SportEljött az értékelés ideje

2017. június 1., csütörtök
 
Eljött az értékelés ideje

Szezonzáró mérkőzésükön is elmaradt a győzelem, igaz ez már nem segített volna a HLKC-n az NBI/B 2016/2017. évi bajnokság helyezésében.

 

 

 

 


 

 

A találkozón a dobogó második helyén álló PC Trade Szeged KKSE csapatát fogadták a Balogh Imsiben.

Mint arról a klub szakembere nyilatkozott a hlkc honlapján: újonc, feljutó csapatként nagyon nehéz éven vannak túl, stílszerűen a szezonzáró mérkőzésükön pedig a mezőny egyik legerősebb csapatát láttákk vendégül. A számos egykori élvonalbeli játékost (Szepesi, Barna, Valovics, Tóth) a soraiban tudó szegedi csapat hajszállal maradt le az élvonalbeli feljutásról, így természetesen ennek a mérkőzésnek is ők voltak az esélyesei.

 

A prognózis helytállónak bizonyult, mert a HLKC Felnőtt Női válogatottja vereséggel búcsúzott az NBI/B-s bajnoki évétől.

A több, egykori élvonalbeli játékossal felálló vendégcsapat végig motiváltan játszott, így egyoldalú játékot hozott a találkozó. Már a félidőben is komoly előnyt harcoltak ki Szepesiék (10-21), amit a meccs végéig tovább növeltek. A végeredmény 24-39 lett.

A mérkőzés végeredménye már nem befolyásolta a vásárhelyiek tabellán elfoglalt helyezését, Ezzel a 12. helyen zárták a 2016/2017. évet az NBI/B Keleti csoportban.

Bartók Csaba vezetőedző a meccs végén nyilatkozott: “Kifejezetten gyenge mérkőzéssel zártuk az évadot. Szeretnénk ősztől újra az NBI/B-ben játszani, de ehhez sokkal jobban fel kell készülnünk mint azt az idén tettük. Véget ért egy szezon, és ezzel kezdődik is egy új. A célunk egyértelműen megerősíteni a HLKC csapatát.”

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

Kis hír a nagy döntésről

Kis hír a nagy döntésről

A tram-train projekt kormány-előterjesztése folyamatban van, ami a kormány döntése után lesz nyilvános,...
Vásárhelyi Klímanócskák nemzetközi sikere

Vásárhelyi Klímanócskák nemzetközi sikere

Június 7-én Vásárhelyen adják át az Európai Hulladékcsökkentési Hét...
 

És ezt már olvasta?

Kell a megoldás az aszály ellen
Kell a megoldás az aszály ellen A felszín feletti vizekből jelenleg 80 ezer hektárt öntöznek az országban, miközben a meglévő csatornák 200 ezer hektár öntözését tennék lehetővé.
 
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban
Hiteles kép a magyar kortárs művészetről a Tornyaiban Félszáz alkotó egy híján száz, különféle technikával készült, gondolatiságukat és formanyelvüket közvetítő művét tekinthetik meg a látogatók
 
Augusztus 20-a Vásárhelyen
Augusztus 20-a Vásárhelyen Négy nap, két színpad, tucatnyi program, Gasztroudvar, borverseny és még sokminden más. Részletes program.
 
Szeretem Vásárhelyt
Szeretem Vásárhelyt Dr. Juhász Tünde, Walterné Böngyik Terézia, Rapcsák Katalin, Szenti Csilla, valamint Nagy Benjámin alapító tagok bejelentették egy új egyesület megalakulását.
 
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán
A Boxing Gym Vásárhely is ott lesz a szegedi Fesztivál Kupán

A vásárhelyi egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén Szegedre. A RakpartFeszt kísérőrendezvényeként öt nemzet ökölvívó tornáját rendezik.

 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.32.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban
Sokszínű képzőművészet a Tornyaiban Önmagáért beszél a Tornyai János Múzeumban az NKA Képzőművészeti Kollégium új kiállításánal címe: 25 év, 50 képzőművész, 99 alkotás. Képekkel.