SportEljött az értékelés ideje

2017. június 1., csütörtök
 
Eljött az értékelés ideje

Szezonzáró mérkőzésükön is elmaradt a győzelem, igaz ez már nem segített volna a HLKC-n az NBI/B 2016/2017. évi bajnokság helyezésében.

 

 

 

 


 

 

A találkozón a dobogó második helyén álló PC Trade Szeged KKSE csapatát fogadták a Balogh Imsiben.

Mint arról a klub szakembere nyilatkozott a hlkc honlapján: újonc, feljutó csapatként nagyon nehéz éven vannak túl, stílszerűen a szezonzáró mérkőzésükön pedig a mezőny egyik legerősebb csapatát láttákk vendégül. A számos egykori élvonalbeli játékost (Szepesi, Barna, Valovics, Tóth) a soraiban tudó szegedi csapat hajszállal maradt le az élvonalbeli feljutásról, így természetesen ennek a mérkőzésnek is ők voltak az esélyesei.

 

A prognózis helytállónak bizonyult, mert a HLKC Felnőtt Női válogatottja vereséggel búcsúzott az NBI/B-s bajnoki évétől.

A több, egykori élvonalbeli játékossal felálló vendégcsapat végig motiváltan játszott, így egyoldalú játékot hozott a találkozó. Már a félidőben is komoly előnyt harcoltak ki Szepesiék (10-21), amit a meccs végéig tovább növeltek. A végeredmény 24-39 lett.

A mérkőzés végeredménye már nem befolyásolta a vásárhelyiek tabellán elfoglalt helyezését, Ezzel a 12. helyen zárták a 2016/2017. évet az NBI/B Keleti csoportban.

Bartók Csaba vezetőedző a meccs végén nyilatkozott: “Kifejezetten gyenge mérkőzéssel zártuk az évadot. Szeretnénk ősztől újra az NBI/B-ben játszani, de ehhez sokkal jobban fel kell készülnünk mint azt az idén tettük. Véget ért egy szezon, és ezzel kezdődik is egy új. A célunk egyértelműen megerősíteni a HLKC csapatát.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kis hír a nagy döntésről

Kis hír a nagy döntésről

A tram-train projekt kormány-előterjesztése folyamatban van, ami a kormány döntése után lesz nyilvános,...
Vásárhelyi Klímanócskák nemzetközi sikere

Vásárhelyi Klímanócskák nemzetközi sikere

Június 7-én Vásárhelyen adják át az Európai Hulladékcsökkentési Hét...
 

És ezt már olvasta?

Bronzérem Ukrajnában
Bronzérem Ukrajnában A legjobb négy között öklözhetett a Boxing Gym Vásárhely kiválósága az Ukrajnában megrendezett négynemzetes torna döntőjén.
 
Betegellátás harcászati körülmények között
Betegellátás harcászati körülmények között A vásárhelyi laktanya Egészségügyi Központjának katonái gyakorlatoztak.
 
Táncgála két estén át
Táncgála két estén át Telt házas előadásokon a BFMK hat gyermektánccsoportja ‑ kiegészülve az Árendás együttessel – különböző tájegységek táncait, népi játékait mutatta be. Képekkel.
 
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen
Múzeumok Éjszakája Vásárhelyen Június 23-án Hódmezővásárhely hat helyszínnel kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozatához.
 
Zentai diákok az Emlékpontban
Zentai diákok az Emlékpontban Hódmezővásárhely vajdasági testvérvárosából, a zentai Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium ötvenfős diákcsoportja járt június 17-én az Emlékpontban.
 
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk!
Napfényben gazdag, rucaörömben szegény nyarat kívánunk! Egy sereg önkéntes, Márki-Zay Péter polgármester tevőleges közreműködésével éppen az iskolai vakáció kezdetére időzítve, igazi homokos plázst varázsolt a Holt Tisza partjára.
 
Szúnyogmentesítési nagyüzem
Szúnyogmentesítési nagyüzem Április 25-e óta ez volt a negyedik szúnyogirtási hadművelet Hódmezővásárhelyen és térségében. Mind a légi, mind a földi eljárás során deltametrint használnak.