SportEgy szívósan küzdő ellenfelet győzött le a Kosársuli

2019. március 15., péntek
 
Egy szívósan küzdő ellenfelet győzött le a Kosársuli

Március 14-én, csütörtökön utolsó előtti alapszakaszos hazai bajnokiját játszotta a Vásárhelyi Kosársuli. A KTE-Duna Aszfalt ellen harcolt a győzelemért Tóth Tamás csapata – amelynek voltak felhőtlenebb hetei is a szezon során.

 

 

 

 

 

 

„Nehéz helyzetben várjuk a Kecskemét elleni mérkőzést több szempontból is. Sajnos Egerben két kulcsjátékosunk megsérült, így kényszerűségből ki kell hagyják a találkozót. Molnár Bencének a bokája ment ki csúnyán, míg Béres Nándornak egy lepattanóharc közben az orrát törték el. Mindketten több hetet is kihagyhatnak.” – nyilatkozta Tóth Tamás a meccs előtt.

 

Arról is beszélt, hogy „a kecskeméti fiatalok nagyon szimpatikusak számomra, mert minden egyes fordulóban hasonló játékerőt képviselő csapattal állnak ki, így nincsen meglepetés győzelmük illetve vereségük sem, ezzel nem befolyásolják a bajnokság végkimenetelét, mint a másik két U23-as csapat többször. Rengeteget fejlődtek egyénileg és csapatként is a szezon során, kiváló munkát végzett Forray Gábor és Váradi Kornél. Nem szabad lebecsülni a kecskeméti társaságot, mert egy percig sem adják fel a meccseket, küzdenek a végső dudaszóig becsülettel” – mustrálta az ellenfelet Tóth Tamás.

A dicsérő szavak ellenére is a Hódtói Sportcsarnok 300 nézője, az edzővel együtt az összecsapás végén örülhetett az eredménynek, hiszen ezzel a Kosársuli tizenegyedik győzelmét könyvelhette el.

 

NB I/B Zöld csoport:

Vásárhelyi Kosársuli-KTE-Duna Aszfalt 89-69 (18-21, 22-13, 26-18, 23-17)

Hódtói Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Kovács, Radnóti, Maár

 

Kosársuli: Kovács 7/3, Varga 10, Bálint 8, PAVLOVIC 14, VAS 26/18

Csere: Börcsök -, Perák 4, Kelemen 14/6, Rostás 6, Czégel -

Vezetőedző: Tóth Tamás

 

Kecskemét: MOLNÁR 32/12, Plézer 10, Lukács 6/6, Kucsera 11, Fülöp 6

Csere: Vízi 1, Reszegi 2, Lukácsi 1, Nagy -

Vezetőedző: Váradi Kornél

 

Tóth Tamás: „Egy végig nagyon szívósan küzdő ellenfelet sikerült megvernünk. A különbség nem mutatja pontosan, mennyire nehéz mérkőzés volt. Az utóbbi hetekben nem minden úgy alakult, ahogy terveztük, így mentálisan is sokat jelent a mai győzelem. Sok sikert kívánok a kecskeméti fiataloknak, gratulálok mindkét csapatnak a hozzáálláshoz!”

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi művész kapott Munkácsy-díjat

Vásárhelyi művész kapott Munkácsy-díjat

Abszolút kortárs művész, aki nem feszegeti sem a műfaj, sem a tradicionális anyaghasználat határait, egyszerűen...
Vásárhelyiek a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon

Vásárhelyiek a Nemzetközi Instruktori...

Március 8. és 10-e között rendezték meg Balatonfüreden az ITF Taekwon-do szemináriumot, amelyen a...

 

És ezt már olvasta?

Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép
Hódmezővásárhelyi nyári tábor körkép Nincs gondja annak, aki nyári elfoglaltságot keres a gyerekének. Vásárhelyen 17 féle változatos táborból válogathat a szülő és gyermeke. Részletes lista.
 
Hősök Napja Vásárhelyen
Hősök Napja Vásárhelyen A megemlékezések 1925-től váltak rendszeressé. Egy 2001. évi törvény alapján május utolsó vasárnapját a Magyar Hősök Emlékünnepévé nyilvánították.
 
Újabb tárlat a Nyitott Műterem Sorozatban
Újabb tárlat a Nyitott Műterem Sorozatban Hódmezővásárhely hazai képzőművészeti életben betöltött szerepét jelző, és a lokálpatriotizmust is erősítő kiállítás nyílik a Kohán György utcai Művésztelepen.
 
A HSÚVC elképesztő tarolása Szentesen
A HSÚVC elképesztő tarolása Szentesen A szentesi úszóviadalon viadalon 31 egyesület összesen 380 úszója állt rajthoz, köztük a NICS-HSÚVC 33 versenyzővel.
 
Vásárhelyre is befutottak a Peace Run résztvevői
Vásárhelyre is befutottak a Peace Run résztvevői Magyarország az idén huszadik alkalommal kapcsolódik be az európai országokat összekötő váltóba. A Peace Run (Békefutás) a világ legnagyobb váltófutása.
 
Tűz helyett a szél és a víz adott munkát
Tűz helyett a szél és a víz adott munkát Faágak Szikáncsnál, a Csomorkányin, leszakadt lakásmennyezet  a Rapcsákon, víz által veszélyeztetett lakóház a Konti utcában. Dolgos éjszakája volt a tűzoltóknak.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.20.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2019.20.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."