BulvárEgy egyszerű történet

2017. augusztus 31., csütörtök
 
Egy egyszerű történet

A 86 éves vásárhelyi Mária néni - aki sosem netezett - személyesen ment az országosan meghirdetett feltöltő kártyások kötelező adategyeztetésére a vásárhelyi Vodafone ügyfélszolgálati irodájába.

 

 

 

 

 


Mivel idős kora bölcsességgel párosult: hogy elkerülje a tumultust, jó másfél hónappal a végső határidő előtt ment egyeztetni. Minden szépen ment volna rendesen, ám igen komoly gond „akasztotta meg az ügymenetet.” Talán az ügyfélszolgálatosok fiatal kora miatt megbocsáthatóan - még soha nem láttak régi típusú személyi igazolványt, ama bizonyos barna színű könyvecskét, amit már a nagyon idős állampolgároknak nem cserélik ki, ha nem kérik.

Vagyis Mária néni hiába erősködött, hogy ő bizony csak ezzel tudja és fogja bizonyítani, hogy ő Mária néni, legalább 1 óra telt el, mire sikerült keresztül vinni az adategyeztetést.

 

Innen akár „hepiend” is lehetne a sztori, ha.. ha július elsejétől nem némult volna el Mária néni mobilja. Napok teltek el, és a rokonok aggódni kezdtek, hogy nem veszi fel a telefont. Megijedtek és értesítették a tűzoltókat, akik becsengettek, de mivel a néni nem jól hall, rövid idő múlva betörték az ablakot és behatoltak a lakásba. Némi ijedség után tisztázódott a dolog, vagyis Mária néni ismét elment a Vodafone ügyfélszolgálatra, ahol sűrű elnézések közepette intézkedtek és már aznap este az aggódó rokonok ismét „telefon-kontroll alatt tarthatták” Mária nénit.

 

A kissé kacifántos ügyintézés 2000 forint taxiköltséggel, na és 5000 forint ablaküvegezéssel színesedett. Az idegeskedés és aggódás persze nem számfejthető.

 

A történetről egy olvasónktól értesült a Vásárhelyi Hírek Szerkesztősége. Felvettük a kapcsolatot a Vodafone igazgatóságával, ahol meghallgatva a sztorit, kompenzációt igértek.

 

Eltelt három hét és - mint képünkön is látható - a Vodafone képviselője csöngetett Mária néninél. A képviselő „fájdalomdíjként” átadott egy 20.000 forint értékű vásárlási utalványt, valamint 20.000 forint lebeszélhetőséggel töltötték fel a kártyáját. És persze elnézést kértek a kellemetlenségekért.

Mária néni Szerkesztőségünknek elmondta nagyon meglepődött, hogy ilyen korrekt volt a Vodafone, büszkén hozzátette, most már nem csak várja a hívásokat, hanem néha ő hívja fel a rokonokat.  

 
 
B.Sz.Z.
 

Olvassa el ezt is!

Tiszteletre méltó elszántság

Tiszteletre méltó elszántság

Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a vásárhelyi kislánynak sikerül-e elutaznia egy olyan...
Már 72 milliárdnál tart a tram train

Már 72 milliárdnál tart a tram train

A szakemberek szerint azonban a napi 5000-20000 utassal számoló helyközi villamos megépítésének ez sem a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni
 A baloldali, a szociáldemokrata színeket akarja képviselni Dr. Hernádi Gyula ismertette programját és reagált a helyi MSZP vezetőségének – a tagságból történő kizárására - tett javaslatra is.
 
Bejelentette - kizárják
Bejelentette - kizárják Január 15-én jelentette be Dr. Hernádi Gyula, a hódmezővásárhelyi MSZP tagja, hogy függetlenként indul az időközi polgármester-választáson.
 
Halálos baleset Algyőnél
Halálos baleset Algyőnél Egy Szeged felé tartó kamion eddig tisztázatlan körülmények közt elsodort egy kerékpárost január 15-én éjjel. Frissítve új információkkal! Képekkel.
 
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét
Családi események Hódmezővásárhelyen 2018.2.hét "Mindannyiunk élete egy csepp a végtelen óceánban... De mi más az óceán, mint ezen cseppek sokasága, amit valami távoli egység mégis összefog..."
 
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság
Van akinek már unalmas - van akinek még újdonság Egyik nap tükörjég, másik nap köd, a harmadik nap hó, vagy éppen eső. Az időjárásra mindig felkészültnek kell lenni, hogy körültekintően és biztonságosan közlekedjenek az autósok, kerékpárosok, gyalogosok.
 
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen
Egy legendás vizilabdázóról emlékeznek meg Vásárhelyen Gyarmati Dezső, a Nemzet Sportolójára, vízilabdázóra, szakedzőre emlékeznek Hódmezővásárhelyen január 16-án. Felavatják domborművét.
 
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok
A figyelem középpontjában a nehéz helyzetben élő állattartó családok A fő cél az, hogy kevesebb legyen a kóbor állat, hiszen ha egy rászoruló család segítséget kap, akkor nem kell megválniuk kedvencüktől.