SportEgy szívósan küzdő ellenfelet győzött le a Kosársuli

2019. március 15., péntek
 
Egy szívósan küzdő ellenfelet győzött le a Kosársuli

Március 14-én, csütörtökön utolsó előtti alapszakaszos hazai bajnokiját játszotta a Vásárhelyi Kosársuli. A KTE-Duna Aszfalt ellen harcolt a győzelemért Tóth Tamás csapata – amelynek voltak felhőtlenebb hetei is a szezon során.

 

 

 

 

 

 

„Nehéz helyzetben várjuk a Kecskemét elleni mérkőzést több szempontból is. Sajnos Egerben két kulcsjátékosunk megsérült, így kényszerűségből ki kell hagyják a találkozót. Molnár Bencének a bokája ment ki csúnyán, míg Béres Nándornak egy lepattanóharc közben az orrát törték el. Mindketten több hetet is kihagyhatnak.” – nyilatkozta Tóth Tamás a meccs előtt.

 

Arról is beszélt, hogy „a kecskeméti fiatalok nagyon szimpatikusak számomra, mert minden egyes fordulóban hasonló játékerőt képviselő csapattal állnak ki, így nincsen meglepetés győzelmük illetve vereségük sem, ezzel nem befolyásolják a bajnokság végkimenetelét, mint a másik két U23-as csapat többször. Rengeteget fejlődtek egyénileg és csapatként is a szezon során, kiváló munkát végzett Forray Gábor és Váradi Kornél. Nem szabad lebecsülni a kecskeméti társaságot, mert egy percig sem adják fel a meccseket, küzdenek a végső dudaszóig becsülettel” – mustrálta az ellenfelet Tóth Tamás.

A dicsérő szavak ellenére is a Hódtói Sportcsarnok 300 nézője, az edzővel együtt az összecsapás végén örülhetett az eredménynek, hiszen ezzel a Kosársuli tizenegyedik győzelmét könyvelhette el.

 

NB I/B Zöld csoport:

Vásárhelyi Kosársuli-KTE-Duna Aszfalt 89-69 (18-21, 22-13, 26-18, 23-17)

Hódtói Sportcsarnok, 300 néző. Vezette: Kovács, Radnóti, Maár

 

Kosársuli: Kovács 7/3, Varga 10, Bálint 8, PAVLOVIC 14, VAS 26/18

Csere: Börcsök -, Perák 4, Kelemen 14/6, Rostás 6, Czégel -

Vezetőedző: Tóth Tamás

 

Kecskemét: MOLNÁR 32/12, Plézer 10, Lukács 6/6, Kucsera 11, Fülöp 6

Csere: Vízi 1, Reszegi 2, Lukácsi 1, Nagy -

Vezetőedző: Váradi Kornél

 

Tóth Tamás: „Egy végig nagyon szívósan küzdő ellenfelet sikerült megvernünk. A különbség nem mutatja pontosan, mennyire nehéz mérkőzés volt. Az utóbbi hetekben nem minden úgy alakult, ahogy terveztük, így mentálisan is sokat jelent a mai győzelem. Sok sikert kívánok a kecskeméti fiataloknak, gratulálok mindkét csapatnak a hozzáálláshoz!”

 
 
Forrás: Nagy Benjámin - Kosársuli
VH
 

Olvassa el ezt is!

Vásárhelyi művész kapott Munkácsy-díjat

Vásárhelyi művész kapott Munkácsy-díjat

Abszolút kortárs művész, aki nem feszegeti sem a műfaj, sem a tradicionális anyaghasználat határait, egyszerűen...
Vásárhelyiek a Nemzetközi Instruktori Szemináriumon

Vásárhelyiek a Nemzetközi Instruktori...

Március 8. és 10-e között rendezték meg Balatonfüreden az ITF Taekwon-do szemináriumot, amelyen a...

 

És ezt már olvasta?

Vásárhelyen a futás ikonikus alakja
Vásárhelyen a futás ikonikus alakja Monspart Sarolta igazi táj- és hosszútávfutó-legenda, akiért az egész ország hónapokig aggódott, amikor egy kullancscsípés miatt majdnem meghalt
 
Tovább enyhül a belváros forgalma
Tovább enyhül a belváros forgalma Március 31-én adják át a Keleti elkerülő utat, amely Hódmezővásárhely központját naponta 2-3000-el kevesebb járművel tehermentesíti.
 
Egészséghét a mindennapi egészséges életmódért
Egészséghét a mindennapi egészséges életmódért Március 18-22-e között Egészséghetet szervezett az Oldalkosár utcai óvoda. Főszerepet kapott a szájhigiénia, a mozgás, a vízivás. Képekkel.
 
Vásárhely és Makó kapcsolatát a művészek is erősítik
Vásárhely és Makó kapcsolatát a művészek is erősítik A makói Natura Marosmenti Művésztelep alkotóinak képei és plasztikái a Tornyai János Múzeumban csoportos kiállításon tekinthetők meg. Képekkel.
 
Erős ellenfél - még erősebb felállásban
Erős ellenfél - még erősebb felállásban Utolsó idegenbeli bajnokiján lépett pályára az NB I/B Zöld csoportjának alapszakaszában a Vásárhelyi Kosársuli. A siker most elmaradt.
 
Magyar kultúra és történelem testközelben
Magyar kultúra és történelem testközelben

A vásárhelyi Németh László Gimnázium, Általános Iskola egyik osztálya Erdélyben járt a Határtalanul pályázat finanszírozásában. Élménybeszámoló.

 
A lélek egy pohár, amely folyamatosan telítődik az élményekkel
A lélek egy pohár, amely folyamatosan telítődik az élményekkel A 32 éves székkutasi tanár Viharsarok blues című új verseskötetét a Németh László Könyvtárban mutatja be  Beszélgetőtársa Arany-Tóth Katalin lesz.