90 éves Somogyi Antal
90 éves Somogyi Antal Traktorosként kezdett dolgozni az Állami Gazdaságban. Itt ismerkedett meg feleségével, 1962-ben átköltöztek Hódmezővásárhelyre.
 
Együtt gondolkodás és alkotás
Együtt gondolkodás és alkotás A vásárhelyi Kerámia Szimpózium nyílt napján kiállítással emlékeztek meg Hódmezővásárhely és francia testvérvárosa, Vallauris fél évszázados együttműködéséről. Képekkel.
 
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli
Lendületben a vásárhelyi Kosársuli A fantasztikus salgótarjáni bajnoki rajtot követően szerdán Tiszaújvárosban az NB I/B -ben a koncentrált támadójáték és a nagyszerű küzdés eredményt hozott.
 
Múltidézés a háborús levelezőlapok által
Múltidézés a háborús levelezőlapok által A hódmezővásárhelyi származású Benyhe Zsuzsanna nagyapjának, Héjja Imre, és két bátyjának a levelezését mutatta be.
 
Változások várhatók 2020 után
Változások várhatók 2020 után Az Agrárkamara a gazdaságonként igényelhető támogatások összegének maximalizálását csak a területalapú alaptámogatásnál tartja elfogadhatónak.
 
CD készül a Református Ótemplomban
CD készül a Református Ótemplomban Készül a Helyőrségi Zenekar első CD-je, orgonaművész, operaénekes és a Liszt Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola kórusa közreműködésével.