SportEljött az értékelés ideje

2017. június 1., csütörtök
 
Eljött az értékelés ideje

Szezonzáró mérkőzésükön is elmaradt a győzelem, igaz ez már nem segített volna a HLKC-n az NBI/B 2016/2017. évi bajnokság helyezésében.

 

 

 

 


 

 

A találkozón a dobogó második helyén álló PC Trade Szeged KKSE csapatát fogadták a Balogh Imsiben.

Mint arról a klub szakembere nyilatkozott a hlkc honlapján: újonc, feljutó csapatként nagyon nehéz éven vannak túl, stílszerűen a szezonzáró mérkőzésükön pedig a mezőny egyik legerősebb csapatát láttákk vendégül. A számos egykori élvonalbeli játékost (Szepesi, Barna, Valovics, Tóth) a soraiban tudó szegedi csapat hajszállal maradt le az élvonalbeli feljutásról, így természetesen ennek a mérkőzésnek is ők voltak az esélyesei.

 

A prognózis helytállónak bizonyult, mert a HLKC Felnőtt Női válogatottja vereséggel búcsúzott az NBI/B-s bajnoki évétől.

A több, egykori élvonalbeli játékossal felálló vendégcsapat végig motiváltan játszott, így egyoldalú játékot hozott a találkozó. Már a félidőben is komoly előnyt harcoltak ki Szepesiék (10-21), amit a meccs végéig tovább növeltek. A végeredmény 24-39 lett.

A mérkőzés végeredménye már nem befolyásolta a vásárhelyiek tabellán elfoglalt helyezését, Ezzel a 12. helyen zárták a 2016/2017. évet az NBI/B Keleti csoportban.

Bartók Csaba vezetőedző a meccs végén nyilatkozott: “Kifejezetten gyenge mérkőzéssel zártuk az évadot. Szeretnénk ősztől újra az NBI/B-ben játszani, de ehhez sokkal jobban fel kell készülnünk mint azt az idén tettük. Véget ért egy szezon, és ezzel kezdődik is egy új. A célunk egyértelműen megerősíteni a HLKC csapatát.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kis hír a nagy döntésről

Kis hír a nagy döntésről

A tram-train projekt kormány-előterjesztése folyamatban van, ami a kormány döntése után lesz nyilvános,...
Vásárhelyi Klímanócskák nemzetközi sikere

Vásárhelyi Klímanócskák nemzetközi sikere

Június 7-én Vásárhelyen adják át az Európai Hulladékcsökkentési Hét...
 

És ezt már olvasta?

Fontos az emlékek továbbadása
Fontos az emlékek továbbadása A mórahalmi megemlékezés ünnepi szónoka volt Miklós Péter. A rendszerváltozás előkészítésének emblematikus helyszínén rendezett ünnepségen is részt vett.
 
Vásárhelyre költözött a felcsúti buszmegálló
Vásárhelyre költözött a felcsúti buszmegálló Ha nem is "menetrend szerint", de Hódmezővásárhelyre érkezett az a buszmegálló, amelyet Felcsútról kipaterolt a Bicskei járási Hivatal.
 
Megemlékezés Hódmezővásárhelyen
Megemlékezés Hódmezővásárhelyen Az ünnepi események fél 10-kor a Kossuth téren zászlófelvonással kezdődtek, majd a résztvevők az Oldalkosár utcán át átvonultak a Nagy Imre sétányra. Képekkel.
 
Vásárhelyen is folytatódik
Vásárhelyen is folytatódik 10 éve az országban 26 városban kaphatták meg ingyenesen a méhnyak-rák elleni védőoltást a diákok, azonban Hódmezővásárhelyen volt a legnagyobb az érdeklődés.
 
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai
Az önkéntes állatvédők filléres gondjai A városban a legaktívabb Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének tagjai hálásak eddigi adományozóiknak, azonban bíznak abban, hogy érkezik még segítség.
 
Különleges koncert Vásárhelyen
Különleges koncert Vásárhelyen

Fassang László Liszt-díjas orgonaművész és Szokolay Dongó Balázs Artisjus-díjas népi hangszeres szólista közös muzsikálása új zenei világot hoz létre.

 
Egy minden várakozást felülmúló akció
Egy minden várakozást felülmúló akció Kitűnő ötletnek bizonyult a Szeretem Vásárhelyt Egyesület által Hódmezővásárhelyen először megszervezett elektronikai hulladék gyűjtése.