BulvárEgy videó amit látni kell

2018. október 24., szerda
 
Egy videó amit látni kell

A Miniszterelnökség és a hozzá kapcsolódó intézmények, programok, előirányzatok 790 milliárd forintos, a Miniszterelnöki Kormányiroda 183 milliárd forintos, míg a Miniszterelnöki Kabinetiroda 122 milliárd forintos kiadással számolhat a júniusban benyújtott jövő évi költségvetési törvényjavaslat szerint.

 

 

 


A Miniszterelnökség kiadásai idén még 870 milliárd forintra rúgtak, a 2019-es költségvetésben a tárca előirányzatai között. Tavaly ilyenkor mutatták be a 2030-ig szóló Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát.

 

A szakmai oldal mellett azonban van – és kell lennie – egy, a szívet, a lelket megérintő szubjektív élménynek is, amely a hazai és a külföldi turistákat az újabb tájak, újabb élmények felfedezésére, avagy az új turistákat az ország megismerésére ösztönzi. Ez a most készült csodaszép videóklip ezt segíti.

 

Ahogy mondani szokták: a filmben minden a helyén van. A film után pedig sokan mondják majd: „a szívünkben is!”    

Természetesen teljes képernyőn, hanggal együtt a legjobb, ehhez pedig a videón a Youtube feliratra kell kattintani!

 
 
VH
 

Olvassa el ezt is!

1956-ra emlékeztek a vásárhelyi hadigondozottak

1956-ra emlékeztek a vásárhelyi...

A hatvankét évvel ezelőtti eseményekről a civil szervezet tagjai a Helyőrségi Klub Hódi Pál utcai...
Vásárhelyre költözött a felcsúti buszmegálló

Vásárhelyre költözött a felcsúti buszmegálló

Ha nem is "menetrend szerint", de Hódmezővásárhelyre érkezett az a buszmegálló, amelyet Felcsútról...
 

És ezt már olvasta?

Jótékonysági koncert az Ótemplomban
Jótékonysági koncert az Ótemplomban A mintegy félszáz tagú, sérült művészekből álló társulat a vásárhelyi születésű St. Martinnal lép fel a Református Ótemplomban.
 
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói
Fókuszban a Vásárhelyi Őszi Tárlat fiatal alkotói A 65. Vásárhelyi Őszi Tárlaton szereplő művészek negyede a fiatal alkotók közül került ki.
 
A múlt felidézése a jelen tanulságaként
A múlt felidézése a jelen tanulságaként A Raoul Wallenberg Egyesület idén is Hódmezővásárhelyen rendezi meg az országos középiskolai vetélkedőjének regionális fordulóját.
 
Múzeumi szomszédolás
Múzeumi szomszédolás A szegedi Móra Ferenc Múzeum munkatársai szakmai látogatás tettek Vásárhelyen.
 
A korizás egyelőre jegelve
A korizás egyelőre jegelve Már csak víz és hideg idő kell és idén télen is lehet korizni a Kossuth téren. A két feltétel közül az első azonnal teljesíthető, míg a másodikra még várni kell.
 
Egy nap a kis lila polippal
Egy nap a kis lila polippal A Szabadság téri óvodásoknak a Koraszülöttek Világnapján idén is olyan foglalkozások voltak, amelyek az együttérzést tudatosították. Képekkel.
 
Időben jelzett és ezzel életet mentett
Időben jelzett és ezzel életet mentett Az Ábrai Károly utcából érkezett a lakossági bejelentés, miszerint a fürdőszobában elhelyezett szén-monoxid jelző készülék sípoló riasztással jelez.