BulvárEgy egyszerű történet

2017. augusztus 31., csütörtök
 
Egy egyszerű történet

A 86 éves vásárhelyi Mária néni - aki sosem netezett - személyesen ment az országosan meghirdetett feltöltő kártyások kötelező adategyeztetésére a vásárhelyi Vodafone ügyfélszolgálati irodájába.

 

 

 

 

 


Mivel idős kora bölcsességgel párosult: hogy elkerülje a tumultust, jó másfél hónappal a végső határidő előtt ment egyeztetni. Minden szépen ment volna rendesen, ám igen komoly gond „akasztotta meg az ügymenetet.” Talán az ügyfélszolgálatosok fiatal kora miatt megbocsáthatóan - még soha nem láttak régi típusú személyi igazolványt, ama bizonyos barna színű könyvecskét, amit már a nagyon idős állampolgároknak nem cserélik ki, ha nem kérik.

Vagyis Mária néni hiába erősködött, hogy ő bizony csak ezzel tudja és fogja bizonyítani, hogy ő Mária néni, legalább 1 óra telt el, mire sikerült keresztül vinni az adategyeztetést.

 

Innen akár „hepiend” is lehetne a sztori, ha.. ha július elsejétől nem némult volna el Mária néni mobilja. Napok teltek el, és a rokonok aggódni kezdtek, hogy nem veszi fel a telefont. Megijedtek és értesítették a tűzoltókat, akik becsengettek, de mivel a néni nem jól hall, rövid idő múlva betörték az ablakot és behatoltak a lakásba. Némi ijedség után tisztázódott a dolog, vagyis Mária néni ismét elment a Vodafone ügyfélszolgálatra, ahol sűrű elnézések közepette intézkedtek és már aznap este az aggódó rokonok ismét „telefon-kontroll alatt tarthatták” Mária nénit.

 

A kissé kacifántos ügyintézés 2000 forint taxiköltséggel, na és 5000 forint ablaküvegezéssel színesedett. Az idegeskedés és aggódás persze nem számfejthető.

 

A történetről egy olvasónktól értesült a Vásárhelyi Hírek Szerkesztősége. Felvettük a kapcsolatot a Vodafone igazgatóságával, ahol meghallgatva a sztorit, kompenzációt igértek.

 

Eltelt három hét és - mint képünkön is látható - a Vodafone képviselője csöngetett Mária néninél. A képviselő „fájdalomdíjként” átadott egy 20.000 forint értékű vásárlási utalványt, valamint 20.000 forint lebeszélhetőséggel töltötték fel a kártyáját. És persze elnézést kértek a kellemetlenségekért.

Mária néni Szerkesztőségünknek elmondta nagyon meglepődött, hogy ilyen korrekt volt a Vodafone, büszkén hozzátette, most már nem csak várja a hívásokat, hanem néha ő hívja fel a rokonokat.  

 
 
B.Sz.Z.
 

Olvassa el ezt is!

Tiszteletre méltó elszántság

Tiszteletre méltó elszántság

Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a vásárhelyi kislánynak sikerül-e elutaznia egy olyan...
Már 72 milliárdnál tart a tram train

Már 72 milliárdnál tart a tram train

A szakemberek szerint azonban a napi 5000-20000 utassal számoló helyközi villamos megépítésének ez sem a...
 

Szóljon hozzá Ön is!

És ezt már olvasta?

Gólból hét, esőből nagyon sok esett
Gólból hét, esőből nagyon sok esett A régi vicc a Hódmezővásárhely - Szőreg meccs analógiájára is átfordítható: akkor kell focizni, amikor jól esik. Szombaton jól esett, a csapatok pedig fociztak is.
 
Nagyon értékes győzelem
Nagyon értékes győzelem A győri idegenbeli sikert követően szombaton este hazai pályán is győzni tudott a Vásárhelyi Kosársuli. A Honvéd ellen végig vezetve, 14 ponttal tudtak diadalmaskodni.
 
Gardenexpo: lazíts a zöldben!
Gardenexpo: lazíts a zöldben! Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo!
 
Baleset volt az algyői Tisza hídon
Baleset volt az algyői Tisza hídon A balesetben egy személy súlyos sérülést szenvedett. Az érintett útvonalon órákig teljes illetve részleges útlezárás volt érvényben.
 
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak
Vásárhelyi élményei meghatározóak voltak Geszler Mária ötven éve kerámiaművészként alkot, pályájára nagy hatást gyakorolt Hódmezővásárhely. Március 15-én Kossuth-díjjal tüntették kia a Parlamentben. 
 
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter
Ünnepi beszédét a kampánynak szentelte Márki-Zay Péter Aki az összefogás ellen dolgozik, az áruló, és elveszítik legitimációjukat az ellenzéki pártok, ha nem fognak össze.
 
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai
Hódmezővásárhely Pro Urbe díjasai Március 15-e alkalmából Hódmezővásárhely város Pro Urbe díjat adományozott Ambrus Sándornak, Dr. Dömötör Jánosnak és Szénási Jánosnak.